* * * Bazar pentru Mihaita * * * (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

kid multumesc frumos!

voi merge luni sau marti la banca sa depun banii si dupa ce voi avea op-ul voi contacta fetele...sper sa castig si pernuta ca mai sunt cateva minute si oricum n-a licitat-o nimeni

multa sanatate pt mihaitza!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Licitez si eu:
pozitia 313 - 1 set Lego Politia de Coasta, vapor, masina, elicopter, barcuta - 20 ron
pozitia 317 -Lego sectie de politie, 589 piese - 22 ron
pozitia 321 -Lego camion de transportat masini de curse din 700 si ceva de piese - 32 ron

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Fac sondaj pentru concursul cu ratuste aici. Am 5 finaliste si trebuie sa aleg doar doua dintre ele... Ma ajutati, va rog?

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ursuleata, alexandrina Puzzle-ul si masina de construit oferite de preda_vicky sunt la mine. Va rog sa-mi spuneti cum facem sa vi le dau.

Monnvas Sacul de dormit oferit de preety este la mine. Vorbim pe PM.

nushulica Te rog sa iei legatura cu EvaF pentru perna.

Felicitari tuturor pentru licitatiile castigate.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

317 - 25 RON

Am observat ca este licitat produsul de la 306 dar nu apare pe prima pagina.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Eu maine plec din Bucuresti pana pe 7 iulie, asa ca daca reusesc sa castig si eu macar una din cele doua licitatii unde figurez , o sa pot trimite banutii abia cand ma intorc. Vad ca pe cea de azi am pierdut-o (am fost prinsa cu bagajele si mi-a iesit din cap ).

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Fac sondaj pentru concursul cu ratuste aici. Am 5 finaliste si trebuie sa aleg doar doua dintre ele... Ma ajutati, va rog?

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am depus in contul Mihaelei banii pt sling. I-am trimis Evei dovada de plata, mai trebuie s-o trimit cuiva?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara!

Doresc sa retrag din bazar manusile de bebe de la pozitita 201. Cu prima ocazie voi depune contravaloarea lor in contul lui Mihaita

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Cum demonstrez ca am depus banii in cont?sper sa ajung maine sa platesc si nu cumva sa nasc.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ursuleata, alexandrina Seturile de lego pe care le-ati castigat, oferite de preda_vicky, sunt la mine. Va rog sa-mi dati PM sa stabilim cum vi le dau.

Caprioara Nu este nici o problema.

Monnvas Este in regula, nu mai trebuie sa trimiti nimanui dovada.

pooh Poate confirma Mihaela ca au intrat banii in cont. Doar sa ne anunti cand ai reusit sa faci plata.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Deci daca nu nasc la noapte,maine sigur ajung la banca.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput