Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 20
Nausica spune:
Babymom, vreau sa te intreb ceva.
Aniei ii apare din cind in cind pe interiorul buzei superioare (deci in guritza) ceva albicios, ca o iritatie. I-am dat cu solutie de glicerina cu stamicin (la recomandarea pediatrei) - ii pun pe suzeta seara, la culcare - si ii dispare pina a doua zi dimineata.
Am o banuiala ca iritatia asta are legatura cu iaurtul. Parca atunci a aparut prima oara, cind am inceput sa-i dau iaurt. Am facut o pauza de iaurt citeva zile si acum cind am inceput din nou sa-i dau iar i-a aparut.
Stiu ca nu e nimic grav, reactioneza f bine la glicerina. Dar e normal, totusi?
Multumesc mult.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Codruta27 spune:
Giuli, e absolut demential Edi!!! E mortal leutul, ce sa mai!
Claudinna, ce mare e Razvanel! 
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
Asa cresc eu!
Povestea mea
Nausica spune:
Subscriu.
Edi rules! 
Propun sa-i acordam titlul de Pionier Fruntas al Bobocimii 2008.
Oare da si meditatii?
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
babymom75 spune:
nausica, sincer nu stiu ce pote fi. Daca reactioneaza bine la Stamicin s-ar putea sa fie candida, dar nu vad de ce sa apara dupa iaurt, pt. ca in mod normal iaurul ar trebui sa protejeze impotriva candidei datorita pH-ului mai acid. Oricum cata vreme nu persista si nu se agraveaza nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu informatii mai precise.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica Subscriu. Edi rules! ![]() Propun sa-i acordam titlul de Pionier Fruntas al Bobocimii 2008. Oare da si meditatii? |
Mi-ai luat vorba din gura! N-am indraznit sa zic cu voce tare pt. ca sa nu se supere cineva de pe-aici, dar cred ca suntem cu toate de acord: EDI ESTE CEL MAI TARE!!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
felicic76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Mi-ai luat vorba din gura! N-am indraznit sa zic cu voce tare pt. ca sa nu se supere cineva de pe-aici, dar cred ca suntem cu toate de acord: EDI ESTE CEL MAI TARE!! Mama lui Dragos si a lui Victor |
aprob pozitiv
CD27 spune:
merci feli, ieri am avut ou in meniu asa ca i-am dat legume goale, a halit 180 ml si mai vroia, am gasit jumatate de iaurt in frigi, l-a halit, mai cerea
, am gasit 2 masuri de cereale cu lapte intr-o cutie, le-a mancat, mai vroia
, n-am mai gasit nimic de mancare pentru el prin casa
moaaaa suntem saraci n-avem ce da la copchil de mancare
si eu sunt d-acord ca Edi rules, barbata miu insista ca are un an ![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CD27 spune:
please, fimiu are o fixatie destul de urata si se poate rani, de ceva timp se loveste asa: http://good-times.webshots.com/video/3029092700103994286lmwfMU
si nu stiu cum sa-l opresc, l-am certat si face mai rau, il las si totusi face, mai face asa in tarc, pe canapea si e tare amuzat
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
claudinna spune:
_giulianna_, mai stii cand ti-am zis ca Edi va merge repede in picioare? are o siguranta in el si e f clar ca nu mai e mult pana cand iti va alerga singur prin casa!
e tare de tot!!
sa fie sanatos si chiar ca merita o medalie pentru ceea ce e el, fara a face vreo comparatie cu alti bebelushi. eu cred ca fiecare bebe se remarca prin ceva si face ceva deosebit.
m-au incantat filmuletele!
CD si Razvan se batzaie in scaun si da din picioare rau de tot, de ma mir cun nu-l dor calcaiele. ei acum experimenteaza miscari si sunete, nu cred ca e vreo problema. stiu ca e problema daca se loveste cu capul mereu de ce intalneste...
angelinna, pupam Crinul}{
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nausica spune:
Babymom, merci mult de tot.
Candida de la ce mai poate sa apara? E ok asa, sa apara si sa dispara, sau ar trebui sa aflu exact ce o cauzeaza? Stiu ca sint medici care recomanda regulat glicerina cu stamicin pt igiena orala.
In alta ordine de idei (CD27, apropo de sportul practicat de Mikul - si Ania mai face asa, dar cind e la noi in brate, se izbeste cu spatele de noi. In scaunul de masa cred ca inca n-a descoperit ca poate sa faca), la capitolul sporturi extreme:
Ania vrea cu orice pret sa se arunce din pat. De ce? Ca sa ia servetelele pe care le aruncam pe jos, linga pat, ca sa nu le manince ea. Va spun, pentru servetele ar face orice. Si prinde o viteze spre marginea patului, mama mama. Ei, azi dimineata, sotul meu si-a propus sa o lase sa experimenteze o "cazatura in cap controlata", ca sa priceapa papanashul cum e cu gravitatia. Asa ca a lasat-o sa o zbugheasca spre marginea patului si sa plonjeze in gol, tinind-o de un picior. Cipi s-a speriat, evident, si a dat sa plinga cind a tras-o inapoi, dar s-a oprit inexplicabil. Cind se uita sotul mai bine, vede ca in fractiunea aia de secunda a plonjonului, reusise smechera sa insface un servetel. Morala pataniei pt Ania? Great achievements require great sacrifice.
Nausica si Ania
poze