Aradence DC...! (121 )
Raspunsuri - Pagina 20
Somleac spune:
Salut fetele,
si eu am sarmale in foi de vita
.
Au inceput reducerile pe redoute?
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
AM vazut si eu pozele de la serbarea Ioanei, super dulce. Si noi am avut azi serbarea la Evetrix.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Somleac Au inceput reducerile pe redoute? Daria- 29.01.1999 ;Alex - 07.02.2003 ;Matia - 31.10.2006 ;Victor -28.03.2008![]() |
Nu inca, in 7 sau 11 iunie au inceput anul trecut.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
cristinacsa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinamoro
Nu inca, in 7 sau 11 iunie au inceput anul trecut. Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
Eu am inteles ca dupa 20 iunie incep...
monica70 spune:
Buna dimineata la o cafea!
GABI am vazut pozele ci filmuletul cu parada modei
Tare cumintica parea Ioana! Astept si filmuletele! Diana joia viitoare are serbarea,la ea deja e a treia serbare ...
ADA tu cand pui pozele? Cum de fac serbarea la Evetrix??
Am reusit in sfarsit sa vad si toate pozele de la Timisoara
... tare mi-ar fi placut sa putem merge si noi!
MONI
29s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Mie mi-a dat desteptarea Diana pe la 6,30 azi,a cerut iaurtel si s-a urcat langa mine in pat ,dupa care s-a tot ras si s-a prostit pana pe la 7 cand a zis ca ii e frig.Imediat i-am pus termometrul de frunte si avea 37.La subsoara avea 37,1 i-am dat nurofen si ... a trebuit sa o ducem la gradi ca azi ii duc la Macea la parcul dendrologic,stia si voia musai sa mearga si ea.Pe la 8,30 cand a plecat de-acasa nu mai era calda,dar nici in prea mare forma nu era
. E ea de vreo saptamana cu niste secretii prin nas-gat,dar avea stare buna ,ba chiar manca bine.Acum am anuntat educatoarele ca pe cand se intorc sa ma sune daca li se pare ca nu-i ok ca sa mergem sa o luam sa doarma acasa.Sper sa fie ok pe la Macea,vad ca se anunta cca 20 de grade si soare,doar dupa-amiaza ploua iar. Nu stiu daca am facut bine sa o las sa mearga asa ...
MONI
29s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
pufymic spune:
Salutare!
Faine rau pozele de la Timi!Noi n-am putut merge fiindca eu intram in tura de noapte...next time I hope...
Miha ai niste idei tot una si una!
Ca sa raspund si eu provocarii:
-in primul rand ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu ca mi-a dat mai mult decat merit si ca mereu e langa mine si ma ajuta sa depasesc momentele grele din viata(care nu stiu cum se face dar sunt tot mai multe si tot mai grele...
)
-voua pentru ca existati si stiu ca ma pot baza pe voi oricand(reciproca e valabila in caz ca mai era nevoie sa va spun!
)
-tuturor persoanelor cu care m-am intersectat pana acum...de la fiecare am avut cate ceva de invatat( si har Domnului -am ocazia sa intalnesc fff multe persoane si fff diferite...)
In alta ordine de idei: in 2 iunie la Ambulanta am organizat Ziua poortilor deschise: copiii si ambulanta(a fost prima manifestare de acest gen si am zis ca fiind prima incercare sa fie doar cu copiii angajatilor).A fost super!Plimbari cu ambulanta, face painting, jucarii din baloane, jocuri, muzica. ..distractie mare!
Am si ceva poze:AICI
Cam atat pt azi..
pe toate!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
adablackcat spune:
Ioanaaaaaaaaaa, si noi vrem cu ambulanta!!!!!!! Dar numai in vizita, fara vre-un alt motiv!![]()
Si eu trebuie sa multumesc forumului DC si voua, mai ales ca nefiind din Arad nu am prea multe cunostinte (ce sa mai zic prieteni...) prin zona asta. 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
adablackcat spune:
Hai ca am facut subiect nou. Nu va inghesuiti!![]()