Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (321)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Poate ati vazut reclana la TV...eu vreau sa i le cumpar lui Dani:
http://www.adevarul.ro/colectia-magica.html

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Bianca mereu am luat tricouri mai mari, astea de anul trecut sant bune daca i le pun dar se scot mai greu la gat si de aici am tras concluzia ca nu se mai potrivesc. Am luat ieri 4 tricouri, 3 sant 110 si unul 116 ca nu am gasit mai mic Pe toate am dat in total 20 euroi, bermude nu am gasit convenabil, nu imi permiteam sa dau de la 14 euro in sus ca trebuie sa iau vreo 4-5. Ai vazut filmuletul de la lac? Da fata, arunca cu pietricele in rate dar oricum nu le nimerea.
Aici este ziua tatalui, e zi libera, nu se lucreaza. Robert vad ca a iesit.....iar o sa trag de el sa se scoale pt sv Ce sa ma mai mir cand iese, acum am priveliste spre gura de metrou si-i vad pe astia care se intorc varza din cluburi...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Sant bune toate dvd-urile parerea mea este ca orice copil trebuie sa le aiba si sa le cunoasca Mie imi lipseste 101 dalmatieni, doamna si vagabondul si bambi...astea nu le-am gasit in ro pe net...ce este pt fetite nu avem nevoie.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

NEATA GAGICI...SI LA MULTI ANI SARBATORITILOR ...daca avem

eu ma preg de munca ...azi e ultima teza cu subiect unic iar Bianca nu se duce la scoala...

Giova lasa draga ca l culci pe bebe cu tineeu si acum dorm cu Stefan...la nunta sper sa ne distram ,e fff bine ca miri stau lanfga casa de la tara dar e si rau ca pb Stefan n o sa vrea la nanii cu Biancaci cu mine.....Bianca sigur va sta pana dimineata ca e mareeeee amatoare de petreceri
Bianca super ca este nepotul sanatos..asta e super veste
Maraki...ce a aratat Bianca nu s dvd-uri sunt carti,si eu o sa le cumpar
Silvi arata super hotelul la Saturn,este o statiune linistita si va va placea

tb neaparat sa ma duc la tipa de la sindicat as vb de bilete ...dar nu stiu candca am la tb ,asa e la sf de an scolar...serbari,sedinte,consilii, plus ca pe 1 intru in sesiune

va pup si vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tuturor celor care poarta numele de Elena si constantin!
mama, soacra, sorella se sarbatoresc azi. maine sunt si 30 ani de cand s-au luat ai mei, asa ca avem ce sarbatori weekendul asta.

eu am fost cu noaptea-n cap la manichiura. ma gandesc cum naiba sa ma mai vopsesc, ca-mi stric unghiile.

Bianca am vazut si eu noua colectie de carti de la adevarul. cred ca ne trebuie pile pt. asa ceva. sa vad daca rezolv ceva in Alba, ca aici n-am nicio sansa.
a fost targul de carti weekendul asta si erau toate cartile de la adevarul, cele la 8 lei eu am vreo 5 luate.
patul nu cred ca am la cine sa-l vand, asa ca raman cu speranta ca poate vindem ap. si ne mutam la o casa, macar cu 4 camere. si noi visam la casa noastra, mai ales ca al meu e in domeniu si asta e visul lui, sa-si faca proiectul la casa lui personala....dar......cum la loto nu am castigat si in proiectare merge cam rau....sweet dreams.
maraki sa poarte angelos sanatos tricourile. vezi ca la H&M erau bermude misto la 7-10 euro si mai scumpe. eu i-am luat o pereche crem cu 7 euro, una verde fresh de la oviesse din Italia la 5 euro si mai are si de anul trecut cateva.
Cosmi pai lipsesti si tu putin de la nunta, il culci pe papan si gata, s-a rezolvat treaba. hai ca va fi ok. daca nu, ia caruciorul, cand va fi copt de somn sa vezi cum adoarme in el.pe urma, il duci in pat.

o zi faina sa aveti, fug si eu la bagaje.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

schimbare de planuri. a venit sotul acasa spume nu alta....niste macaronari pe care a tot incercat sa-i prinda sa vada daca mai vin in tara azi, tocmai l-au sunat din aeroport ca la ora 16 sunt la el la birou. asa ca spre Alba vom pleca maine dim. la ora 7, si in cel mai fericit caz, ma va lasa direct la liceu. ma gandesc cu groaza unde ma voi schimba de hainele cu care merg...mai vedem noi...sa ajungem cu bine, numai.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna gagici. Am aterizat si eu acasa dupa o zi ostovitoare de piscina si shopping . Am fost si la Metro si mi-am cumparat cremele de plaja la oferta asa ca sunt linistita acum. Mi-am luat si vopsea de par trebuie sa ma vopsesc dar mai astept putin.
Giova, nasol ca nu puteti pleca azi. Poate pleaca mai repede aia si deseara fugiti. Sa le spuna ca trebuie sa plecati...ce..sa inteleaga. Targ de carte am auzit ca va veni si la noi dar nu stiu cand si sper sa si aflu din timp. Ca trebuie sa cumpar 2 romane lipsa pe care le-am comandat acum 2 luni pe site la ei si nu mi-au venit. Cartile de copii..vb cu mama ta sa vb cu vreo doamna de la ziare sa ii tina. Poate reusesti.
Maraki...cand vad rate asa pe lac imi vine sa rad ca daca ar fi la noi asa ceva ar fi mancate cu siguranta
Cosmi, ce fain ca nu a avut Bianca ore azi. Recupereaza sau cum fac? Sandra a avu doar pana la ora 11 si nu recupereaza ca au tinut orele mai importante.
Merg sa ma intind putin ca ma doare capul

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca, la mine in fatza blocului sant doua perechi de rate salbatice, le vad in fiecare dimineata Mai este un iepure in fiecare dimi la 5.30 cand plec la sv. il vad pe gazon
Giova nu erau la H&M asa ieftine bermudele, de la 16 in sus Nasol ca nu mai plecati astazi...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bianca iti raspund aici ca nu pot in drop In poza cu Schumacher este in stanga Michelle si in dreapta celalalt patron al rest.( este var cu Giuseppe )Poza este facuta in restaurantul lor din Efurt

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

La multi ani Elenelor si Constantinilor Giova sa va traiasca sarbatoritii Eu am cele mai bune prietene Elene si pe cumnata-miu Kostas

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput