Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Simonette - multumesc frumos pentru urari. am vazut flacaii tai frumosi.

Miany - multumesc mult.

Madalina - multumesc frumos, nu face nimic.

Dymomo - La multi ani pentru ieri!

Byabeatrice - avem voie la mare, doar sa stam la orele recomandate la soare.

Elenic - multa bafta la eco! Te asteptam cu vesti.

Camy - sa-ti fie de bine! Ma duc si eu sa mananc o felie de tort in oras.

Dienutze - multumesc frumos! Multumim pt limo.

Michelle 11+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna fetele! Ma mai tine cineva minte?

Simina, poti sa ma treci si pe mine pe lista te rog? Eu va citesc mai des, dar de scris mai rar reusesc (si asa cum ziceati pe aici, pana scriu uit ce am citit in urma. Varsta, deh... Ca tot se pomenea si de ea acum vreo 5 capitole)

Acum chiar nu m-am putut abtine sa nu intru, pentru ca ati atins un subiect arzator in ultima vreme la mine: ce sa mai fac de mancare . Mamaliguta am facut si eu acum cateva zile. Bun-bun... In capul listei la "preferatele mele" sunt salata greceasca, painea prajita, si pepenele rosu.
Doar ca din cand in cand mai trebuie sa si gatesc - al meu sotz nu se satura cu cele mai sus pomenite. Problema mea e ca sunt foarte sensibila la mirosuri cand gatesc si dupa ce am terminat de mancat. Dar am observat ca rezist mai bine la facut mancarea daca gatesc cat mai divers. Deci, voi ce mai faceti bun de mancare?

Si in alta ordine de idei: daca tin minte bine, parca Camy zicea ca l-a simtit pe bebe cum misca. Cat de des il simti Camy? A mai simtit si altcineva? Si eu cred ca l-am simtit pe al meu, dar acum vreo doua zile, dupa care nu-l mai "prind". Stiu ca la 14 saptamani implinite azi e inca cam devreme, dar depinde si de pozitia lui si ce atinge, asa ca...

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

va invidiez pe toate care aveti sotul acasa, chiar daca nu va ajuta fiind foarte ocupat macar ajunge seara acasa, va spuneti cateva cuvinte si primiti o imbratisare. al meu ajunge acasa cam cand ajungem in saptamana 20 deja imi lipseste atat de mult...

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Asa e ionela, de suport moral nu ma plang . Aici e de nota 20. Ca dc nu ar fi el as fi dusa rau. Mihamora merci de urari.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Ionela, ne ai pe noi, zuzele

Laura b, bine ai revenit! O idee de mancarica: varza cu kaiser la coptor, eu m-am lins pe degeteee! si...gratarele de pui cu salta si ..inghetata :)) eu nu ma opresc, inainte nu eram asa cu inghetata ...

11+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Ionela, ne ai pe noi, zuzele

Laura b, bine ai revenit! O idee de mancarica: varza cu kaiser la coptor, eu m-am lins pe degeteee! si...gratarele de pui cu salta si ..inghetata :)) eu nu ma opresc, inainte nu eram asa cu inghetata ...

11+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

hi hi hi..cred ca faci fetita
Asa stiu , dc mananci dulce este fata , dc mananci acru ...baiat

La mine s-a adeverit sarcina trecuta...ca am mancat numai muraturi...si ar fi fost baiat dc era sanatos si-l puteam pastra
Acum nu stiu ce sa mai zic...ca am inceput eu cu acru, de nu suportam nimic dulce, acum, mananc si acru si dulce , iar gemeni nu am sigur

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Buna fetele! Ma mai tine cineva minte?

Simina, poti sa ma treci si pe mine pe lista te rog? Eu va citesc mai des, dar de scris mai rar reusesc (si asa cum ziceati pe aici, pana scriu uit ce am citit in urma. Varsta, deh... Ca tot se pomenea si de ea acum vreo 5 capitole)

Acum chiar nu m-am putut abtine sa nu intru, pentru ca ati atins un subiect arzator in ultima vreme la mine: ce sa mai fac de mancare . Mamaliguta am facut si eu acum cateva zile. Bun-bun... In capul listei la "preferatele mele" sunt salata greceasca, painea prajita, si pepenele rosu.
Doar ca din cand in cand mai trebuie sa si gatesc - al meu sotz nu se satura cu cele mai sus pomenite. Problema mea e ca sunt foarte sensibila la mirosuri cand gatesc si dupa ce am terminat de mancat. Dar am observat ca rezist mai bine la facut mancarea daca gatesc cat mai divers. Deci, voi ce mai faceti bun de mancare?

Si in alta ordine de idei: daca tin minte bine, parca Camy zicea ca l-a simtit pe bebe cum misca. Cat de des il simti Camy? A mai simtit si altcineva? Si eu cred ca l-am simtit pe al meu, dar acum vreo doua zile, dupa care nu-l mai "prind". Stiu ca la 14 saptamani implinite azi e inca cam devreme, dar depinde si de pozitia lui si ce atinge, asa ca...

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Bine ai revenit!!
Te trec cu cea mai mare placere daca imi dai datele

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

IONELAMARIA o sa treaca repede saptamanile astea si o sa te bucuri de sotiorul tau,mai suntem si noi pe aici si-ti tinem de urat.Al meu zice cateodata ca mai bine pleca acum in armata si se intorcea cand avea bebe cam doua luni sa scape de stresul cu raul meu,lipsa de sex si nasterea de care ii e cam frica.De parca ar naste elApoi zice ca glumeste...

Eu am gatit supica de pui cu taietei si mazare cu piept de pui.Inainte am avut si eu varza cu kaiser dar dupa nu stiu ce o sa mai gatesc.As manca sarmalute in foi de vita dar cu piept de pui.Am facut anul trecut si au iesit delicioase.
ici la toata lumea.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Am uitat sa trec ce a gatit aseara sotul.Gratar din pulpa de porc cu ciupercute si dovlecei tot pe gratar.Le-am papat cu mujdei de usturoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Hello, si de la mineee...
Da ce limbarita aveti acilea breee..de vreo doua ore tot citesc ..cu intreruperi de la viitoru sot', si abia abia reusesc sa termin tot ce ati povestit pe aici..phiu..acu ca am terminat de citit..nu imi mai aduc aminte ce si cui voiam sa scriu..si mi-e tare lene!
Subscriu si eu fetelor care spun ca prin weekend prefera sa leneveasca sau sa stea cu familia si altele..ca mi-e de ajuns in timpu sapt cu ochii in calc non stop!Desi de multe ori tot imi bag nasu sa vad ce mai ziceti pe aici!
Cat despre gatit..nu stiu ce sa zic..nu am chef sa fac nimic, ba mai rau, nu imi mai iese nici mancarea buna la gust..si incep incet incet sa primesc reprosuri de la al meu..ca ala e prea piperat/prea dulce, ba are nu stiu ce gust..se vede ca sunt dusaa...
Mi-a placut atmosfera de ieri ..Krelia, ma bucur tare mult ca ai revenit aici la noi, tare ne mai inveselesti..si ce sa mai zic de mamaliguta ta patentata...daca as sti ca imi iese..mai ca as face, dar...doar ce am facut-o saptamana trecuta si mi-a iesit iarasi naspa..tare si cruda, ca mai taote mancarurile care le prestez in ultimu timp! Nu stiu ce am!!
Camy, citeam reteta ta de tort..frate da ai avut ceva treaaabaa...Eu is de o puturosenie exemplara..nu as avea atata rabdare sa stau sa fac tot ce scrie acolo. Prefer sa nu mananc decat stau 3 ore sa bibilesc un tort
Jay, LauraB, DianeAli,bine ati revenit la noi- subscriu voua..nu mai reusesc in ultimu timp sa tin ritmu' cu forumu..apuc sa citesc, dar cand sa scriu, ba am o gramada de munca la serviciu, bas puturoasa..ba comenteaza al meu ca iar stau la calculator si seara..'ca nu e de ajuns o zi intreaga la munca'Etc etc etc ..........si e frustraaant rau..ca inainte mai toata ziua forumeam!
Da tot nu scapati voi de mine

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 14+
poze

Mergi la inceput