Burtici fericite de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 13
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Monica sunt aici, am ajuns si eu acasa dar trebuie sa recupereze omu' ce-ati povestit voi azi ![]() Adimercedessa-ti traiasca familia ca eram asa trista si suparata din cauza problemelor care nu vor sa se mai opreasca....apar una dupa alta....asa ceva nu mi s-a mai intamplat. Cred ca trebuie sa ma duc la biserica sau nu stiu ce sa fac ....sa mai scap de ghinionul asta ......iar tu mi-ai luminat ziua cu muzica ta. Acum sunt la maxim melodiile si mi-ua schimbat pe loc starea de spirit intr-una placuta si usor melancolica. Multumesc !!! sunt o mare devoratoare si iubitoare de muzica. Cea mai fericita 23 + cu ![]() |
Fetelor, ma bucur ca v-a placut dedicatia mea. Am simtit ca bate, asa, un vant de deznadejde pe culoarele odiseii noastre si eram si eu intr-o pasa poastra si am ascultat piesa asta. E remediul care la mine nu da gres

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui monikus Fetelor, eu de-abia astept sa primesc si eu ceva. Inca nu mi-a dat nimeni nik ![]() Monica 16+ cu ![]() |
Monikus, ii ziceam mai demult Lutonianei ca si eu am primit o gramada de promisiuni si doar capsula pt masina s-a materializat. Nici nu ma bazasem pe "oferte binevoitoare"... Daca e sa fie e binevenit ajutorul, daca nu, tot asa!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
uve_got_mail spune:
Buna,
imi da si mie cineva parola de la contul comun...o tot cer de ceva vreme si nu ma ajuta nimeni
Azi am facut si noi 19s si bebe petrece-adica deja il vad prin burtica, cum se misca si se intoarce, mi-e asa de drag!!!
Inainte doar il simteam pe interior...
Unde ati gasit cirese? Ca nu am vazut pe la noi pana acum si de-abia astept sa mananc si eu...Si calamarii sunt ft buni, desi am citit ca trebuie sa evitam fructele de mare in perioada sarcinii.
19+ ; tati vrea baietel
uve_got_mail spune:
Si pt fetele care sunt racite si au nasul infundat...eu mi-am luat Nazomer picaturi, dar nu ajuta cu nimic
19+ ; tati vrea baietel
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui uve_got_mail Si pt fetele care sunt racite si au nasul infundat...eu mi-am luat Nazomer picaturi, dar nu ajuta cu nimic ![]() 19+ ; tati vrea baietel |
Ai PM.
cu parolaIulika, cea mai fericitå
24+cu
Bruce Nicholas
uve_got_mail spune:
Iulika si Mada, va multumesc!
Intru si eu acum sa va vad!
19+ ; tati vrea baietel
Roxxy80 spune:
Salutare!
Hai ca scriu eu prima din gasca care s-a intalnit azi in Cismigiu. Din fericire am reusit si eu sa ajung la intalnire.
Concluzie: burtici tare, tare frumoase, haioase, vorbarete (dar nici una care s ama intreaca pe mine
). Suntem o odisee super reusita. M-am simtit excelent azi si de abia astept urmatoare intalnire (la care promit ca voi vorbi mai putin
) si ca nu voi mai intarzia (urasc sa fiu nepunctuala). Mi-a parut rau cu nu le-am cunoscut pe Panda si Claucia, dar sigur vom reusi sa ne cunoastem pana naste.
Sper ca la urmatoarea intalnire sa ajunga si mai multe burtici.
Referitor la poze, pt ca am primit atatea complimente despre Matei, voi intra acum si voi posta niste poze recente cu el. Poza aceea era de cand avea 10 luni, iar el acum are 1 an si jumatate.
pe toate pt cuvintele frumoase.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 22+
uve_got_mail spune:
Incerc si eu acum sa pun poze, dar nu am cu mine cu burtica deocamdata...
19+ ; tati vrea baietel
Roxxy80 spune:
Gata, am reusit. Am pus si 2 poze cu burta mea de acum o saptamana+poze cu sufletelul meu atomik.
Astept cu nerabdare sa se intoarca fetele din Cismigiu si sa puna pozele facute azi. Eu nu am avut camera foto la mine.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 22+