Burtici fericite de septembrie-octombrie (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

uve got mail eu mi-am luat azi de dimineata din piata pepene galben si am vazut si cirese dar sincera sa fiu nu m-am uitat prea mult la ele ptr ca stiu ca sunt exagerat de scumpe in extrasezonul lor de coacere. Cu nasul infundat te inteleg ptr ca eu am facut congestie nazala de cand am ramas gravidoasa. Fac spalaturi cu HUmex (apa de mare cred ca este) si inhalatii cu ser fiziologic (apa cu sare adica). Folosesc un aparat de aerosoli si pun o fiola de ser fiziologic ptr 10 minute e foarte bine.
Roxxy80sincer mie mi-ai placut asa vorbareata si esti o simpatica. Acum o sa fac nani putin ca numai pot dar revin mai pe seara..O sa ma uit la poze sa-l vad si pe strengarul tau Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

POZE INTALNIRE BURTICI:
http://entertainment.webshots.com/album/572102444GncUOd
Fetelor, a fost super!!! M-am simtit tare bine, nici nu stiu cand a trecut timpul! Roxxy a fost tare haioasa ca isi tot cerea scuze ca e asa vorbareata! De-abia astept sa ne mai intalnim!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 22+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

vai...dar chiar clatite v-ati gasit sa mancati :((( si ce dragutze si burticute erati toate. sa va fie de bine :)

MangaGirl :-) 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetelor,

AM VAZUT POZEEEEEEEEEE sunteti niste dragute TOATE.
DAR......

Am un DAR... ce ai baut Monikus ca am poftit... nu la dulciuri la nimic...doar la beutura

PUP fetelor noi iesim afara ca nazdravanul meu s-a trezit.

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele imi puteti spune si mie cum intru pe acel site sa va vad burticile?plssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello,

AM adaugat si eu pozicile facute de mine in acelasi album.

Impresii: ce sa va spun decat ca sunt niste fete MINUNATE cu care m-am simtit teribil de bine. A fost super si abia astept urmatoarea intalnire .

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Manga nici eu nu te gasesc adica gasesc asa dar nu e cu poza si cele care au poza nu esti tu mai incerc acu sa te caut dar am så scot aia de private..si poate ma gasesti atunci.

Iulika, cea mai fericitå 24+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Manga acum am dezactivat aia cu privatul acum poti sa ma gaseti daca ma dai dupå nume..cred ca asa ai si tu..Astept invitatia ..

Mergi la inceput

Feetlor vazut poze cu burticile de la intalnire..Frumusele si zambarate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fetelor si de la Cluj....am vazut pozele de la intilnire...doamne dar ce bine aratati toate si ce ochi superbi aveti ...am vazut doar ochi verzi si albastri deosebiti. Cred ca v-ati distrat bine...eu regret ca nu suntem multe clujence sa ne intilnim si noi....

Dana15..am vazut ca vrei gimnastica, eu m-am interesat la Neogym e vis a vis de primarie si vreau sa merg acolo din 1 iunie....fac aerobic si pilates pentru gravidutze la 160 ron/10 sedinte si cursuri prenatale cu moase si dr la 360 ron/10 sedinte. Din pacate doar de la 1 se mai face o serie noua...o sa caut daca te intereseaza si nr de tel si il scriu.

Eu stiu ca poti papa calmar daca il fierbi...fructele crude de mare se evita in primul trim de sarcina...

Si eu sunt in borcanul cu melancolie...si nu ma pescuieste nimeni...dar m-am linistit cind am vazut ca nu sunt singura....
, sunt hormonii de vina probabil.

Va doresc o seara faina

19

Mergi la inceput