Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (321)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am stat de la ora 16 in parc pana la 20. Noroc ca a fost cuminte pustiul si am stat pe banca...bine...l-am dat pe leagan pe o roata si pe inca o chestie, dar in rest s-a jucat cu prietenii lui.
Bianca am uitat sa merg sa vad de creme, si doar ai scris ca mergi azi. vezi ca eu am comandat cartile la ei pe site in dec, la inceput si mi-au venit acum 2 luni....pe cand s-au ieftinit, dar eu le-am platit la pretul vechi. asa ca mai ai de asteptat putin.
de plecat nu mai avem cand, a terminat tarziu sedinta si eu nu plec la ora asta ca sa ajung noaptea in Alba. cu toate ca se lucreaza la drum catre Orastie...sper sa ajungem pe ora 12, daca nu...merg doar la masa.
maraki in Austria am gasit, la 7 euro, simple crem. poate s-au terminat...cine stie, sau nu au aceeasi marfa peste tot.
auzi tu esti inregistrata pe e-bay...eu am vrut sa ma inregistrez azi si imi zice ca vrea sa verifice datele cu cartea mea de credit. nu am vrut sa-mi dau datele de pe ea. tu cum ai facut? mai ales ca eu am vrut pe e-bay italia si am bagat datele sorellei.....

revin....

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

trebuie sa treci nr de cont si banca si numele bineinteles

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pai da, dar mie imi cere exact datele de pe card...nr., data expirari, nr. de control si numele. pai asa completam cand faceam plata pe net pt. laredoute. eu de unde stiu ca ei nu-mi golesc cardul? e ciudat de tot.....cred ca o las balta.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna seara,

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR CARE POARTA NUMELE DE CONSTANTIN SI ELENA!!!!!!

bianca si eu vreau sa iau toata colectia de 12 carti pentru copii de la adevarul colegii de la mine de la serviciu ne-am grupat vreo 5 si ii dam unui domn de la o taraba cate 1 leu de fiecare si ne pastreaza mereu cartile de la jurnalul national. pana acum am toate cele 10 volume, acum incep si cu adevarul - pentru copii. poate reusim sa le citim la pensie pe toate, nu? caci acum nu mai avem timp de beletristica, numai carti de specialitate, retete, regimuri, "ciao"

giova, las' nu fii suparata ca nu mai plecati...poate vin cu o afacere banoasa macarocanii astia si pana la urma tot raul e spre bine...auzi, ce masina vrei sa vinzi??? sa nu zici ca pe sleep car? cum v-ati gandit cu edi? ii puneti patutul, pentru inceput, la voi in camera??? sa dea Domnul sa va realizati visul cu casa.eu nu mai imi doresc nimic...nicio casa, terenuri, case de vacanta nimic. sunt f multumita de ceea ce am si vreau sa ma bucur de ceea ce am.

ce ati facut cu gradinitele-ma refer la cele de stat? ati depus dosarele??? noi le-am depus cu succes. cu edi, am schgimbat putin planurile, adica nu va mai veni mami de la 15 septembrie - a fost la noi 10 zile si ne-am enervat/s-a enervat, nu s-a putut adapta deloc - asa ca vom lua la bona. am avut cateva interviuri si m-am cam hotarat la o doamna care sta la doua strazi de noi. va veni de la 8 la 18 si va avea grija numai de edi.sa vedem ce-o sa iasa insa aceasta este formula cea mai buna. offf, ca de-abia stept sa treaca timpul.

in seara asta ne-am intalnit mamicile din bloc si vremsa punem in spatele blocului unde avem vreo 800 mp sa punem gard de lemn impletit si trandafiri cataratori - pste un gard de metal - sa-l mascheze, sa punem gazon artificial si jucarii pentru copii, casuta mare cu topogan si turn, masuta cu bancute pentru copii, iar taticii au sari ca vor si ei un foisor si un loc pentru gratar sa mai iasa la o bere cateodata...si sa nu le ocupam noi tot locul noi suntem 8 familii, din care 5 avem copii pana in 5 ani - vreo 6 copilasi in total.

sa va mai povestesc una tare de tot...s-au dus azi ai mei sa-l ia pe sebi de la gradi si cand coborau scarile la gradi, sebi ii zice ca face pipi...mami "hai ca nu ne mai intoarcem, faci acasa" - e f aproape . jos il astepta o megasurpriza. adica....mereu cand mergeam in parc, obligatoriu trebuia sa se plimbe cu o masina rosie-numai cu aia - care seamana cu FULGER, cu acumulator - 5 minute - 4 lei. azi ai mei i-au luat o masina rosie cu vreo 500 lei, cu acumulatori, mare...pe care o avea tati jos in fata gradinitei sa-i faca surpriza. cica in momentul in care a vazut-o statea cu degetul in gura, cu ochii mari si a facut pipi pe el...... manca-l-ar mama ce drag i-o fi fost lui!!!!!

maraki sa-ti traiasca sarbatoritii? cum v-ati petrecut?

silvi deci mergi la saturn?! si noi am fost doi ani la rand, inclusiv anul trecut, la hotel sirena, renovat in 2007. e frumos, pentru familisti, dar nu prea ai ce face, e f micuta statiunea....oricum e frumos ca toate hotelurile sunt pe plaja, cu vedere la mare!!!! sa aveti vreme frumoasa!!!!

cosmi bafta multa in sesiune!!!

ioana multumesc pentru PM!!!! ingerasul meu va ramane mereu in sufletul meu!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova

pai da, dar mie imi cere exact datele de pe card...nr., data expirari, nr. de control si numele. pai asa completam cand faceam plata pe net pt. laredoute. eu de unde stiu ca ei nu-mi golesc cardul? e ciudat de tot.....cred ca o las balta.

_
poze

nu le da, mi se pare ciudat

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

No buna seara...sau dimineata? Dormiti? Eu acum am terminat sa ma epilez ca maine mergem la strand sa facem si baie nu doar sa ne uiam la altii. In dupa masa am fost dar ne-am uitat doar..maine nu ducem kinderul la gradi si mergem la strand..Sandra vine dupa scoala cu maxi. Maine seara trebuie sa o pregatesc si pt excursie..nici nu stiu ce sa ii pun de mancare sa nu i se strice pe caldurile astea. Va merge Lacul Rosu-Cheile Bicazului- Piatra Neamt- Targul Neamt (aici vor dormi la o pensiune) si duminica seara se intorc. Sper sa nu ii asculte luni la ceva .
Giova lasa ca ai timp de metro ca doar azi a inceput oferta. Sigur nu se termina. La multi ani celor din familia ta si mamei tale parca ai spus . Distractie placuta la chef, sa nu il dansezi prea tare pe bb Edy
Maraki...pai Michelle nu e sotia sefului tau? E barbat? E asa stiam e nevasta grecului dar din poza vad ca e barbat LMA pt cumnat. Apropo..ce i-ai cumparat soacrei de ziua ei?
Bumbi..ce dragut saracul Sebi...ce emotii a avut la vederea masinii ca a facut e el . Cred ca va fi tare fericit de noua achizitie. Deci am inteles bine? pe Sebi il lasi la Craiova si pe Edy il duci la Bucuresti si va sta cu bona? Apropo sa te intreb ceva...tu lasi bani la maica-ta/ soacra-ta ca iti tine copiii? Ma refer lasi bani sa le cumpere de mancare sau mai stiu eu? Ca eu niciodata nu am lasat la soacra-mea bani si de multe ori mergea Sandra si o luna acolo. Dar cunosc persoane care lasa bani bunicilor pt mancare, apa una alta si de asta te intreb.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Azi l-am cantarit pe Dani asa de curiozitatea pe stomacul gol si dezbracat si avea 14.200.
In seara asta dupa ce am ajuns acasa au fost nasii lui Dani, ceilalti nu prietena mea...care nu au mai fost pe aici din ianuarie dupa ziua lui . Au stat vreo 2 ore aici...au plecat pe la ora 22. Altadata primea Dani jucarii, haine, Sandra dulciuri..acuma au primit ceva fructe...am vazut portocale si banane cateva...nici nu am desfacut plasa . Am facut rapid niste spaghete carbonara si am mancat de cina toti. Au venit sa ii aduca hainele ce i le-am dat ale lui Dani ca nu ii mai sunt bune la copilul ei. Baiatul ei are 1 an si 5 luni si poata nr 23 la picior cat purta Dani in toamna trecuta ca i-am dat o pereche de pantofi de-ai lui si ii sunt buni la copil . Are 13.600 (aproape cat Dani ) si e grasut bine si din cauza asta trebuie sa ii ia pantofi mai mari ca altfel nu ii incape piciorul.
Merg si eu la nani ca e cazul.
De sapt viitore gata distractia ma apuc de invatat serios ca de azi intr-o luna am licenta . Trag tare acum o luna si sper sa termin onorabil... nu? Ma iau emotiile deja
Noapte buna
La multi ani Cosntantin si Elena ca am uitat azi . Si soacra-mea e Elena al doilea nume dar doar la biserica...cica au uiat sa ii treaca Elena in certificat si asa a ramas. Anii trecuti faceam cate o tarta cu fructe si mergeam la ea dar am si uitat...nici nu stiu unde imi e tava de tarta ca nu o gasesc nicaieri..si aveam vreo 2 .
Azi au fost amandoua bunicile pe aici, si-au alimentat nepoata cu bani pt excursie . M-au scutit pe mine de costuri mari..mai ales soacra-mea care i-a dat bine
Gata...ca si asa povestesc singura ...sa aiba ce citi altii/ altele..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna,

azi temperatura va ajunge 33 grade. ffff cald...incepem sa ne dezbracam din ce in ce mai mult de hainele, ba de un sacou, ba de un blazer, ba de o maneca lunga, ba de o maneca scurta...pana ajungem la bretelutze....

bianca ce super ca va duceti la strand...sigur va fi incantat dani. si sandra sa aiba vreme frumoasa si sa se distreze frumos cu colegii in excursie. ii dai vreun mobil la ea sa vb cu ea mereu, nu?

nu prea ai intele corect cum facem noi cu copii. pe 06 iulie, cand intram in co, ii luam pe amandoi aici la bucuresti, pana pe 26 iulie...dupa aceea, sebi va ramane aici-nu va mai pleca deloc....va sta acasa cu bona, pana incepe gradinita. pe 15 septembrie, cand va merge sebi la gradi, il vom lua si pe edi definitiv si va sta el acasa cu bona. cam asta este formula!!!

bani mereu le-am lasat. socrela incaseaza indemnizatia de 300 lei, pe care o primesc eu pana la cei doi ani ai lui edi, iar alor mei , pentru sebi, sapatamanl, cand mergem la cv, le facem aprovizionarea cu cele necesare.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Buna ziua,

Hahaha Bianca! Michelle este ospatar, mana dreapta a sefului iar sora lui Michelle este cu Giuseppe( vor avea nunta vara asta ) Pana la urma ce ai pregatit pt Sandra la pachet? Eu de cate ori plecam in excursie, trebuia sa am lamaie la mine ca aveam rau de autocar
Bumbi ce super tare va fi la voi la bloc Sa tot stai afara cu copiii Eu am inceput prost relatiile cu vecinii Daca din start mi.a spus prietena mea sa nu bag cu nimeni ca sant kurzi, salutam si eu doar pe cine vedeam in scara blocului Bancile sant mai departe putin de scara, vara este plin de vecine cu copilasi dar eu trec si nici nu ma uit la ele Iti dai seama ce impresie am lasatNoi il ducem pe Angelo la socrii la bloc unde are si parc destul de mare, ei stau 3 statii mai departe de noi.
la voi este cald, aici a tot plouat si nu este de iesit fara geaca.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare fetelor ! Noi am fost in parcul central cu bus-ul apoi din statie cam un km pe jos pana la parc acolo era plin de copii ca era ceva picknic cu scolile nebunie mare abia il urmaream pe Alain intre copii, se baga piticul meu in toate grupurile si la fotbal si la topogane, abia l-am convins ca mergem dupa inghetata cand a fost sa plecam. La intoarcere era rupt dar am mers dupa inghetata cum am promis, pana a venit busul a mancat inghetata si 2 banane si acasa era rupt de foame a mai mancat o portie mare de cartofi prajiti si un hamburger fara paine dupa baie. Acum e la orizontala cred ca a adormit deja.....macar stiu ca l-am obosit.
Bumbita super idee sa faceti asa parculet cred ca o s afie inebuniti piticii mai e ptin si iti vin flacaii acasa sa vezi atunci galagie si nebunie. Foarte bine ai decis cu bona ca nu puteai sa tii pe careva din familie la nesfarsit au fiecare viata lor si nu e bine, parerea mea. Noi nu am mai fost la Saturn decat in trecere, la Venus,Mamaia si la Eforie Nord cred ca am fost de peste 15 ori de la trei ani de cand am inceput sa merg cu ai mei la mare cel mai des mergeam acolo.
O zi frumoasa tuturor, parca pluteste vacanta in aer , Giova cred ca e la sedinta cu dirigintele la ora asta .

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput