Burtici fericite de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 19
vias spune:
Buna fetelor, apelez la voi poate stiti despre problema mea si ma puteti ajuta.
Anul trecut in iulie am nascut prin cezariana, la 7 luni am ramas insarcinata,cum a inceput sa-mi creasca burtica au inceput durerile (ma doare operatia) in special cand ma ridic din pat, de pe scaun..nu conteaza cand ma ridic de pe ceva...
E normal?
Ce o sa fac mai tarziu daca acum am asa dureri?????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
Danuta1979 spune:
Buna seara fetelor
Am chiulit de pe forum...dar motivat. Am fost sa-mi cumpar hainute de gravida...ca nu prea mai aveam cu ce sa ma imbrac. Am gasit cate ceva...dar nu pantaloni...doar bluzite.
Va sp[uneam sapt. trecuta ca-mi iesisera analizele la Medicover si aveam exxces de fier. Mi-am repetat sideremia si vestea buna primita sambata e ca sunt in limite nhormale. Oricum, pentru siguranta o sa mai repet peste vreo sapt.-doua.
A...am jucat la loto si tocmai mi-au iesit 4 numere. astept sa vad cat am castigat (probabil vreo 3-4 mil). e prima data cand castig ceva si sunt tare mandra:)
Mi s-au umflat picioarele de mor...of...
Pupici si o seara faina:)
Dana
21+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
uve_got_mail spune:
Felicitari, Danuta, sa va bucurati de castig, oricat ar fii de mic e binevenit!
19+ ; tati vrea baietel
uve_got_mail spune:
Legat de pantaloni de graviduta, eu v-am mai spus ca nu sunt dispusa sa dau prea mult pe haine speciale, mai ales pe pantaloni pe care nu cred ca o sa ii purtam prea mult. Eu am gasit in Miniprix pantaloni 3/4 cu 36 ron si am mai vazut la Terranova tot cu banda-pantaloni din in si fusta la fel-65ron. Plus ca anul asta se poarta pantaloni/fuste din astea cu banda sus, special pt noi - am vazut la Mango si chiar si prin magazinele din Fetesti, deci de-astea aduse din Europa probabil...
Eu am o nunta in iulie si un alt eveniment in iunie si habar nu am cu ce o sa ma imbrac...
19+ ; tati vrea baietel
uve_got_mail spune:
Camy, nu ma pricep, dar e logic sa te doara operatia de cezariana, pentru ca pielea se intinde si probabil tine de fiecare, stiu pe cineva pe care o durea zona aia cand era frig afara; oricum ramai cu o sensibilitate temporara de la orice operatie. Ai grija de tine!
19+ ; tati vrea baietel
Danuta1979 spune:
Uraaa...la loto 6/49 la 4 nr. e castig 820 lei. Dupa ce se scade inmpozitul raman aproape 7 mil. Nu-i rau deloc :)
La hainute...au mi-am luat 2 perechi de colanti scurti si in sus bluzite pt gravide sau mai largute care acopera fundul.
Dana
21+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
monikus spune:
Danuta, felicitari pt cele patru numere. Eu inca sper sa castig la loto desi nu joc niciodata
. Sa investeti banutii in viitor, adica pe bebe
si pe burtica lui mami. Vorba lui uve_got_mail, nu conteaza cat de putini sunt, conteaza ca ai castigat.
Cami, din pacate nu te pot ajuta prea mult pt ca sunt la prima nastere si nu as putea spune ca stiu prin ce treci tu. Oricum, chiar daca nu te ajuta prea mult, parerea mea e ca e normal sa te doara cezariana veche pt ca e o taietura care inca nu s-a vindecat complet. Stiu ca ai voie sa ramai insarcinata la 2 ani dupa o alta cezariana. La tine e de inteles ca iti doreai un copil si sincer admir curajul tau de a merge mai departe cu aceasta sarcina. Eu zic ca ar trebui sa stai cat mai mult in pat si sa nu te fortezi deloc. Si pe cele care nu au o cezariana tot le mai doare burtica atunci cand se intind ligamentele ce sa mai zic de tine. Cred ca pt a face durerile astea sa fie cat mai suportabile ar trebui sa faci repaus din orice activitate pe care o aveai inainte de sarcina. Multa sanatate si ai incredere ca dupa orice furtuna vine si soarele.
Monica
16+ cu 
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl raluca, te-am gasit pe hi5 :) MangaGirl :-) 20+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
17+
raluk16 spune:
unombun cum adica arsuri care din fata au mers in spate spre cap? Eu cand aveam, aveam doar de la gat in jos spre stomac, si la fel, observam ce pap si eliminam cauza. Si am mai observat ca-mi e mai bine daca mananc foarte putin si mai des, decat cele 3 mese. De exemplu, la amiaza, pap o supica, si doar peste inca 2 ore pap si felul principal.
mariaanna sanatate multa la amandoi!
17+ 
anamaria1979 spune:
Danuta felicitari mai incearca poate prinzi potul cel mare..Sunt bune si patru numere. Succes in continuare!