Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)
Raspunsuri - Pagina 15
LauraOana spune:
AlexSiMatei ai fost la cumparaturi? cum e cursul de germana? cum te descurci prin wien? in ce "bezirk" stai? ![]()
![]()

madaam vizionat poze superbe 
dani3lla si pe mine ma dor toate toate oasele..si tot timpul cind ma intorc noaptea de pe o parte pe alta ma trezesc pt ca ma doare burtica
..exact asa m-am gindit si eu..astea sunt primile sacrifici..si poate natura asa ne-a dat sa ne obisnuim deja de acum cu trezitul des noaptea ![]()
AMR 2 zile
39+ cu Sebastian Gabriel
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
LauraOana spune:
mada 

.. pai sa veniti si toamna asta la viena acum aveti ghid turistic personal!!! mie chiar imi place sa fac pe ghidul..:)
acum va las fetele..nu stiu daca pina diseara voi mai avea timp sa intru pt ca vine verisoara sotului din america..imediat mergem dupa ea la aeroport...sta citeva zile la noi si dupaia merge mai departe in romania..cu burtica mea nu prea pot eu sa fac pe ghidul si trebuie sa gasesc pe altcineva care are placeara si cheful sa-i arate si ei viena 
v-am pupacit!!
AMR 2 zile ...--> am eu o presimitire ca sta mai mult la caldurica ![]()
39+ cu Sebastian Gabriel
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
cris_82 spune:
mada77............ms
..eu zic sa nu te sperie un acvariu,daca sunt putin mai "blegi" ii pui pe scobitori si spor la frigare
ca eu de cate ori am pica pe ei ii amenint ca ii halesc
.Si eu am avut perioade in care fi-mea dadea in mine cu simt de raspundere(ca si acuma de fapt
)dar stai linistita ca flacault tau o sa il astepte pe tati ca sa vina acasa![]()

dani3ella..........
ce tare cu shaorma.Si sa stii ca nu o sa imi sterg unghiile..ca doar nu am stat eu o juma de zi ca sa imi fac manechiura si pedichiura cu rosu si picturi"rupestre"ca sa nu vada fi-mea ce mamica sexi are
..ms

Ne scoate soata mai tarziu la plimbare

si ne incaltam cu sandale frumoase auricioase 
37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR 1 SAPTAMANA
tzutzu_1984 spune:
Buna ziua la burtici si mamici!
VESTE MARE....PE 4 mAI AM NASCUT O PRINTESA DE 3800, 54 CM, NATURAL....CAND POT SA VB INTRU SI VA POVESTESC CUM A FOST EXPERIENTA
POOP
clodyac spune:

tzutzu felicitari mamico
sa iti traiasca printesa si sa va bucurati de ea sa aiba norocel in viata

mada77
si ai grija de tine
tzutzu te rog sa ne spui si numele printesei sa va trec in listuta si sa ne pui si noia pozici cand poti sa facem cunostinta cu bebica

lauraa de abia asteptam vesti

36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
clodyac spune:
maria tu ce faci ? esti la plimbarica? cum te mai simti?
stiti ce ma gandeam ... mie doctorita mi-a spus ca data 27 mai hmmm asta inseamna 10 zile ramase de burtica 
morcovii sunt la datorie ![]()
![]()
36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzutzu_1984 Buna ziua la burtici si mamici! VESTE MARE....PE 4 mAI AM NASCUT O PRINTESA DE 3800, 54 CM, NATURAL....CAND POT SA VB INTRU SI VA POVESTESC CUM A FOST EXPERIENTA POOP 34 sapt |
Felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic!

Bine ai venit pui mic,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce este mai frumos in lume!!

Asteptam povestea nasterii si poze cu printesa!

38+
Darius NicholasAMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Am cautat vesti despre Laurraa,dar nu am gasit pe nicaieri...
Trec la recuperat![]()
38+
Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Oana_Mvt..baietii tai sunt absolut superbi..m-a emotionat tare Tudor cum ii citea fratiorului,iar Eduard foarte atent la carticica si la el..
Se vede ca il iubeste pe Eduard mult..
Philip..m-ai imbolnavit..arati super..felicitari!

Alberta..ce dragalasi sunt baietii tai..iar Daniel este perfect si grasunel...Sper din suflet sa rezolvi si problema cu alapatutul si sa se acomodeze Daniel mai repede cu viata extrauterina,ca sa te poti odihni putin si tu!!
Clodyac..multumim pt cafeluta..eu am ales dupa tava ta una cu mult lapte!
Ma bucur ca s-au mai desumflat picioarele!!
Nicuratze..ma bucur ca ai avut o noapte mai buna!!
Happymum
si o duminica frumoasa!
Roxi..eu am urmarit Eurovision-ul si sincer,nu mi-a placut melodia castigatoare..oricum mi s-a parut mult mai frumos(ca si melodii)ca in alti ani..dar iarasi foarte multe tari defavorizate!
Asteptam vesti bune maine!!
Mada..ma bucur ca ai mai aparut si pe la noi si mai ales ca ai vesti bune,felicitari!Tinem pumnii sa nu apara bebe pana vine si tati!
Dani3lla..te inteleg perfect..nici eu nu pot sta numai in pat..ma simt ca si cum as fi bolnava
Si eu ma mai ridic si mai fac cate ceva..numai ca ma intind neaparat mai mult ca inainte!Trec toate..in curand!
LauraOana..plimbare placuta si sa ai grija sa nu te obosesti prea tare!
Clodyac..exact cand ai intrebat de mine,am deschis calculatorul..
De plimbare nu se mai pune problema,ca schiopat daca merg prea mult si ma i-au durerile..asa ca sunt pe langa casa!Trebuie sa fac mancarica dupa ce va citesc pe voi!![]()
38+
Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Si apropos de venirea lui bebe..eu si tati am vorbit cu el,ca daca tot nu vrea sa stea pana la DPN si daca chiar vrea sa ne cunoasca mai repede,sa vina pe lume maine,ca implinim 5 ani de cand suntem impreuna si ar fi un cadou super pt amandoi!
Deci..vedeti si voi ce de treaba avem noi...parinti nebuni!![]()
Chestia e ca am zarit ceva roz pal pe hartie azi..si parca am si ceva dureri de burtica..nu stiu exact daca voi naste..dar m-a pus un pic pe ganduri!![]()
38+
Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra