*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (51)*
Raspunsuri - Pagina 6
BraveGirl spune:
Alra, mie mi s-a spus ca dc la 8 luni nu poate sa stea in fundulet, atunci se fac ceva exercitii fff simple pt musculatura spatelui. Nu mi s-a spus ca ar fi cine stie ce gravitate, ci doar ca e bine sa ajuti bebe. La fel mi s-a spus ca nu e bine sa o pun intre perne ci dc vad ca vrea sa stea in fundulet si nu poate, mai bine fac cateva exercitii pt musculatura si va putea ea sa stea cd e pregatita. Eu o pun sprijinita, adica cu spatele o pun pe canapea si o tin asa pana da semne ca a obosit. Adica repede ...in rest o tin in carutul sport lasat putin pe spate, in scaunelul de masa, in scoica si bouncer. Nu sta chiar in fund,dar e multumita ca poate vedea ce e in jur.
Azi i-am dat supita de morcov si zeama de pastarnac. am facut-o ma lichida si a decurs treaba mai bine decat pana acum. Faza e ca nu vrea sa pape prea mult. Ia doar cateva lingurite si apoi plange cd nu mai vrea. Nu o fortez, asa ca, la 3 zile de la inceputul diversificarii am reusit performanta de a papa vreo 5 lingurite, ca restul au aterizat pe bavetica
camiliam, eu i-am dat azi sa manance doar in pampers, sa o las asa se mozoleasca ea cum vrea.
Vroiam si eu sa intreb la cate zile dupa ce ati inceput dive ati introdus carnea in supita?
Multa sanatate bebeilor care sunt muciosi sau au febra.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
cherieactiv spune:
am reusit sa vad cateva poze cu bebeii care au cont pe webshots comun...
mirtha.....ai o fata nu frumoasa...e extraordinara..
amalia...te-ai scos....ai facut deja doi...amandoi frumosi...sanatosi..
.......loading...........
babyzapi....ce bine creste enfantuu...mumos...mumoos..
carmendu...l-am vazut si pe victor in pozele voastre de la intalnire...frumoooos...
scuse me,dar creierul meu nu se mai incarca ....am vazut copii frumosi,import e sa fie sanatosi tun ..si noi la fel sa-i putem creste bine...
Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!
cameliam spune:
Noi dupa 20 de zile. Initial i-am dat 3 zile supica de legume fara carnita si dupa aia am pus si carnita. Prima zi foarte putin si apoi am crescut treptat pe parcursul urmatoarelor 5 zile pana am ajuns la o bucatica mai sanatoasa, asa (imagineaza-ti ca daca o fac pireu ies cam 3 lingurite din ea). Oricum, juma daca ajunge in burtica, mare lucru . Simpatica ideea cu statul in pampers la masa... la noi nu prea merge ca din naiba stie ce motiv in bucatarie e destul de rece fata de restul casei.
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Vroiam si eu sa intreb la cate zile dupa ce ati inceput dive ati introdus carnea in supita? |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cherieactiv spune:
brave..helou...vazui poze acum la semnatura cu printesa...ce i-ai dat draga pana acum sa pape,spanac??e pufooasa..mandra-i..(titzele tale cum se prezinta,con permesso...)
cherieactiv spune:
cameliam...idem ...pt alexandra pufoasa...noi nu ne prea cunoastem...alina codruta...placere...
Duminica placuta!v-am pupat...
cherieactiv spune:
inca una si ma duc...tre sa merg la lucru ,se vede ce chef am de bantui pe forum ...
mirtha..m-am gandit la tine pe 13 ...
cameliam spune:
Cherie, imi pare bine
Edit: io-s Camelia, apropos...(cine s-ar fi gandit de la asa un nick, ?)
Pai da, io-s mai noua p-aici, da' acu' ca m-am apucat nu ma mai opresc din "vorba" . Eu unde pot vedea poze cu voi?
citat din mesajul lui cherieactiv cameliam...idem ...pt alexandra pufoasa...noi nu ne prea cunoastem...alina codruta...placere... Duminica placuta!v-am pupat... Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea! |
BraveGirl spune:
citat din mesajul lui cherieactiv brave..helou...vazui poze acum la semnatura cu printesa...ce i-ai dat draga pana acum sa pape,spanac??e pufooasa..mandra-i..(titzele tale cum se prezinta,con permesso...) Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea! |
Multumim de aprecieri. Tzitzili este 2 bube care produc litri ...eu sunt fantana, la propriu. Inca pun tampoane in sutien si trece laptele prin ele. si ma patez. Cd mananca si scapa tzitzi din gurita, tasneste peste tot din cateva canale de o fac toata de lapte.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
isaelena spune:
citat din mesajul lui cherieactiv helou mai alra....am inteles ca ai avut probl cu laura...of...si aia mica e mucoasa...uuuuuuuf....pup fetele si le doresc insanatosire super mega grabnica si tie o "litra" de redbull...pusi...aaa...m-am mai linistit si io cand am citit ca nu e probl daca nu stau in c..r pana mai tarziu...asta micu sta de la 3 luni in brate asezat in fund (asta e,ce sa-i faac??)...singur o sta cand o vrea si o putea... olivia...vazut filmulet...mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....e teribiiil...bebeii stiu sa faca asta la 6 lunite?nu pot sa cred...e frumos foc, l-as musca de curulet...si de o glezna grasa si pufoasa... meeyy..help!al meu copilas nu papa inca ...numai tatza ...si cateva picaturi de apa date cu lingurita...din bibe nu ia nimica...io disper!!nu vrea nici macar laptele meu muls si pus in bibe... am vazut ca ai vostri papa bine, mancarica serioasa...ar fi cazul sa incep si io dive??mai e una pe aici care nu a inceput inca??? Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea! |
Noi nu am inceput inca diversificarea....ma ia groasa cand ma gandesc!
cameliam spune:
BraveGirl tocmai m-am uitat si eu la pozele voastre! Mandrete de fata, e tare simpatica! Si-mi place ca o pozezi in diverse rochite, care mai de care. Tu arati foarte bine.
Am si eu o intrebare: de unde pot sa-i fac rost Alexandrei de niste ochelari de soare ca ai Ariannei? Tare-mi plac!