Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(22)
Raspunsuri - Pagina 8
cristinica09 spune:
Dar ce chef de treaba aveti voi fetelor...Eu de cand sunt insarcinata as sta toata ziua fara sa fac nimic.Pana si masina de spalat o pun cu greu.Am o oboseala cronica sau acuta,nu stiu care e mai rea.
Si as dormi toata ziua..ce sa mai vb de calcat perdele..Ma mai misc sa gatesc ca nu am incotro.Eu si sotul meu locuim singuri,avem un apartament cu 3 camere unde se face mult praf iar lui nu-i place deloc sa ma ajute la curatenie. Doar gateste,spala vase,duce gunoiul si mai ia cate ceva de la piata.Dar sa nu-l pun sa puna aspiratorul ca e jale mare.
Ai vostrii va ajuta la treaba?
Mi-e groaza sa ma gandesc la cum ma voi descurca cu micutul sau micuta cand se va naste.Mama mea a murit cand eu aveam 5 ani iar socrii mei nu prea ne calca pragul.
Hai ca v-am impuiat capul...
pupici pe burtici
9+
krelia spune:
camy, sa-ti fie de bine!
sunt curioasa la noapte ce mai gatesti?
dienutze, intr-adevar, se aseaza foarte frumos..dar m-a invatat tanti de la magazin cum sa le spal si nu prea se sifoneaza...le bag intr-o fata de perna, impaturite, le mai dau putin cu fierul, la treapta minima...si apoi se mai aseaza ele in sina....
auzi, unde vezi tu soare, mama..ca la mine e absent nmotivat
dupa-amiaza mergem in vizita la prietena mea cu gemanutze...asa ca probabil o sa ne auzim seara...sau maine...pana plecam iar.....la o cinste cu gratar...week-end plin, dom'le....
ce ma'nerveaza, numai porcarii la tv...si stargate a fost de dimineata...
ma duc sa pun slumdog milionaire pe dvd, daca tot nu e nimic la tv....intre timp a venti si hazbandu'...l-am hranit si pe el....
krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui krelia fata....iarta-ma ca intreb, da' nu se zice Alzheimer? si acum, revenind serios.....imi para rau pt bunicul tau...acum stiu si eu cum e ....sper ca buni a mea sa ramana intreaga la minte.... cat despre casa voastra de la tara...de ce nu incercati sa-i dati viata?...din ce zici, intleg ca inca o aveti, dar e oarecum parasita, neingrijita, nu? e pacat sa nu investiti putin in ea, ca o casa la tara e tare binevenita...zau ca parca esti alt om cand respiri aeru; ala curat...
krelia 14+ tzutzupida noastra creste si pozeaza |
fata nu stiu cum se scrie...am scris si eu cum mi-a venit!!
Casa de la tara...eehhh ca sa faca ceva acolo ar trebuisi timp si bani....este prea departe de Buc , este intr-un sat unde nu mai exista po****tie sub 60 ani...ce sa mai faca acolo..nimik
13+
Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus eu am o lene crunta fetelor...nu-mi vine sa ma mai dau jos din pat.... ...am o vopsea de par acasa inca dinainte sa raman si cred ca azi mi-o pun in cap...nu stiu....mi-e teama...dar parca nici firele astea albe in cap nu le mai suport... ...offfffff...nu stiu ce-o sa fac la noapte... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe pe care mami l-a visat ca e POZE |
si eu vreau sa-l pun pe sotu sa ma vopseasc maine..tot din cauza firelor albe
13+
Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
citat din mesajul lui ionelamaria krelia mamaliga fu delicioasa. doar ca am mancat prea mult si deja am pus 2 kg saptamanile astea. doctorita mea a spus ca e cam mult pt 2 luni jumatate 11+ http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png |
MULT 2 KG???????????
Inseamna ca doc meu a avut motive sa ma puna la zid la 4kg
13+
Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
citat din mesajul lui krelia ...mai ca ma bate gandul sa o patentez la mine, s-a dus naiba MBS-ul....ca n-a venit al meu nici acu'..asa ca am bagat o supa cu galuste de la mama da' maine tot nu scapa krelia 14+ tzutzupida noastra creste si pozeaza |
Vreau si eu traducerea la MBS....stiu ca-i de mamaliga..da nu ma prind
13+
Mariana
Mazarica
MADALINA_T spune:
fetelor eu zic sa nu va mai ingrijorati asa de mult in privinta kg. nu toate trebuie sa luam intre 12-15 kg in sarcina. asta e in functie de fiecare organism si mai ales daca sunteti slabute va puteti permite cateva kg in plus fata de ce scrie la carte. bb sa fie sanatosi
11+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami
MADALINA_T spune:
mamaliguta cu branza si smantana
ps- la prima sarcina am luat 20 kg si totul a fost ok
11+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami
krelia spune:
MBS = mamaliga cu branza si smantana
bine, in ratzept..ai vazut ca se mai adauga ou si margarina....
[pup[] ca ma uit la film ]
krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
simina_kin spune:
.....mi-au pus moderatorii "puncte, puncte" cand am scris despre locuitorii satului...intr-o alta exprimare..po....
13+
Mariana
Mazarica