* * * Bazar pentru Mihaita * * * (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Kid / Mihaela - am adaugat si eu cateva produse, incepand de aici

- un set protectii role sau alte acrobatii nefolosite - genunchiere, cotiere si manusi. Fara casca. Zic eu ca merg dupa 6 ani. Fetei mele ii sunt mari.
- o forfecuta de bebe, capete boante si teaca, nefolosita. Nu mi-e clar de ce trebuie sa creasca unghiile, dar na, ele cresc, iar copiii mei nu au stat la taiat cu forfecuta...
- cadita bebe, aproape nefolosita. Pfuu, lor le-a placut direct in cada de oameni mari... are o chestie "anatomica" in interior, un bombeu sau asa ceva...
- crema Sanosan de poponet iritat. Sigilata. Am primit-o. Mai aveam una. Termenul decurge de la desigilare, 12 luni.
- palariuta de vara pentru fetita de 9 luni - 1 an jumate.
- o protectie laterala de patut, alba, tur complet pentru un pat standard de 120*60, de la Ikea. Se prinde cu sireturi.
- incalzitor de masina, pentru biberoane sau alte chestii bebelusesti. Folosit de 2-3 ori.
- tavite Annabel Karmel, de silicon, pentru congelat papa de bebe, la diversificare. Gaoacele sunt mai mari decat cele pentru cuburi de gheata. Intr-un compartiment incap cam 100 g de papa.

KID, le pui tu pe prima pagina cand ai timp. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Primit una bucata pachet mare. Multumesc frumos.
Am doua mici corectii: eu zic ca era mai corect de precizat "joc tip Lego" in loc de "Lego", si "500 si ceva de piese" in loc de "700 si ceva de piese", dar sunt multumita orisicum.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ankalaura Multumim pentru produsele oferite.

alexandrina Ma bucur ca a ajuns pachetul, multumesc ca m-ai anuntat Te referi la pozitia 321? Recunosc ca nu ma pricep la astfel de jocuri, scuze pentru confuzie.

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am reusit sa platesc la brd azi 40lei pt licitatiile castigate,mihaela poti confirma>>?depusi de C.N.

o sa iau legatura cu fetele pt lucrusoare

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

am reusit sa platesc la brd azi 40lei pt licitatiile castigate,mihaela poti confirma>>?depusi de C.N.

o sa iau legatura cu fetele pt lucrusoare

de David
Poveste

confirm,plata facuta de nushulica!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

kid,pun link-ul cu produse pt bazar(incaltamainte dama),oferite de isidora!

incaltaminte

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

mihaela77O Poti sa-mi spui, te rog, cat de inalta este talpa la sandale? Nu imi dau seama din poze...

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Ne-am intors din conced si am vazut ca am castigat licitatia la 313. Sper sa ajung maine la banca sa pun banutzii .

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am primit si eu coletul! Kid !

Foarte dragute lucrusoarele!

Multumesc, Cristina_26 si SunSmile!

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Cornelia Ma bucur ca a ajuns pachetul si ca iti plac produsele. Multumesc ca m-ai anuntat.

Caprioara Vad ca esti din Bucuresti, poate reusim sa ne intalnim sa iti dau jocul. Vorbim pe PM.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput