Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 18
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna _giulianna_, la multi ani pt Edi!! e un frumos! sa stii ca nu l-am recunoscut in clip! abia dupa ce am vazut albumul tau mi-am dat seama care e! s-a facut mare!! ce nazbatii mai face? blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Ai vazut filmuletul in care se da singur jos din pat?
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
claudinna spune:
avem si noi cateva pozici, unele sunt dubluri, offffff, v-am zis ca ma enerveaza webshots?
Poze de la munte
am si o gramada de filmulete...dar deh, n-am timp sa le pun
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
angelynna82 spune:
Buna ziua dragele mele
Noi suntem bine, mai mult stam pe afara ![]()
Multmumim pentru urari si din partea noastra
boboceilor si sarbaritilor nostri
ADA
sa fii iubita si sa ai parte de multa sanatate si curaj mamico, copilasii numai bucurii sa iti aduca
Claudinna mai da' ce barbat ai tu acolo
am mami si comoara ei
Am vazut poze si filmulete cu bebelusi, m-a lasat masca Edi de Giulianna cum se da jos din pat
, Maya de CosmyB e adorabila, Noah de EvaF e un zglobiu, hunii
, uofff ce suparat e Mikul de CD
, David de Babytza e mortal
, Lucas iepurasul de Bitza
, Gogosarul lui Preety ma omoara cat de frumoasa e, si la fel si ceilalti bobocei
O spal pe dintisori (avem doi) in fiecare seara, ar trebui si dimineata...papam binisor (sper sa mearga mai bine) in rest tipa...moama si are un glas 
Poze avem si noi la semnatura daca vreti sa le vedeti
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
CD27 spune:
neatza, sunt
au venit rusii
bine era fara![]()
la multe lunite picilor: Mihnea de corina, Edi de giuliana, David de tzitziri, David de pisik4ever, Ana de piersicutza
Duamna Ada: LA MULTI ANI! sanatate si virtute![]()
sa iti traiasca picii si sa te bucuri de ei sanatoasa si la punga groasa
claudinna welcome back
felicitari pentru progresele lui Razvanel, e un smecher cu bicla lui![]()
te-am boscorodit cand am vazut palarioarele, pentru baietzasi nimic le tii pentru Razvi pe toate![]()
andy_g daaa avem un dintzoc si al 2 lea a spartgingia

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
kllemi spune:
neatza fatele aseara dupa lungi zbierete (cred ca avea nervi) a inceput plinsul si dupa care pe la 1.15 somn, trezit la 2.10 dormit prea mult
mai trezit la 4, am luat-o cu mine in pat si va inchipuiti ce am mai dormit eu, asa ca am vazut ca a-ti facut un club al contorsionistelor
, ma primiti si pe mine?? ![]()
LA MULTI ANI ADA, SA FI SANATOASA A TE BUCURI DE BB SI LA PUNGA GROASA
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
angelynna82 spune:
CD un
ic sa nu mai fii supi
Kilemi uoff stiu cum e..mai are si floarea mea "obiceiuri" din astea 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici intrebare adresata fetelor care alapteaza: Bebeii vostrii nu isi baga gherutzele in pielea voastra de oriunde, asa ca niste matze care vor sa si ascute ghearele??? Am semne pana la sange pe sub sani si pe...parca vrea sa-mi scoata inima asa scarmana Acum ca ma duc la mare asa cu burti si funduri mari mai am si semne, zici ca e urticarie asa arata....sa vedem o fugii lumea de pe plaja de mine??? ![]() Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Si Matei mai face asa, dar ii tai unghiile des (la 3-4 zile) si nu zgarie. Si e si destul de cuminte...reusesc de cele mai multe ori sa ii dau altceva de facut...ii pun mana in alta parte sau il tin de manuta si ma joc cu degetelele. Plus ca el nu mai suge ziua...decat seara cand doarme aproape...
Lui ii place sa se joace cu celalalt san...cu sfarcul...dar ii distrag atentia si de acolo..

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
nikolici spune:
alexa si eu ii tai unghiile des, caci altfel ar rupe din carne vie.E o salbaticutza dragutza....iar eu sunt victima ei pe viatza declarata![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Paula-Laura spune:
Buna si de la noi!
LA MULTI ANI! ADA si tot ce iti doresti tu tie si familiei tale
Nikolici si Mihnea ma ciupe rau, de buze
sau de mana. Il las, ca altfel se trage de ureche 
Anamona nu trebuie sa iti faci griji ca va renunta la tzitzi in favoasrea biberonului. Mihnea accepta destul de greu bibe de la mama sau sot, insa de la mine sub nicio forma. De la mine vrea tzitzi ![]()
Pupam bebeii frumosi !
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete