Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(22)
Raspunsuri - Pagina 6
ionelamaria spune:
simina cred ca te referi la boala Alzheimer. este o boala cumplita si pentru cel ce o are si pentru famile. te inteleg foarte bine. uneori simti ca nu mai poti pur si simplu. Tatal meu are aceasta boala. si s-a declansat la 50 de ani. nu mai spun ca viata lui ar fi fost alta daca o "doamna doctor" nu o tinea sus si tare pe a ei ca are tbc cand el facuse o infectie la ficat si a ajuns in convulsii la infectioase ( dupa 3 luni de antibviotice si febra sub stricta supraveghere a acestei "doamne"). era sa-l pierdem. in nopapte aia cumplita creierul lui a suferit un soc puternic, si incet incet boala se agraveaza. mi-e groaza ca puteam sa-l pierdem atat de tanar. dar mi-e groaza si ca trebuie sa treaca prin asa ceva. speranta de viata e de pana la 10 ani. si ceasul bate necrutator. avem si noi momente cand ne e foarte greu si ne intrebab daca nu era mai bine sa fie altfel. dar sigur nu era mai bine. e langa noi. asta e cel mai important. fruntea sus si ai sa vezi ca veti gasi puterea sa o sustineti pana la capat.
11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenic Fetelor, luni dimineata merg la control si nu mai apuc sa va scriu pana atunci. Va rog sa-mi tineti pumnii, am emotii f mari! 8+ |
Sa vii cu vesti bune...sigur samburica e sanatos...misca de mama focului..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
ionelamaria spune:
oups, pana sa scriu eu ai mai primit n raspunsuri. na, e destul de greu pt mine sa vb despre asta
11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
vias spune:
eu am o lene crunta fetelor...nu-mi vine sa ma mai dau jos din pat....
...am o vopsea de par acasa inca dinainte sa raman si cred ca azi mi-o pun in cap...nu stiu....mi-e teama...dar parca nici firele astea albe in cap nu le mai suport...
...offfffff...nu stiu ce-o sa fac la noapte...
ingerasul Darius-Andrei
POZE
krelia spune:
of, cred ca e tare nasol sa ai bolnav in familie....orice boala ar avea....din punctul asta de vedere..suna egoist, dar cand a murit bunicu', am zis bine macar ca s-a terminat asa repede...ca, daca era sa scape (desi la ce a avut el, saracu, nu prea mai avea cum..mai ales la varsta lui).....sigur ramanea paralizat...si poate ii afecta si centrul gandirii...cine stie....creierul lui a fost facut piure...asa ca....
e tare greu, sunt convinsa, si pentru cel care e bolnav...si pentru cei care au grija de el....
haideti sa nu mai fim triste, da?
v-ati apucat de mamaligi?
krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
vias spune:
iar mi-e rau...cred ca cobor sa cumpar smantana si sa ma apuc de mamaliga
ingerasul Darius-Andrei
POZE
vias spune:
Krelia...tocmai ce vorbeam de mamaliga ...eu am apuc acum... ca mi-e si foame (nu stiu cum si de ce ca vorba aia, am mancat 2 felii de tort )plus ca apoi chiar trebuie sa plec
ingerasul Darius-Andrei
POZE