Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 15
300 spune:
neata!
bitza noi am demontat patutul ca ocupa spatiul degeaba.
laura sunt supi ca mi s-a parut ca incearca sa ma duca de nas. voiam sa plec cateva zile la mama dar treb sa astept banii de concediu.
stau lIpita de anda, cum ma ridic, cum se trezeste. sau vine dintisor sau raceala. si aseara tot asa. o pusesem la san sa se linisteasca si a adormit. pa baita.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Mimihoo spune:
neatza!
La multi ani, Ada! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!
La multe lunite si puilor de 17: Mihnea de corina, Edi de giuliana , David de tzitziri, David de pisik4ever, Ana de piersicutza!

sa fiti destepti si sanatosi!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
bitza2008 spune:
Babytza
recunosc, n-aveam pampers, dar a zis sotul ca pune o musama unde stau eu...nu ne permitem canapea noua!![]()
Multumim de urari!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
Mimihoo spune:
Nausica, Sofia de vreo 2-3 luni fara noi nu adoarme. Tehnica este ca pun mana pe obrazul ei si daca ii acopar si ochii e bine. Si stam asa pana adoarme. Fara mana nu se poate :-) chiar ma intrebam zilele trecute cand o sa revenim la normal.
ma duc sa-i fac branza cu fructe
va pup!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
bitza2008 spune:
Cristineescu ai ecuson!
300 eu nu l-am demontat ca mai depozitez in el jucarii, paturica pe care il pun jos sa se joace si, poate, in sufletul meu, mai sper ca poate-poate...
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
preety spune:
La multi ani draga noastra ADA! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de comorile pe care ti le-a dat Dumnezeu !!!
ptr micutii sarbatoriti ai zilei:
Mihnea Cristian de Corrina
Eduard-Gabriel de Giulianna
David Paul de Tzitziri
David de Pisik4ever
Anna de Piersicutza
In rest
toata bobocimea!!!
PS: Iar e pestucu in spital ptr ca ieri am uitat sa-l hranesc...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
babymom75 spune:
Mai fete dragi, vorbiti de shopping ca terapie anti-depresie. Intr-adevar e foarte eficienta, dar ce te faci cand timp de mai bine de 3 luni, adica din ianuarie pana in urma cu 3 zile, nu-ti intra niciun banicel in cont?? Am crezut ca innebunesc cu totul! A trebuit sa "cersesc" de la sot fiecare leut, de fiecare data cand mergeam la cumparaturi ( cumparaturi insemnand strict de-ale gurii ). Dar acum, ca au intrat in sfarsit banii de CIC, SUNT BOGATA! 
Nu pt. multa vreme din pacate., ca am dat comanda pt. ultimele usi care ne lipseau ( 7 la numar ) si pt. mobila in camerele copiilor. Deci, din nou nu-mi pot permite nimic pt. mine. Dar aici in "salbaticie" nici nu-mi trebuie, nu?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
gaia.nevia spune:
Buna dimineata,
,
si
, fac cinste!
Dragelor, iubitelor, nelipsitelor, va multumeste duamna Ada din suflet pentru urarile de bine!
Va iubesc!
Azi dimineata m-am trezit (dupa ce toata saptamana am plans ca nu stiu ce vreau de ziua mea) asa de multumita, si linistita, si mi-am dat seama ca de aia nu am stiut ce vreau, pentru ca nu vreau nimic altceva decat ceea ce tocmai am dobandit!
O casa plina de copiii, sa ajute Dumnezeu sa fie sanatosi si sa creasca mari!
Sunt implinita, si fericita! Doamne ajuta!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andy.p spune:
Ada frumos spus
,cred ca asta e cel mai important..aniversare frumoasa
Babymom esti bogata!!!Spor la shopping!Pe cand intalneala??
Preety votat pestiucul![]()
Ramo fii cuminte,cum sa pleci de acasa?Hai ca toate se rezolva pana la urma

Ati discutat?
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babymom75 spune:
Iepurila, referitor la intrebarile tale in legatura cu igiena orala la bebe:
1. daca n-are inca dinti eu nu cred ca trebuie facuta vreo toaleta a gurii, in niciun fel. Mi se pare inutil sa chinui bebele ( pt. ca e evident ca nu le place ) cu nu stiu ce badijonari, tifonele si alte de-astea, pt. ca gura oricum nu e streila, iar bacteriile care "locuiesc" acolo inca nu au ce sa atace. lucrurile se schimba dupa ce apar primii dintisori. Atunci ar trebui facut un minim periaj zilnic, fara pasta la inceput ( exista riscul s-o inghita ), dar... din experienta mea anterioara cu Victor, nici asta nu e placere pt. bebe. Eu m-am indarjit sa-l perii pe dinti impotriva vointei si protestelor sale. Nu stiu daca am facut bine sau rau, chiar ma temeam ca o sa-i fac o repulsie fata de spalatul pe dinti.
A inceput sa colaboreze dupa varsta de 1 an - 1 an 1/2 (?), cand ma puteam deja intelege cu el si vazand reclama TV cu microbii aia urati din toaleta, l-am speriat ca acei microbi sunt si in gurita lui si papa dintii daca nu-i dam afara cu periuta
A functionat!
2. despre fluor: sotul meu ( si alti stomatologi cu care am mai schimbat pareri ) zice pas. Fluorul este cu potential toxic si limita dintre doza terapeutica si doza toxica este f. mica. Ar trebui sa poti masura cu exactitate cantitatea de fluor din apa si din alimenatie si abia apoi sa administrezi un supliment de F, daca exista carente. Se considera ca e suficienta profilaxia cu cant. de F existenta in pasta de dinti ( dupa ce incepem sa o folosim ), daca se face zilnic.
Fluorul in exces scoate Ca din dinti si pe dinte apar pete albicioase care sunt definitive. Se numeste flouroza.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor