Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(22)
Raspunsuri - Pagina 7
dienutze spune:
Elenik, bafta luni!! Si eu marti la pranz am morfo, am inima cat un purice!
Of, Simina, te inteleg, si eu am copilarit la tara la bunici, doar bunicul mai este, 81 de ani... f greu. Noi ne-am inteles cu o femeie de pe ulita sa aiba grija de el, a avut grija si de mamaia, Dumnezeu sa o odihneasca, a zacut la pat 4 ani, greu de tot. Noi am ales sa dam casele femeii asteia dupa ce s-o stinge si bunicul. Nu avem cum sa le intretinem, asa ca mai bine sa se bucure cineva de ele si sa pot merge o data pe an sa le vad in stare civilizata.
Hai sa ne gandim la lucruri mai vesele...
Perdelele :)) Am o nazdravana de perdea pe care de cate ori o calc (o calc pe jos pe covor, cracita peste ea asa, scuzati exprimarea de mahala..dar e horor)o amenint: gata, e ultima oara, te arunc! :))
Vreau perdea creaaata, urata si creata care sa nu mai vrea calcata in viata ei!
Nu va faceti griji ca nu aveti cu cine vb maine...doar sunt la munca :))
11+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA
krelia spune:
foarte, foarte tare!!!!
ionela, cum fu?
camy, las ca si eu am basculat de dimineata..da' nush dc naiba tot rau imi e...si sotu' asta nu mai vine....e clar ca l-a luat valul discutiilor despre masini....
asadar, pe langa rosii cu branza, meniul este completat cu MBS
krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
ionelamaria spune:
krelia mamaliga fu delicioasa. doar ca am mancat prea mult si deja am pus 2 kg saptamanile astea. doctorita mea a spus ca e cam mult pt 2 luni jumatate
11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
krelia spune:
da' ce zici d'ale mele...ca sunt din in?
alea din dormitor si sufragerie...ca in birou am una relativ creata...aleasa de al meu....din voal din ala care face ape.....albastra, cu reflexii galbene...ca asa a vrut el. Parca vad ca schimbam perdeaua in roz
Citat: |
citat din mesajul lui dienutze Perdelele :)) Am o nazdravana de perdea pe care de cate ori o calc (o calc pe jos pe covor, cracita peste ea asa, scuzati exprimarea de mahala..dar e horor)o amenint: gata, e ultima oara, te arunc! :)) Vreau perdea creaaata, urata si creata care sa nu mai vrea calcata in viata ei! 11+ Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi! VEDETUTA |
krelia 14+
Ramonika spune:
pe rand
- eu nu calc perdelele niciodata, is genul care nu prea se botesc... am stiut eu ce sa iau
- bunica-mea, la 97 de ani, culmea, dar e intreaga la minte si mai lucida cred de cat era in tinerete...
- la tara avem parintii sotului, care si-au vandut apart. acum un an si ceva si si-au facut casa la tara. e destul de aproape de oras, la 15 km, de asta mergem des.
- nu prea-mi place MBS si nici eu nu am facut in viata mea mamaliga (camy, nu esti singura), desi cred ca stiu cum se face
- tort? sa n-aud de tort, nici la ziua mea nu mananc.
- nush cine zicea ca bebe simte daca ma abtin de la mancat nimic mai fals, asa se pun kg fara ca noi sa avem mustrari de constiinta...
- elenic bafta la eco luni, tinem pumnii
ma bag la un dusuletz si apoi ca perpatu' a plecat la fotbal si am si eu liniste. cand e el acasa n-are stare si ma agita si pe mine.
matzele dorm deja de pranz asa ca o sa le iau exemplul...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
vias spune:
eu acum pap... mamaliga lui Krelia ca asa am numit-o...bunaaaaaaaaaaaaaaa
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
krelia spune:
...mai ca ma bate gandul sa o patentez
la mine, s-a dus naiba MBS-ul....ca n-a venit al meu nici acu'..asa ca am bagat o supa cu galuste de la mama
da' maine tot nu scapa
krelia 14+
vias spune:
eu nu ma plang de perdele, cum sunt in renovari (de ceva timp si o sa ami dureze inca ceva timp ) eu am perdelele si draperiile puse bine, impachetate frumos si calcate
ingerasul Darius-Andrei
POZE
vias spune:
gata...am terminat de papat..o bunatate frate...acum chiar plec...mai intru diseara..ca na, ma asteapta o alta noapte plina de arte culinare probabil...
ingerasul Darius-Andrei
POZE
dienutze spune:
krelia, perdele de in!! Cred ca sunt de vis...dar te si omoara cu calcatul!
Eu am usurica de voal cu patratele veche de 5 ani, ultrasifonabilaa, e clar ca cere schimbare!
Fetele, dau limo! La mine e cam cald, limo te unge la suflet!
11+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA