Aradence DC...! (121 )
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzica spune:
aici a pus Cipri ce a filmat cu telefonul.
Au facut parada modei. La un moment dat Ioana plange ca i-a prinds o fetita manuta cu scaunul.
gabitzica spune:
Revin cu tema lansata de Miha.
Cel caruia i-as dedica ceva("in memoriam ") ar fi dirigintele meu din scoala generala. A fost un om extrordinar, profesor de limba romana, a fosr sef de promotie pe tzara cand a terminat facultatea. Era teroarea copiilor pentru ca era foarte exigent, dar eu am avut o admiratie extraordinara pentru el.A avut ciroza, iar cand ne-a luat intr-a cincea le-a zis parintilor sa se roage sa reuseasca sa ne duca pana intr-a opta. La inceputul clasei a noua s-a stins... Avea cincizeci de ani. Cred ca a fost cel mai inteligent om ce l-am cunoscut vreodata. Avea un umor negru, pe care nu il gusta oricine... Nu stiu daca am loc aici sa povestesc cate as vrea despre el.A suferit enorm ca duce cu el tot bagajul de cunosinte ce il are. Are 3 copii, dar nici unul la fel de sclipitor... In afara de tatal meu, este omul de care imi pare cel mai rau ca s-a stins din viata...
Melania 14 spune:
Gabi foarte frumosi imbrcati copilasii .Ioana vad ca nu a avut treaba cu socializarea si acomodarea.Mey dar ce Carmencita au avut pe acolo
.Tudor s-a inaltat foarte mult de cand nu l-am vazut.
In alta ordine de idei ,bine ca voi v-ati simtit bine la serbare pt ca mie mi-a stat in gat,de fapt nici acum nu mi-a trecut.A avut grija sa-mi strice ziua una dintre mamici,eu am picat de fraiera la mijlocul unei neintelegeri
.Poze am sa pun cand imi vine cheful.
Ada dar chiar ca ai avut ajutoare .Ma gandeam ca te-au ajutat copiii dar vad ca nu s-a lasat mai prejos nici Teo.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
gabitzica spune:
Carmen acum m-am uitat pe listuta sa vad pe cine mai serbam...nu imi vine sa cred ca face Serban un anisor. Unde il sarbatoriti? Hai pune poze si lasa supararea. Ce mai face Diana?
Ada ai mai apucat sa coci biscuitii aia? Sa va fie de bine daca i-ati si mancat deja.
alinamoro spune:
Gabi, ce poze frumoase, Ioana ii super asa imbracata!
Filmuletul n-am reusit sa-l vad, mai incerc...
Ada, ce copii harnici ai...si sot...!
Miha, of, mie nu-mi place sa povestesc prea mult si nici n-am talent de povestitor, dar hai sa raspund si eu...![]()
Pai in afara de parinti as incepe cu educatoarea care mi-a fost ca o mama, o iubeam foarte mult si ea pe mine. De multe ori ma lua la ea acasa dupa program si ma lasa sa fac ce vreau eu. Ma invata poezii, cantecele si ne jucam tot felul de jocuri.
Invatatoarea a fost cea care m-a invatat sa fiu ordonata (ceea ce sunt si acum, poate prea-prea
). M-a influentat mult in ceea ce priveste lucrul manual, ceea ce am invatat in clasele 1-4 am continuat pana pe la 20 de ani, tot timpul tricotam ceva, coseam goblen, pe etamina...etc.
Ar mai fi bunica mea din partea tatalui (care-a murit cand eram eu clasa a 3-a). Ea m-a dus la biserica de mica si pot spune ca asta a avut o influenta pozitiva in viata mea. Ea m-a invatat prima data "Inger ingerasul meu", imi spunea multe istorioare din Biblie...am invatat de la ea sa fiu increzatoare in Dumnezeu.
Prietena mea cea mai buna (si la ora actuala) m-a influentat sa ma fac asistenta (si nu-mi pare rau
), eu aveam alte aspiratii atunci. Asa ca am dat la Postliceal impreuna cu ea si suntem amandoua "insistente".
Ea m-a invatat sa fac mancare, prin ea mi-am cunoscut sotul
...
Copiii mi-a schimbat viata complet in bine, asta sunt sigura ca tuturor.
No si nu in ultimul rand il adaug pe Calin care m-a influentat cu gandirea lui pozitiva, firea lui vesela si optimist tot timpul.
Ioi ce m-am intins...sigur ar mai fi de scris, dar am zis ca scriu pe scurt.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
| Citat: |
| eu aveam alte aspiratii atunci |
alinamoro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabitzica
|
Prietena mea de la Oradea, am fost colege de banca in liceu (la Oradea) si apoi la Postliceal(in Arad), aici am stat impreuna si in chirie. Dupa ce-am terminat ea s-a intors la Oradea ca isi gasise un loc de munca mai bun decat aici. Am fost foarte suparata cand ne-am despartit.
Ne intalnim si vizitam destul de des.In ceea ce privste aspiratiile...nici nu visam sa ma fac asistenta ca ziceam ca nu-mi place, eu invatam pentru psihopedagogie si brusc m-am schimbat.
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Am uitat sa va zic ca in sfarsit ne-am hotarat unde mergem in concediu, In Grecia - Halkidiki, aici. 
Au oferta super, ambii copii gratuit, ceea ce n-am gasit la n-shpe hoteluri care le-am "vazut".
Acum am o rugaminte...cine-mi poate imprumuta un scaun de masina pentru perioada 4-11 iulie (atunci plecam). Imi trebuie pentru prietenii cu care mergem (au numai un scaunel si 2 copii), eventual il dau pe-al meu si mi-l las mie cel imprumutat. Mi-ar trebui cam de marimea lui Dragos.
(11.04.2002) poze
Somleac spune:
Seara buna, vorba stiti voi cui, sa n-aveti nevoie.
Mama da ce v-ati mai lansat! Chiar ma bucur. Eu mi-am adus de lucru de la firma dar nu prea mai am chef de hartoage.
Carmen pune si tu poze si lasa supararea. Ma bucur ca ti-ai insusit critica
si dai mai des pe aici.
Ada ti-a ramas degetu in sarma? Faine ajutoare. Ai reteta buna de biscuiti?
Na sa dau si eu raspunsu ca la mine lista-i lunga, da o mai scurtez :
- profesoara de lb romana din 5-8 ( Blagau Elita) de la care am invatat ce inseamna daruire, modestie, supunere ( de fapt asta n-am invatat, am aflat doar ca exista)si iubire pana la capat.
- un anume tigan din Ferentari pe nume Mugurel caruia trebuie sa-i multumesc ca mai exist si ca exist in varianta ful option. Datorita lui am aflat ca exista frumusete umana, iubire , intelegere, demnitate si tarie de caracter acolo unde te astepti mai putin si ca daca astea exista totusi, chiar si in cosul de gunoi atunci viata asta chiar merita traita.
-o fosta prietena medic chirug , a fost sefa mea cand am lucrat ca asistenta, m-a sustinut si ajutat sa merg mai departe. Chiar imi pare rau ca la un moment dat a trebuit sa aleg intre ea si mama, pentru ca tare mult imi lipseste o poveste relaxata cu ea.
- prof. Tudor Draganu de la Cluj, care la varsta de 80 de ani era una din cele mai tinere persoane pe care o cunosteam. De la el am invatat ca singura care nu trece este tineretea spiritului, sa nu ma uit in urma si sa ma vaicaresc doamne ce frumoasa am fost odata, ci tot mereu inainte la cat de frumoasa pot deveni prin neobosita si de nimc temperata agoniseala intelectuala.
- bunica mea, Dumnezeu s-o odihneasca, care mi-a oferit singura si cu adevarat netarmurita dragoste; din pacate nu am apucat sa-i spun cat de mult o iubesc si voi ramane cu regretul asta toata viata.
Mai sunt ei multi altii si vor mai fi desigur, cum a spus si Nico de la fiecare om invatam cate ceva.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
Foarte frumos ce-ati scris. Si eu am sa-i multumesc profesoarei mele de bio din 5-8 care mi-a fost aproape cand am avut nevoie, blanda si draga. Am iubit materiile alea din 5-8 pe care le-am facut cu ea, si mergeam la olimpiada.
Miha, foarte buna reteta de biscuiti am, dar stii tu ca eu bag ingredientele cand cum, turnate asa, fara vreo masura. In mare, ar fi cam asa: doua oua, 200gr unt gras, 100ml lapte, bicarbonat o lingurita, vanilie, zahar, sare dupa gust si faina cat cuprinde
.Sarmele le-am fiert la minunata oala cu presiune si in 30 minute erau prea fierte.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)