Distractia la englezi ...
M-au amuzat pozele:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1182373/Welcome-binge-Britain-Polish-photographer-documents-years-drunken-revelry-Cardiff.html
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
maru spune:
stii bine ca binge eating or drinking nu e specific numai UK-ului. Se practica peste tot.
Mare branza
LauraNicole spune:
Mdah ! Asa cum spunea cineva in comentariile postate,pozele par facute in 4 minute si nu 4 ani asa cum se afirma acolo si....sa fim seriosi,chestii d-astea se intalnesc peste tot !Imi pare rau dar pe unde am umblat prin tarisoara asta si chiar am fost dusa prin multe locuri ,am admirat intotdeauna curatenia din orase .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
ilse spune:
Nah, ce sa zic...daca ma apuc sa pozez si eu noaptea pe langa cluburi in Amsterdam la fel ar arata.
Vax albina.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilse Nah, ce sa zic...daca ma apuc sa pozez si eu noaptea pe langa cluburi in Amsterdam la fel ar arata. Vax albina. eu si 3 banditi: ilse, sven si thor |
Exact!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
dov spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Mdah ! Asa cum spunea cineva in comentariile postate,pozele par facute in 4 minute si nu 4 ani asa cum se afirma acolo si....sa fim seriosi,chestii d-astea se intalnesc peste tot !Imi pare rau dar pe unde am umblat prin tarisoara asta si chiar am fost dusa prin multe locuri ,am admirat intotdeauna curatenia din orase . Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
asa si eu am fost impresionata de curatenia oraselor din ardeal...in deva, se spala si brazii la 5 dimineata, de praf.
asta nu inseamna ca mai in sud nu e ce e...si iete ca si-n occidentul mult curat si mult laudat nu e chiar asa...roz...situatia. si nici oamenii atat de "bine crescuti". ce
ce e de admirat in toate pozele astea...ei bine, la 3/4 dintre personaje, in romanica s-ar fi holbat tot orasul...acolo insa n-am vazut niciun cap intors dupa nimeni.