Mamici si Gravidute Italia (53)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ciao fetele!

irina-nu vreau sa te contrazic,dar din cate stiu eu,acum 4 ani mi-au zis ca nu mai sunt valabile certificatele de nastere vechi pt. anumite documente...poate e valabil doar in zona noastra......nu stiu ce sa zic.Pt. certificatul lui Ambra le-am dus cele noi,ca le schimbasem de multi ani...

kemsy-la noi a durat cam o luna,si a fost gata certificatul.

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

bionda-atunci nu-ti face probleme ca nu pune Albert in greutate...daca pediatra a zis ca nu e o probleme...
Lasa ca e mai sanatos sa dai incet kg. jos,asa nu le pui imediat inapoi,dupa ce lasi dieta.
Cum de l-ai intarcat deja pe Albert?

irina-felicitari pt. primii pasi!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna seara fetele!!!
Irina felicitari pentru primii pasi ai lui Fabian!!!Ai baiat mare si "independent" de acum incolo!
Si eu stiam tot ca trebuiesc certificatele noi..dar sincer daca eu le-am avut noi( de cativa ani le-am schimbat)nu am mai intrebat de care trebuiesc.
La mine au durat 3 saptamani...si cand am fost sa-l iau tare mandra am mai fost cu certificatul fetitei in mana! Parca intrasem in legalitate!

Bionda...nu iti face probleme cu greutatea lui Albert, important e ca e sanatos si creste bine.Fiecare copil are timpii lui, are timp sa se inalte..si mai ales sa faca burta..."cand s-o insura" mamica!!!

Giulia mea ori a invatat sa manance mai repede, ori mananca mai putin in ultima vreme, vedem sapt.viitoare la vizita de 3 luni !
Aseara a adormit pe la 10.30 pana la 4 a mancat si s-a mai trezit la 8.30 .Bun asa doar ca eu pe la 7.30 imi scoteam lapticul cu pompa ca imi exploda laptaria !
Am facut azi si eco la solduri, toate bune si frumoase!!!

Ely...cum va mai merge( sigur foarte bine)!!!Sarbatoriti????

La Multe Lunite Marina-Denise Sa cresti mare si sanatoasa, sa iti bucuri parintii in fiecare clipa.

Va pup...mai citesc , mai scriu...Giulia doarme, sotul la munci, eu cu netul si mancarea !

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%202%20luni/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

va invit lacapitol nou
merg sa raspund dincolo

Mergi la inceput