Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)
Raspunsuri - Pagina 14
roxi2000_ro spune:
Buna dimineata burticutze si mamicutze!
Clody, iti multumesc de cafeluta!yam, yam!Sper ca te-ai mai dezumflat un picut...
Cu unghiile, asa stiu si eu ca trebuie scurte, dar cu oja n-are nimeni nimic...si eu n-as vrea sa-mi dau jos bijuteriile, adica macar verigheta si lantisorul cu cruciulita sa-l las...
fetele, voi ce ziceti de castigatorul de la eurovision?chiar v-a placut asa tare, ca o castigat aproape in unanimitate?
ca eu si sotul meu ziceam ca nu ne prea pricepem la muzica pentru ca sigur nu-l vedeam pe locul 1...
Nu mai am rabdare ca maine merg la mcontrol si imi spune cand imi declanseaza nasterea...
Hai, Lauraa!!!!
Roxi,
38 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)
cris_82 spune:
neata gagici![]()
ramonaiani............multam
sa stiu ca o sa fac si eu pe acolo![]()

oana mvt..............sa-ti traiasaca baietii

alberta................e un dulce Daniel
..daca dau un
nu mai plangi,da?

philip................ce burtica frumoasa

clody................ce tema naspa ai la licenta..te intrebasem ca poate te ajutam,dar eu am dat la altceva anul trecut
..nu are nici o treaba civilizatia ta incasa cu hazardurile mele
.Si tot eu sunt cea un unghiile
..vezi?in loc sa ma preocupe altceva eu sufar de unghii
dar si cand oi fi pe masa de nascare..sa ma tin bine![]()
Apropo de programul bebeilor nostri..daca fi-mea si-ar pastra obiceiurile pe care le are in ultimele zile..ar fi super
,dar cum vrabia malai viseaza..pot sa dorm si eu cu ochii deschisi,nu?![]()
37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR 1 SAPTAMANA
MADA77 spune:
Buna dimineata!!Ma bucur sa gasesc stupul animat de noi albinute!!
.Am citit din urma..promit sa revin.Deocamdata,CLODY servesc si eu,pentru prima data,cafeluta oferita de tine
(bunaaaaaaa tareeeeeeeee)si tin sa fiu si eu aproape de lauraa.

lauraa

lauraa,toate gandurile de bine sunt azi trimise spre tine si MAYA.
34/35cu bebe IANIS EDUARD
LauraOana spune:

LAURRAA 

39+ cu Sebastian Gabriel
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
MADA77 spune:

cris 82,LA MULTI ANI!cu intarziere.Sa fii sanatoasa si tu si bebelina!!!
.Imi plac la nebunie povestile tale despre pestisori si puisori galbeni si pufosi!Cand eram copil,tata avea un acvariu urias si eram hipnotizata!Mi-ar placea sa-mi fac si eu unul,dar mi-e frica ca nu ma prea pricep si-i omor.
Noi suntem bine.Bebe e in crestere,are in jur de 2700 si e mai activ decat a fost vreodata.Uneori ma sperie cu miscarile lui,dar ma gandesc ca unele dintre voi traiti aceste lucruri de ceva timp si e normal sa fie asa.Am ramas fara sot pentru vreo saptamana,sper sa nu nasc intre timp.
Daca azi tot e liniste pe aici,am si eu loc sa ma desfasor.Sa nu va suparati!!
VA PUP!!!!!
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Mai#
35/36cu bebe IANIS EDUARD
LauraOana spune:
Oana m-am topit toata cind am vazut cum ii citeste fratele mai mare fratiorului 

AMR 2 ZILE
39+ cu Sebastian Gabriel
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
dani3lla spune:
maria nu prea reusesc sa stau cuminte in pat dar nici din casa nu am mai iesit.Pur si simplu nu am stare in pat.Ma intorc de pe o parte pe alta si ma dor toate oasele

Da ma chinui ca de astea sunt primele sacrificii pe care le face o mama nu?
miruta frumoase hainute,sa le poarte bebelina sanatoasa...blugi aia m-au topit
voicu bebi frumoasa burticuta...si nu te-ai ingrasat de loc.In afara de burtica mi se pare ca ai ramas la fel ca la inceput
clody eu zic ca e normal sa se umfle picioarele.Nici la mine nu se mai vede glezna
.Incearca sa stai in pat cu picioarele ridicate putin pe ceva
ramona
inchide telefoanele si incearca sa te gandesti la ceva frumos
lavinia bine ai revenit
Sa netii la curent si sa ne anunti cand nasti da?
cris pe mine pe la 5-6 luni ma intreba lumea "esti insarcinata?" asta tinand cont de faptul ca aveam ditamai burtoiu si le raspundeam si eu ca am mancat o shaorma si s-a pus invers
.Si lasa fato oja pe unghii sa vada fata ce mamica cocheta are.Ce treaba au unghiile cu drumul pe care trece bebelina.In cel mai rau caz se pot lua de lungimea unghiilor nu de culoare
oana mvt ce dulce e bebe mic si cat de atent e cand ii citeste fratiorul povesti ...foarte tare,cred ca as fi topita sa-i vad 
alberta frumos foc puiul mic.Pt ca nu stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu alaptatul iti dau un
sa treaca problemele
DANA
36+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
clodyac spune:
mada77 ai o burtica frumu
iar in legatura cu loviturile lui bebe si la mine e la fel uneori ma lasa intepenita de tare ce loveste avem baieti vanjosi![]()
si pozele din gradina (sper sa nu zic vreo prostie presupun ca eun parc ceva nu?) sunt superbe mai ales paunul si copacul cu flori roz
lasa ca bebe o sa il astepte pe tati ai sa vezi

36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
LauraOana spune:
alberta ce scumpic e daniel 
philip..ARATI SUPER..nu se vede decit burtica, in rest nici un kg in plus 
mada ianis sigur il va astepta pe tatic
(.si eu m-am gindit un timp la numele ianis..dar scris pe germana "Jannis"..e foarte frumos numele..poate il pun la urmatorul ![]()
roxy si eu am fost cam dezamagita de eurovision..
39+ cu Sebastian Gabriel
GUGU 
MADA77 spune:
LAURAOANA,salutari si de la noi!!Am vazut noul look.Arati ffbine.Felicitari si pentru numele ales.
.Esti si tu pe ultima suta de metri
.Va asteptam pe toti trei,mai incolo ,la PRAGA,ca doar suntem aproape.De vreo 3 ani am ajuns in fiecare toamna la VIENA.Sper sa fie asa si anul asta!!
dani3lla,laud si eu carutul ales,iar pretul a fost incredibil.Pupam burtica mandra si mereu optimista!!
Clody,sa stii ca mereu ma gandesc la tine cand BEBE e mai bataus.Si sotul te stiee!
.Imi pare rau ca te misti mai greu.Pentru mine,solutia impotriva picioarelor umflate e mersul pe jos.Eu am o operatie destul de neplacuta la picorul drept si toata lumea se astepta sa nu ma pot misca ..dar pana acum a fost bine.Tine picioarele ridicate mai sus decat restul corpului cand te odihnesti.
Fazanul era in curtea SENATULUI REP.CEHE.Sincer!
35/36cu bebe IANIS EDUARD