Mamici prin FIV (8)
Raspunsuri - Pagina 15
aurel_cris spune:
Buna mamici dragi am intrat sa vad ce mai faceti dar vad cam slaba miscarea pe aici.Abia joia trecuta a iesit soacra din spital si acum sta cu mine pana mergem luni la Fundeni.Sotul a plecat miercuri in Manchester deci nu am apucat sa mergem nicaieri in Romania,in sept. vom merge in Spania.
Bianca este binisor,vorbitul merge tare greu,avea 10 kg. si 81 cm la 1 si 4 luni,deci este si ea o micuta manechina.Am adus-o in Bucuresti pt. o saptamana pana sa plece tati ca sa ii rupem turta,i-am rupt-o acasa si dupa am mers la restaurant.Nu am facut alceva mai special din cauza imprejurarilor.Bubu meu si-a ales pt. prima data lirele sterline dupa tavita dovada ca trage unde este nascuta
.
Vreau sa va spun ca nu sa acomodat deloc in Bucuresti dupa ce a stat la tara ata de mult,a fost calvar.Tot timpul vroia afara,la leagan,era agitata de la caldura,abia manca si cu somnul era teribil.La tara avea un program asa:trezit la 7,30 afara dupa si alerga pana manca iar pe la 10,30 singura se urca in pat si baga somn pana la 12,30.Dupa iarasi pe afara la leagan,topogan,alergat pana manca si iarasi la 3 somn pana la 6.Noaptea tot se trezeste nu imi dat seama de ce continua acelasi ritual.Ii mai dau bibe si poate de aceea nu stiu caci fiind manechina nu ma indur sa il tai.Oricum ea tot de 2-3 ori se trezeste,laptic bea doar odata.Deci asa avea ea program acolo,aici mancare putina,plina de bubite de caldura,somn pe zi daca baga 2 ore dupa ce o alergam prin pat de mi se ura.
Cu dinti nu stiu ce sa mai cred are doar 7 bucati,ii ies tare greu si atunci sa te ti.De cand am venit in tara avem 3 luni si i-a iesit doar un dintoc,parca am inceput sa intru la griji.Deocamdata cam ata despre noi o sa incerc sa intru mai des pe aici.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
aurel_cris spune:
Mi-a facut o deosebita placere sa mai adaug cateva mamici la listuta noastra deciMoniland,Elenada,Gigelicabine ati venit la mamici.Elenada sunt superbi ingerasi tai sa iti traiasca si sa va bucurati de ei toata viata.
Bianca felicitari pt. casuta voastra,sa o stapaniti sanatosi.
Pussi ce mai fac fetitele acum,dorm la cresa?
Ellanoi avem un anisor si 5 luni iar cu vorbitul merge mai greut dar intelege absolut tot ce i se spune.Si eu am vorbit mai tarziu din ce am inteles de la mama asa ca o fi semanad cu mine![]()
Julia niste pozici nu ne pui??
Mada ce mare si frumoasa e Sofiuca.
Liana ne-ai lasat in parasire mami.
Delfi vacanta placuta la mare.
Delia,Adaca ce mai fac strumfi vostri?
Pup toate mamicile si fivuleti
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Ginger00 spune:
Salut mamici! nu am uitat de voi
.
Suntem mari acum avem aproape 20 lunisoare, nu stam o clipa locului,palavragim incontinuu,Grig vrea numai in brate la mami ,la nimeni altcineva cat sunt acasa.Mancam tot ce se poate si doar ce e gustos si carnos.Am fost in tara 2 saptamani si tare mult ne-a placut,sau jucat cu caini,pisici ,gaini ,cai.
Pupam dulce toti copilasii si mamicile si sper sa mai apuc sa intru din cand in cand.

Julia75 spune:
Aurel Cris, uite-l pe musculosul meu! 
http://family.webshots.com/album/573900338MRNQEq
Bianca B spune:
Julia
la musculosul cu ochi negri. Cu ce ai inceput diversificarea? cu pure baby rice?
Aurel_cris multumim de urari, sapt trecuta am inceput renovarea
Elenada bun venit la mamici, sa-ti creasca frumos copilasii
Ginger00
gemenasii smecherasi
Sapt trecuta mi-au venit rezult analiz si nu e anemie, nu e tiroida, medicul zice ca s-ar putea sa fie un viros. Nu stiu ce e dar eu ma sint in continuare rau. Plus ca de vinerea trecuta David doarme foarte rau, cred ca din cauza dintilor, e foarte mofturos, roade tot ce prinde in maini, se calmeaza doar daca stau cu el afara. Aseara la 10.40 pm eram cu el in gradina si abia la 11 a adormit, desi ora lui de somnic e 8 pm. Noroc ca a dormit neintrerupt pana la 3.45 am. Nu ma plang, doamne fereste! Odoseala cred ca e caracteristica mamicilor ![]()
si o zi frumoasa!
www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157621450809982" target="_blank">Asa cresc eu mare, mare. David (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Moniland spune:
Yuhuuu, am mai inaintat si eu un pas. Am ajuns la scuteceeeee. ![]()
Va multumesc mult de tot de urari si va pup pe fiecare in parte.
Suntem bine, incercam sa ne facem un program, dar nu prea am cu cine
. Sunt asa de frumoaseeeee, sau cel putin eu asa le vad
.
de
Laura Ioana
Irina Maria
Julia75 spune:
Moniland, bine ati venit acasa! Dar noi cand o sa vedem pe frumoasele tale, poze?? Cred ca nu te plictisesti nici o clipa. Ai ajutor?
Bianca, eu am inceput diversificarea cu piure de fructe (mar, piersica, caise, para), cand alaptam numai tot aveam probleme cu constipatia, cu fructele s-a reglat foarte bine, dupa aceea am dat legume si cereale.
madalina28 spune:
Moni de cand asteptam mesaj de la tine!Sunt sigura ca sunt superbe fetele, asteptam poze cu ele si mai multe amanunte despre voi trei

Julia cat de frumos este si puiul tau ce ochi ca doua maslinute are!
Cris uf prin cate ati trecut si voi, lasa ca o sa vina si vacanta impreuna cu tati!

Ginger,asteptam noutati despre gemenasii smecherasi!
Ade pe unde umblii cu gasca de piticoti?
Cam liniste pe aici, noi suntem bine toata ziua pe afara deja am inceput sa vb uneori pe limba bebelusilor alteori ne mai si intelegem, spune din ce in ce mai multe cuvinte noi dar le spune atat de haios pt ca este un pic peltica![]()
Pupacim toti fivuletii si mamicile.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Delia21 spune:
MONI BUN VENIT LA MAMICI!!!!te asteptam cu pozele si impresiile de mamica

aurel_cris spune:
Ginger bine ca mai bagasi un ochi si pe la noi mami,cand ne mai pui niste pozici cu smecherasi sa vedem cat au crescut??
Julia e muschiulos si frumos flacaul tau
,e adorabil mamico.
Mada tot am zis sa te sun sa vad ce mai faceti,am citit eu ceva ca la toamna te bagi la un nou fivulet?
Moni abia astept sa vad printesele,cat ne mai ti in sah mami?![]()

Bianca multa sanatate mami,e naspa treaba cu dinti,bubu meu iar este si ea saracuta agitata,ufffff.....
Delia concediu placut si asteptam sa ne arati ce ati vizitat
Noi suntem iarasi cu chinurile de la dintisori,somn super agitat,treziri cu plansete,kk moale si mancatul prost...iese abia dintisorul nr.8 deci mai dureaza ceva balul.
Pupici la mamici si strumfi
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu