bebeii se plictisesc repede??

bebeii se plictisesc repede?? | Autor: carrie

Link direct la acest mesaj

dragele mele,

stiu ca fiecare copil e unicat , ca unii sunt mai activi, altii mai linistiti dar intrebarea mea e: cand nu dorm-si a mea nu prea doarme in timpul zilei-cu ce-si umplu timpul.
fetitza mea de 3 luni jumate, e ff vioaie dar se plictiseste f repede de orice jucarie si incepe o maraiala insistenta de luat in brate(urmata de plans daca nu ma conformez), si atunci urmeaza pusul pe burtica, joaca cu baby gym,zdranganelile, balansatul, uitatul putin la Tv, plimbatul in brate dintr-o camera in alta, si de la capat.in tot timpul da din picioruse de nu rezista mai mult de o saptamana nici o soseta.rade povesteste e super dulce si activa dar se plictiseste f repede de orice activitate.
problema e ca nu mai reusesc sa fac mai nik in casa.
si ai vostri sunt asa?ma gandesc ca nu toti, dar macar o parte?:))

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Draga carrie, si noi sintem activi, si tot mai activi pe zi ce trece.. Rareori mai adoarme cite-o jumatate de ora dupa mesele din timpul zilei, timp in care sint prea nauca pentru a ma apuca sa fac ceva. Pina la urma am adoptat metoda facutului impreuna de mincare si de curat, se uita foarte interesat la tot ce fac eu. Si cind isi mai pierde interesul, incep sa-i povestesc ce fac, si uite-asa mai merge treaba.. Nu stiu ce-oi face cind o sa se faca mai mare si n-o sa mai stea in carut..

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Asta fac si eu... ma joc o bucata de timp cu ea in dormitor, o mai pun in patut, in premergator cate putin (cat strang patul sau ma duc pana la baie) si daca am treaba la bucatarie, o pun jos pe o patura mare si ea munceste acolo cand pe burtica, cand pe spate, se taraie ca o rama pana ajunge pe parchet - eu ma duc din nou si o asez in mijlocul paturii si tot asa...
Ii schimb mereu locul in casa, mai pun tv-ul si se uita, insa acum de cand sta in funduletz e mai simplu, vede altfel lucrurile si se joaca destul de mult cu jucariile.
La 3 luni jumate inca mai doarme destul de mult, asa ca nu ar trebui sa te plangi inca. Toti sunt activi si au nevoie de jucarii si companie. E un stil de educatie... daca ii lasi singurei sa stea acolo in patut, fara sa te joci cu ei sau sa le adresezi cuvinte, cum vor mai invata ei sa vorbeasca, sa se joace, sa mearga, etc...???
Asta e cu cei mici! Nu se nasc invatati si mama tre' sa se sacrifice o perioada ca sa ii puna pe drumul lor.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dorian se joaca in patut si analizeaza desenele de pe paturica. Cand se plictiseste il asez in scaunelul de masina si se uita la stiri si le zambeste doar prezentatoarelor :)) Sau sta pe burtica si se joaca cu cate o jucarie si se enerveaza cand nu reuseste sa o bage in gurita. Se mai linisteste daca vorbesc cu el sau ii cant.
Oricum singurel sta in camera dar nu foarte mult asa ca tot plimbat dupa mine e toata ziua.

Mergi la inceput