Caut o tricicleta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Sibylle, daca te pot ajuta cu ceva, sa-mi spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sibylle, parerea mea este ca nu toti copiii, cu probleme sau nu, merg pe tricicleta. Cel putin asta imi place sa cred pentru ca am si eu o fetita care, la 4 ani, nu a invirtit niciodata o pedala.

Agata pedaleaza de la 16 luni si a iubit sa faca asta... cred ca si pe o roata daca pui, gaseste ea o metoda de a merge cu ea. Ai mei nu au avut probleme, dar Tudora desi se coordoneaza bine, e mai inceata si se misca mai putin. Si cade inca, la cei 4 ani. Am incercat sa o fac sa pedaleze, de doi ani si ceva tot asta incercam, nu vrea si pace! Nu stie nici pe tricicleta sa mearga, de trotineta nu mai spun... Nici nu se urca pe ele, darminte sa vrea sa pedaleze.

Si acum ajung la tricicleta, ca de asta am intrat. La gradinita la ea au niste triciclete, biciclete, triciclete foarte interesante si solide, nu am vazut prin oras asa sau poate nu am stiut eu unde sa ma uit. Incarc niste poze acum sa ti le arat, sper sa-ti dai seama din ele cum arata. Dar nu stiu de la ce firma si de unde sint, cineva care a vazut pozele si a zis ca si in Olanda la gradinite sint la fel... Dar marti dupa-amiaza ma voi uita in mod expres la firma, mai ales ca acum vrem sa cautam o tricicleta pentru Lisandru si o bicicleta pentru Tudora, poate ca, la fel ca si Steph, isi va da drumul direct pe bicicleta din aia cu rotite laterale. Si o voi intreba si pe directoare de unde le-a luat si vin si iti spun si tie.

La gradinita se mai joaca cu ele, se urca, dar nu pedaleaza, merge cu picioarele pe pamint si asa se impinge... Dar sint singurele pe care a acceptat sa se urce... deci, eu inca mai cred ca pur si simplu nu-i place. Altfel, de un an ea merge la gimnastica si patinaj, cite putin la piscina, pentru ca ii este frica de apa, a facut progrese, in sensul ca acum face si ea tumbe si parca se misca un pic mai mult.

Ah, uite pozele: www.dropshots.com/nelia

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Daaa, asa ceva ar fi ideal, eventual si sa nu fie la un pret exorbitant. Cam asa sunt si cele de la cresa, numai ca ceva mai mici.

Totusi la 4 ani ar trebui sa poata pedala, nu ti-ai pus intrebarea de ce nu poate ? De fapt, daca nu pedaleaza pt ca nu are chef atunci nu e nicio problema. Dar daca NU POATE atunci e alta poveste.

E fain ca face sport si ca spui ca ii merge bine, asa visez si eu pt baietelul meu. Deja l-am anuntat pe barbat-miu ca strang de acum bani sa-l inscriu la ponei, iar el a dat din cap tipic frantuzeste si a spus: "Hmmm, pourquoi le poney, c'est cher le poney!" ma rog, nu-l ascult eu pe el! Am citit ca acesti copii au nevoie de un sport care sa-i valorizeze, eventual un sport pe care sa nu-l mai faca si altii in familie, pt ca el sa se simta bun intr-un domeniu.

Acu', poate am eu un fix cu tricicleta cu rotile pe mijloc si nu pe roata din fata pt ca asa am auzit in parc ca ar fi mai usor pt copii sa pedaleze. Dar o sa intreb exact saptamana asta.

Copiii tai sunt superbi!Sanatate!

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sybille, uite ce am mai avut noi: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3553520&CAWELAID=336745407 (am avut si modelul de 2-5 ani si cel de 5-7 ani)...
David nu a pedalat niciodata la tricicleta...pt ca nu putea!!!
PE tractor a invatat sa pedaleze pe la 3 ani si un pic!!!! (si pedalele sunt pe mijloc...sistemul de pedalat este cu lantz ca la bici)

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Intresant! recunosc ca la un tractor nu m-am gandit ! Cred ca o sa merg cu el la un magazin de jucarii si il pun sa incerce un tractor, sa vedem daca ii place.

Sibylle

Vladimir
***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://family.webshots.com/photo/2777308620087737923PJPuDL
uite-l in actiune...
Sa nu fii dezamagita (noi am fost) ca la inceput nu putea sa pedaleze...si nici sa tina volanul in directia in care vroia sa mearga...asa ca am legat o sfoara si l-am tras vreo 3-4 sapt...si abia apoi a inceput sa mearga pe tractoras...si rapid parca si cu spatele!!!
Dar si bicicleta fara pedale mi s-a parut super...am vazut multi copilasii mici (2 ani si chiar mai mici) calare pe ea in germania...mergeau cu atata usurinta!!! (si apoi faceau tranzitia pe biciclete mari fara roti ajutatoare foarte usor)

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle
Deja l-am anuntat pe barbat-miu ca strang de acum bani sa-l inscriu la ponei, iar el a dat din cap tipic frantuzeste si a spus: "Hmmm, pourquoi le poney, c'est cher le poney!"

Syb poti opta pentru o prima varianta mai ieftina de poney. Si anume intai plimbari cu poneiul. Pe la mine erau 10 euro, dar in pretul acesta mergeam pe la 11 duminica si dupa plimbare mancam cate un sandwich pe proprietatea intinsa. Apoi toata amiaza cu cativa morcovi in buzunar faceam turul proprietatii si ne intorceam la masa de seara. Asa nici nu mai era scump. Si nici n-a avut nevoie decat de casca.

Mergi la inceput

Helbi, mersi!

AB, nu stiam ca se poate si asa. Presupun ca e o varsta minima pt plimbarile astea, nu ? O sa ma interesez prin oras sa vad daca este asa ceva si aici. Stau intr-un fel de Resita frantuzeasca

Sanzi, faine pozele. Lasa ca si Schummy si Alonso au inceput cu siguranta tot cu niste sfori

Sibylle

Vladimir
***** ***** Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Syb fetita mea am dus-o la doi ani si jumatate la plimbari. Cred ca trei ar fi fost corect, dar in sud legea e mai flexibila
O fi si pe la voi si daca e in wkd ati putea merge putin mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bicicleta fara roti se numeste Laufrad (in cazul in care te uiti pe site-urile nemtesti). Eu la fata mea am avut o bicicleta normala de 12,5 Zolli cu rotite ajutatoare pe care le-am dat jos, la fel ca si pedalele. Asa am obtinut un Laufrad, a invatat repede sa-si tina echilibrul pe 2 roti si a trecut f repede la pedalat fara rotile ajutatoare. Si am iesit si mai ieftin

Mergi la inceput