Gravidute si mamici de Timisoara (29)
Raspunsuri - Pagina 6

strunfita spune:
Multumesc mult de incurajari!!!
Pup gasca! Mai scriu cand voi reveni din spital.
ROXYN, pe unde stai pe langa Mall? Poate ne vedem prin vreun parc candva, ca si eu stau la vreo 5 minute.
Carmina 38+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

bebeMaitra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ade24 Fetele voi le-ati facut puiutilor vostri branzica acasa cu calciu lactic? Daca da, imi spuneti si mie cum se face. Multumesc ![]() http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008 |
Eu pun o jumatate de pastila la 150 ml de lapte fiert. Nu are rost sa ii faci branza dintr-un litru de lapte, ca nu o mananca si se acreste super repede.. Si oricum,vrei sa fie proaspat tot ce ii faci, in principiu. Na, la noi asa functioneaza. (doar ca intre timp nu mai functioneaza, ca are intoleranta la lactoza, si dupa 3 zile de urlete si dureri de burtica, am lasat-o in pace cu branza,si acum totul e roz si veselie :) ) Oricum eu ii faceam din lapte de capra, ca am pe cineva la sat care imi da ieftin, si na..e curat si toate cele.

bebeMaitra spune:
Cu laptele praf, cat se lasa sa stea.. am auzit ca e foarte sensibil si nu e de gluma cu el. La Humana normal, scrie sa nu i se dea mai tarziu de 2 ore dupa ce a fost preparat. Oricum, noi avem Humana SL, adica din soia, si tot asa scrie, dar i-am dat si dupa vreo 4 ore, sau 5 odata, si n-a patit nimic. Oricum fiind de soia, nu se "strica"...

Roxyn spune:
He, he bebeMaitra, admiratia mea pt. vegetarism. As fi vrut lacto-vegetarian si eu dar am un sot mancacios rau. Adevarul e ca pap carne o data pe sapt. Imi este foarte usor sa ma lipsesc de ea. In schimb, nu pot fara laptele de dimineata...
mamica de Vladut

bebeMaitra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxyn He, he bebeMaitra, admiratia mea pt. vegetarism. As fi vrut lacto-vegetarian si eu dar am un sot mancacios rau. Adevarul e ca pap carne o data pe sapt. Imi este foarte usor sa ma lipsesc de ea. In schimb, nu pot fara laptele de dimineata... mamica de ![]() |
Da, da :) m-am exprimat eu ca ceaiu'.. Ovo-lacto-vegetariene suntem si noi, si mama mea. Parerea mea e ca pentru lapte si oua nu omori nici un animal, deci e ok, oricum ouale si lactatele au vitamine indispensabile, si proteine multe, care lipsesc daca nu mananci carne. Si eu beau lapte dimi

Roxyn spune:
Incerc sa-i schimb programul, cat de cat. Printre altele, doarme de la 13.30 dupa-amiaza pana pe la 15.30 iar seara la 7 urla de somn. Asa ca incerc sa-i fac o schimbare, adica sa-l readuc la vechiul program: la 8.30 in pat.
Si mai avem probleme si cu papa in sensul ca manca putin si des. Lucram si aici, dar daca nu se poate, asta e.
Programul de somn e mai important acum, ca de mancat mananca bine.
mamica de Vladut

mmns spune:
Bun venit noilor burtici si salutari mamicilor,
Din pacate nu am mai reusit sa scriu de mult de cand cu micutul, dar va citesc aproape zilnic.
Ade, pediatra mea mi-a dat reteta pentru branzica saptamana trecuta. Eu nu am incercar inca, l-as mai lasa pana la 5 luni, adica vreo 2 sapt.
Spunea ca se prepara asa: 250 ml lapte se pun la fiert. Cand clocoteste, se adauga, in ploaie, 2 1/2 calciu lactic. Se lasa cateva minute la racit, apoi branza stransa in mijloc se trece prin tifon.
Sper sa-ti fie de folos.
Bebeii vostri cum se comporta pe caldurile astea? Al meu a inceput sa faca greva foamei si vrea doar ceai.
Va pup!

ade24 spune:
Fetelor multumesc pentru retete. O sa-i fac si sper sa ii placa. Pana acum nu a facut nazuri la mancare (am fost placut surprinsa), a mancat tot ce i-am dat (borcanase, pireuri, mar ras, cereale). Sper sa ii placa si branzica.
La multi ani tuturor Elenelor, Constantinilor si derivatelor acestor nume :) !!!!
http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp
Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008

cristina_nagy spune:
La multi ani Eliana !!!
Sa cresti mare, frumoasa si mai ales sanatoasa!!!
Cristina
Alex 20.02.2006
Beatrice 02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex