Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI!!! bebeilor nascuti intr-o zi de 17!!!!
LA MULTI ANI! DUAMNA ADA!!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI MANDRA DE BAIETII TAI!!!
Babymom bine ai revenit!!!
Lumi multumesc pentru raspunsul despre steamer!!!Inca mai astept si alte pareri!!!

Andrei e mai bine acum, laringita lui se pare ca a trecut, maine avem programare la orl-ist pt ca v-am spus ca e suspect de polipi.Sa vedem ce ne spune!!!

Noi am fost azi la gradina zoologica tare mult i-a mai placut!!!
e
Vroiam sa va intreb si eu ceva:
Ziua Andrei nu vrea sa doarma in patutul lui si din cauza asta trebuie sa il pazesc pt ca este in pericol sa cada l-am gasit de 2 ori pe marginea patului de 2 pe 2.Voi cum faceti cu ei cand dorm in patul mare?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Fetelor va multumesc pentru cuvintele frumoase!
Citindu-va mi-am amintit de citatul pe care il avea Eva candva la semnatura:
"There is only one pretty child in the world, and every mother has it."

Pupici!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Buna seara fetele

In primul rand la multe lunite si multa sanatate puiutilor nascuti intr-o zi de 17, adica Mihnea, Edi, David si David

La multi ani ADA

Multumim tuturor celor care ne-au felicitat azi cand Anna a implinit 7 luni.
Si cu ocazia asta avem si cel de-al 4-lea dintisor .

Se simte ca a revenit Babymom printre noi.

Nikolici si Anna ma zgarie in timp ce suge, de multe ori nu o las direct pe piele, ma acopar cu ceva in locul unde vrea ea sa zgarie sau ii schimb locul mainii. Am incercat s-o tin de mana dar se smulge cu forta si tot ca ea face.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Fac capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Multumesc din suflet de urari, si voua sa va dea Dumnezeu sanatate si voua, si puiutilor vostri minunati!

Noi am iesit pe-afara, cu sora-mea si niste prieteni, am fost la un restaurant chic si am spart alocatia baietzilor ...

Acum ne-am adunat pe-acasa, l-am culcat pe Radu si fug sa-l spal pe Teo ca asa-i de murdar si plin de praf...
Dupa ce a alergat vreo 3 ore, a mancat o ciorba si doua chifle fierbinti cu unt, ba a furat si niscai ceva de prin farfuria mea, iar Radu a mancat paine
Bineinteles ca n-am tinut regim si m-am indopat cu tot felul de tampenii gustoase, pe fuga intre alergatul dupa copii... dar de maine, capul la fund!!!

am fugit...

dya, tu intrebai de steamer? Eu am unul Braun (cel cu 2 etaje) si sunt foarte multumita de el.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput