Mamici si Gravidute Italia (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

ely ce bine arati nici urma ca ai fost gravida.DENISE e fffff frumoasa.eu sunt bine de cand e mai racoare ,bebe face cutremure nu tumbeabia asteptam sa_l vedem nu mai avem rabdare

monica mamica in devenire+35denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 5 sap

Mergi la inceput

ELY am uitat vroiam sa te intreb la ce foloseste ceaiul ala.am vazut eu ceva ca vb pe aici dar nu am fost atenta,asa se cheama"tisana de la mama"?ca sa stiu sa-mi cumpar si eu,pt cand apare bebe.aha si cum se cheama pompita aia care scoti mucusori din nas?

amr 5 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza fetele

Multumim pt complimente

Georgy multumesc mult,uite nu stiam de certificatul de casatorie,certificatul meu de nastere il am da sa vad daca il am si pe al sotului.

Am uitat sa va spun,mergem singurei de acum,ne mai impleticim da mergem

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor, nu am disparut, doar fac un ponte .Eu sunt bine, slava Domnului, niciodata nu mi-as fi imaginat asa o sarcinausoara, fara greturi, voma, etc. Ieri am fost prin Pavia, si am cumparat de la Chicco accesorii (perie biberon, o suzeta, pieptane si perie, etc). In rest mi s-au parut scumpe, un body 20 euro .
Apoi am mai cumparat diverse si din alte magazine, insa nu cat imi trebuie, asa ca acum mi-au ramas doua optiuni:comanda pe net si cumparaturi din Romania, cand merge sotul ca sa isi faca buletinul care i-a expirat.In rest, mai obosesc, mai dorm pe la amiaza 3 ore, mai scot pisica prin gradina, etc . Cam asta e activitatea mea. De maine iar la serviciu, pana pe 31 iulie . Sper sa rezist.
La multi ani copilasilor, cu intarziere
Pozele nu le-am vazut ca acasa am retea mai lenta si mi se uraste la ce greu incarca. Le vad la serviciu.
Va

Gianina 22+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sau intors baietii ieri...pitica a fost intr-o contiua veselie, de atunci nu a mai facut nici febra se vede ca ii lipsea fratiorul
A ramas cred marcata ca i-au luat sange, lupta mea cu ea ptr a sta la raze + consultatiile...off a urlat toata noaptea, adik se trezea efectiv urland, greu reuseam sa o potolesc...numai mama sa nu fi

Azi am avut si ceva musafiri, dar am aprofitat si de timp si am iesit afara

Irina felicitari ptr micutul biped

Georgy am ras in hohote cand am citit despre telecomanda

Kemsy ma bucur ca esti bine si ai facut si ceva achiziti...poti sa mai cumperi si ceva lucrusoare si in iulie cand sant sconturile...eu am gasit si lucruri mai groase scontate atunci
Sper sa rezisti pana pe 31 iul, eu n-as putea...cum de nu ai intrat in maternita anticipata?

Ely

Am auzit ca vor fi votarile vineri, deci nici scoala nu va fi ,poate fug 2 zile la mare ...

somn usor mamici si burtici
o zi buna

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

neata fetele.haideti la o.m_a trezit catelu de la 6 azi parca e nebun,de obicei il scoate sotul dar a plecat de ieri cu munca si vine tocmai duminica.

amr 5 sap

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Buna dimineata! Ieri seara v-am citit iar azi scriu deci sunt la curent cu tot ce ati facut

Sa incep sa va scriu despre noi: bebele e bn sanatos desi nu prea a luat in kg si inaltime pediatra spune ca nu-i ceva de speriat dar parca ar trebui sa fie mai maricel.Nu sunt invidioasa dar parca cd intru pe forum si citesc ca bebelinele lui Ely si Giorgi cresc atat de bn (apropo sunt niste frumoase)ma intristez si parca nu imi vine sa mai scriu nik.

Kg mele au inceput sa se duca dam incet dar decat deloc mai bn cate putin,saptamana asta mi-am propus sa exclud carnea si sa mananc mult peste cu salata asortata,pana acm m-am tinut de cuvant sa vad daca rezist pana la sf saptamanii.Nelia cum merge dieta la tine?

Roxali te invidiez ca poti sa mergi la salaeu ma multumesc cu niste plimbari luuuuuungi dar si alea importate pt sanatate.

Ely, scumpa te

Gravidutelor ce mai faceti?
Vad ca ati inceput sa cumparati lucrusoare pt bebei,mai bn sa le luati acm decat pe ultima suta nu de alta dar faci alegeri mai bune pt ca nu te grabesti.

Nu stiu daca e normal dar eu am renuntat la alaptat de o luna si inca nu mi_a venit menstra plus cateodata ma dor ovarele si aceeasi probleme ca a lui ely adik fac pipi e mine nu pot sa ma controlez in special cd vreau tare,tare sa fac shushu.

Aseara am fost la peste si am avut noroc am prins trei anghile

Va las,ma apuc sa fac mancarica si dupa vine vara-mea si mergem la plaja sa ma bronzez un pic ca imi vine sa scriu pe mine vand telemea

Va puppe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Iar la munca!!Si imi placea acasa
Pai ce inseamna maternitate anticipata, eu stiu ca se iau 1+4 luni sau 2+3, depinde cat stai in prenatal. Eu am sa lucrez pana pe 31 iulie, cand voi avea fix 7 luni implinite si depasite , dupa aia o luna concediu de odihna, si dupa prenatal, cat mai ramane pana nasc (30 septembrie, in teorie). Oricum, sunt singura ramasa la birou, in afara de sef . Este o firma micuta, eram 3 dar o colega si-a dat demisia, una e in maternitate si JE.
Am citit zilele trecute, dar abia aseara am percutat ce ati scris. Vorbeati, mamicile noi, de obtinere certificat de nastere al copilului de aici, de la consulat. Intrebari:
- certificatele parintilor de nastere (eu si sotul ) trebuie sa fie din alea noi?? Nu de alta, dar nu numai ca nu stiu pe unde or fi, dar sigur erau de alea vechi .
- ce este extrasul bilingv?De la care prefectura se obtine, din Romania, sau de unde am rezidenta in Italia .
- cat v-au zis ca dureaza pana e gata?
Uff, cam asta, deja ma doare capul cand ma gandesc cata alergatura dupa.
O zi buna!!!!!!!!

Gianina 23+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Kemsy nu conteaza ce fel de certificat e,si eu am tot din alea vechi,nam avut niciun motiv ca sal schimb.

Extrasul bilingv e cel pe care te duci sil scti de la comune din orasul in care stai.Si dureaza cam in jur de trei saptamani sal scoti.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput