Burtici fericite de septembrie-octombrie (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

dana15 ti-a reusit si in plus esti foarte draguta si finuta asa ca poti sa mergi linistita la culcare.....
Iar plecati toate ...offfff....
Mie pana mi se mai incarca o pagina sa mai scriu un mesaj s-au mai bagat 2 fete la nani :))

Cea mai fericita 23 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Delia79 tocmai m-am uitat pe pozele tale si ma gandeam ca asa aratam si eu la prima sarcina, ce timpuri .... Acum sunt rotunjoara.
Madalina84 esti o fata frumoasa si cu o viata frumoasa inainte. Nu lasa pe nimeni sa zica altceva.

Diana 23 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

salutari burtici frumoase

Ma bucur ca sunteti bine (cu exceptia fetelor racite carora le urez insanatosire grabnica ) si felicit noile posesoare de carucioare colorate .

Merci ca v-ati gandit la mine. Noi suntem bine, crestem si asteptam cu mare interes eco morfologica de joia viitoare. Ma uimiti cu cate detalii stiti voi despre tot ce se intampla in saarcina. Eu primesc putine informatii, mai retin ce spune doctorita in timpul ecografiilor, dar in rest daca aud ca totul e bine, sunt multumita.

Am reusit sa-mi iau cateva zile libere sa ma odihnesc ca ma disperasera astia la munca. De 3 saptamani tot in stres stateam, nu mai puteam continua asa. Deci pana joia viitoare sunt libera .

Fetele din Bucuresti, neaparat sa ne aratati si noua poze de la intalnire si sa ne povestiti cum a fost. As fi vrut sa fie si eu acolo.....dar locuiesc cam departe

Am fost si eu zilele trecute sa ma uit la magazinele pt copii. M-am inarmat cu o lista si treceam alaturi preturi, oferte, impresii etc. Cu mult efort m-am abtinut de la cumparat hainite. Am zis ca macar sa astept sa-mi confirme joia viitoare ca e fetita si dupa aia ne destrabalam la cumparaturi. Toate lucrusoarele sunt atat de frumoase!!

Lutoniana, eu nu prea am inteles cum vin oamenii si iti ofera lucruri pt bb. Adica necunoscuti, asa, pur si simplu? Oricum, frumos din partea lor, cred ca esti in extaz cand cercetezi cadourile . Ce vroiam sa-ti zic cu privire la sexul lui bb, la mine s-a nimerit predictia calendarului chinezesc si cea cu bataile inimii (mai accelerate la fetite). Sper sa fie baietel cum vrei tu

MangaGirl, ce radio? Imi dai link-ul please. Eu mai ascult radio3online une este stocata multa muzica romaneasca. Ma bucur ca te-ai relaxat putin in vacanta, asteptam sa vedem pozele. Eu din pacate nu ma pot lauda cu excursii prin Europa, dar vine si timpul lor

ma duc sa mai citesc, parca mai vroiam sa spun ceva....

pupici dulci la toate burticile

20+

in curand mamy de bb scump

delia e radio ciocarlia www.romani.co.uk/ascultaradio. el are emisiunea in direct...acum pune un amic in prima ora, ca e invitat si de la 9 si ceva e sergiu, alias junky stepz...ca orice dj care se respecta...are si un nume de scena.

MangaGirl :-) 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Delia le primesc de la oameni cu care intru in contact, cu care lucrez, cu care ma cunosc. Care au deja copilasii crescuti si daruiesc lucrusoarele care nu le mai vin la pici sau nu le mai trebuie.
Ma bucur ca ai revenit pe la noi ca iti simteam lipsa, savureaza zilele libere.

Cea mai fericita 23 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

MangaGirl, ascult si eu radio acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

am putea sa spunem acum ca suntem conectate....de la asa mare distanta ....una fata de cealalta....
Putem incepe sedinta de spiritism

Bine dar eu oricum sunt usor in ceata, MangaGirl, Sergiu incepe la 9, da ? Adica peste 10 minute, nu ?

Cea mai fericita 23 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Felicitari fetelor care su aflat azi ce au si ca bebicii sunt sanatosi
Multumesc din suflet fetelor pentru complimente,D-zeu imi da puterea si eu "profit" de ea.
Azi am intrat la un magazin de copii BANDIDO dar m-au speriat preturile,un plovaras de 2-3 luni era 70 ron si cand ma gandesc ce hainute iei din strainatate cu 1-5-10 euro m-am decis sa merg la surioara sau eventual sa o las pe ea sa cumpere pana pot calatori eu
Ce bine de fetele care se intalnesc maine as fi vrut si eu dar e distanta
Din pacate am inceput sa am probleme cu protezele caci cred ca mi se umfla si mie picioarele si nu ma mai incap protezele dar sper sa mai merg 1-2 luni
Va si somnic usor,maine se pare ca va fi tare liniste pe forum

20+ se pare ca va fi AMALIA ANDREEA

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

sunt si eu pe fir merci pt link MangaGirl

Diana, multumesc pt aprecieri. Eu ma simt oarecum rotunjoara, chiar inainte de sarcina imi depasisem recordul de greutate si de atunci tot cresc, fireste . Dar imi place si postura asta, vad eu pe urma cum ma descurc cu kg

Am vazut-o si eu pe Madalina . Esti super frumoasa si asa va si bb al tau.

in curand mamy de bb scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

De doua ore tot citesc sa va ajung, nici nu mi-am dat seama ca s-a terminat Friends deja de o ora

Monica, multumesc de descrierea patului, doar n-or fi acolo mai multe firme din TM. Oricum, atatea trebuie sa ma apuc sa studiez pana atunci pe net... chiar nu eram pregatita asa devreme pentru cumparaturi.

Selen, ce frumoasa e fetita ta!

Ce de mamici frumoase in poze noi am vazut pe cont! adi , abia asteptam sa te cunosc si asa! monikus, madalina, techila, si voi sunteti tare faine! Vorba lutonienei, ce-mi place ce diversitate de mamici avem aici! Tot una si una!

ramsan, felicitari pentru grasan si sanatate multa lui Rares!

aleesicoo, cel mai bine te consulti cu sotul sau poate chiar cu mamica. Eu am nasit in octombrie si am vorbit in continuu cu mamica. La spital nu erau voie vizite, acasa i-am lasat sa se acomodeze, am fost in prima vizita cu un cadou simbolic. Apoi, pentru Botez, i-am intrebat pe ei si isi cumparasera ei un costumas din strainatate cu care au vrut neaparat sa-l imbrace. Ca sa fie ceva si de la noi, am cumparat perinita aceea in care sa-l tin, si am fost foarte atenta sa nu fie din satin, ci din bumbacel gros. Si ca sa-i tina caldura, si ca sa nu alunece prin bratele mele de incepatoare, ca n-am mai tinut in viata mea copii in brate. Si ca sa nu considere finii ca vrem sa scapam usor, i-am luat puiului cadou (sa vada si cand va fi mare) o bratara de aur, gravata cu numele lui, cu un medalion cruciulita. In ziua Botezului ii facuse baie de cu seara, l-a schimbat si m-a lasat pe mine sa-l imbrac pe puiut. Si gata! Nimic altceva. Deci cel mai bine e sa te consulti cu parintii, pentru ca poate au ei pregatite haine pe care si le cauta de multa vreme, si sunt sigura ca obiceiurile difera de la o zona la alta. Si chiar si aici, de exemplu, fiecare familie face altfel, si fiecare Biserica face altfel. O, am uitat ceva ce am mai cumparat, materialul acela de pus sub bebe la Biserica. Dar mai este timp pana atunci, nu ai zis ca e in toamna evenimentul? A, si nu am cumparat nimic dinainte. Cadoul de "vizita" l-am luat in ziua aceea, iar pentru Botez am avut mult timp la dispozitie. Dar nu din superstitie, doar pentru ca am vrut sa povestesc cu mamica si cu bebe inainte.

katteryna, multa sanatate!

monikus, felicitari pentru printesa!

Diana, ai fost tare descriind "filosofia" romaneasca de a comenta ce fac altii

Dana, felicitari si tie pentru printesa!

monikus, n-am inteles niciodata intrebarile de genul "vine bebe sau nu?" "cand faceti bebe?", etc. Adica mi se pare ca oamenii nu vor sau nu pot. Si atunci de ce sa-i superi? Si noi suntem impreuna din 2000, casatoriti din 2006, asa ca toata lumea credea ca vom face rapid un bebe. In momentul in care stii ca nu poti avea copii intrebarile alea dor foarte tare, si incerci din greu sa zambesti si sa raspunzi politicos ca nu vrei inca bebe...

vik, ai grija de tine, nimic nu e mai important decat bebe! Fii egoista! Bine macar ca totul e in regula.

lutoniana, uite ce persoane de treaba cunosti pe acolo, iti fac asa cadouri frumoase! Ai zis ca esti trista, dar se pare ca si cand esti trista esti motorul de veselie pe aici!

ruxi, bine ai venit printre noi! Desi, dupa vechime, ai putea tu sa ne "primesti" pe dc.

dana, te-am vazut si pe tine, foarte frumoasa! Ce super is pozele din gradina!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

mai...sper sa va placa...sergiu intra acum in vreo 5 minute cand termina dj romero...si mai baga si o vorba doua, ca de obicei....turuie

MangaGirl :-) 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput