Mamici prin FIV (8)
Raspunsuri - Pagina 14
Delia21 spune:
MONI FELICITARI pentru printese!!!Sa fie sanatoase,norocoase si rasfatate de viata!!!
ELENADA,am citit povestea nasterii puiutilor tai
.Sa stii ca si atunci cand cresc galustile cu acelasi sentiment nemarginit de iubire si bucurie te uiti la ei.Al meu are acus 3 ani si jumate....si cand il vad simt cu toata inima ca toata lumea este a mea.Sa te bucuri de ei in fiecare clipa!!!Bianca iti urez si tie ce-mi doresc mie
:o burtica cu bebe mic ca sa aiba cel mare tovaras de joaca!Si eu am momente cand ,la fel ca tine,ma intreb....si defapt chiar am dubii ca voi putea iubi un copil,altul,la fel de mult ca pe Rudy
Julia75 spune:
Moniland, felicitari, sa-ti triasca fetitele!
Gigelica, bine ati venit!
Elenada, felicitari! Bine ati venit pe lume Anamaria si Matei Stefan!
Bianca, mie mi-a venit CM exact la 6 luni. Linia neagra se mai vede si la mine dar devine tot mai stearsa la intensitate, cred ca va dispare de tot.
pussi spune:
Moni felicitari si aici Printeselor!
noi am lipsit motivat din pacate, viroza Elenei am luat-o si eu si Ana, la Ana s-a complicat si a facut bronsita. Ieri a terminat antibioticul injectabil. Eni este inca pe antibiotic oral... iar eu, stoarsa. Sincer, tare greu mi-a fost, cu febra, voma si diaree sa mai am grija si de Tustele maraite si bolnave... in final a venit mama, ca n-am mai putut. O sa treaca si asta!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
Bianca B spune:
Pussi ne pare rau sa auzim ca sunteti bolnavioare
Insanatosire rapida 
Am gasit subiectul despre diversificare, sapt asta tre' sa incep documentarea. Martea viitoare se face la clinica de copii un curs de o ora pe aceasta tema la care m-am inscris si io. Aici se recomanda inceperea cu piure de orez. Voi cu ce ati inceput?
www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157621450809982" target="_blank">Asa cresc eu mare, mare. David (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca B Spuneti-mi va rog daca exista vre-un subiect despre diversificare pe forum. Multumim anticipat O saptamana frumoasa va uram ![]() ![]() www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157621450809982" target="_blank">Asa cresc eu mare, mare. David Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti |
spor la citit:
http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/06/diversificarea-alimentatiei-sugarului_24.html
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Julia75 Moniland, felicitari, sa-ti triasca fetitele! Gigelica, bine ati venit! Elenada, felicitari! Bine ati venit pe lume Anamaria si Matei Stefan! Bianca, mie mi-a venit CM exact la 6 luni. Linia neagra se mai vede si la mine dar devine tot mai stearsa la intensitate, cred ca va dispare de tot. Julia, mamica fericita |

JuliaBianca, mie mi-a venit la 4 luni fara 1 sapt de la nastere.
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

szivarvany spune:
Aseara a iesit Moni de la reanimare si e cu fetele in salon 
Va multumeste pentru urari 
Edit: si probabil luni vor veni acasa 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Bianca B spune:
'neata buna!
Julia, Delia, Gigelica multumesc 
www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157621450809982" target="_blank">Asa cresc eu mare, mare. David (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
elenada spune:
Hello
Ma primiti si pe mine in clubul mamicutelor.
Uite ca am ajuns si aici. Nu imi vine sa cred.
Multumim frumos pt urari.
Incet incet incep sa am dezmeticesc si eu. Mi se pare de vis ce mi se intampla. Am doi pitici minunati mancaciosi si cumintei. Noaptea ne trezim o singura adta in rest dormim.
Ziua suntem odihniti asa ca dormim si scancim fara motiv. Ma gandesc ca asa comunica ei. Sunt schimbati si satuli si totusi mai maraie.
bine ca maraie ziua si nu noaptea.
Sunt topita dupa ei.
Poze gasiti la semnatura.
Va pupacim dulce
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Delia21 spune:
ELENADA BUN VENIT LA MAMICI!!!!!Sunt dulci foc puiutii tai

.Se vede in poze ca esti topita toata de dragul lor asa cum trebuie sa fie o proaspata mamica
.Sa ne mai spui si noua cum cresc minunile tale cand ai timp