Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 16
babymom75 spune:
Bitza, tare dragut Iepurasul tau! Imi place zambetul lui de strengar. Parca stie cat e de frumusel!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
claudinna spune:
andy.p
am vazut pozicile, ii sta f bine Alexiei:) i-am vazut si dintisorii
Lumi, ce mai fac Hunii??
babymom, ma bucur ca te-ai intors printre noi! din ce zici tu acolo, Dragos mai are un pic si pleaca la gradi singur:)
Boo, sa stii ca am spus la toata lumea cum se da Alex pe tobogan, ca pe mine m-a uimit!
felicitari tuturor pt dintisori!!
ziceram ca Razvan nu prea zice mama si de azi dimineata numai mama zice intr-una![]()
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andy.p spune:
Clau
..ceva poze de pe unde ati fost???
Lumi sper ca ti-a trecut raceala![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna babymom, ma bucur ca te-ai intors printre noi! din ce zici tu acolo, Dragos mai are un pic si pleaca la gradi singur:) |
Claudinna, sa stii ca de-asta mi-e si mie cel mai teama
Andy.p, intalneala? Cand vrei tu! Eu sunt tot timpul acasa si abia astept sa ma cheme cineva sa ies din barlogul meu, ca in curand n-o sa mai stiu cum se umbla pe strada. So... astept oferte.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Ma duc sa pregatesc meniul pt. pranz. Baietii mai mari sunt la pescuit. Tati a sosit azi-noapte/dimineata(?) pe la 4, dar totusi s-a trezit la 8 ca-i promisese lui Victor ca-l duce azi la balta. Cu asta si-a mai spalat din pacate, ca altfel...
Voi ce mai gatiti? eu sunt in pana de idei in acest sens mai ales ca, in principiu, urasc aceasta indeletnicire.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
claudinna spune:
laura, acum ma chinui sa incarc. ma enerveaza la culme webshots!
merge vreunul mai bine?
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
era sa uit: babytza, super clipul, super melodia!! protagonistii sunt de-a dreptul minunati!!
monica, ma bucur ca sunteti bine!! mai e putin:)
blog cu basca
Razvan
nikolici spune:
neatzu si de la noi,
vreau sa-i urez matraccucei de Ada toate cele bune, sa fi sanatoasa mami impreuna cu puiutzii tai frumosi si of course multi multi ani..TRAIASCA
.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
Nausica, am citit ce patesti cu Ania la culcare.
Si noi am trecut prin asta cu Teo. Care a dormit de la inceput in patul lui, si de-odata am inceput sa avem probleme la culcare.
Intepeneam si eu langa patut cu el de mana, si cate doua ore uneori.
Nu l-am lasat niciodata singur, plangand, dar era tare greu pana il convingeam sa adoarma.
S-a rezolvat mai tarziu, cand a fost suficient de vehement sa nu mai adoarma deloc. Si asa am descoperit ca nu-i placeau gratiile si vroia sa doarma in patul mare. Nu neaparat cu noi... cum am observat in timp...
Cu Radu, care a fost vehement din ziua1 cand am incercat sa-l var in patut, si doarme de cand s-a nascut numai in patul mare (cu sau fara mine) n-am avut inca probleme la culcare...
si nopti usoare!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
300 spune:
La noi azi e ziua de ba-ba. Claudinna, felicitari pentru mama! Si bine v-ati intors din plimbarici!
Pai Laura am "vorbit" mai bine n-o faceam. La mama voiam sa ma duc singura ca sa i se faca dor de mine sa nu-l mai aud ca nu-i place in parc.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...