Puiuti de Randunici 2008!! (260)
Raspunsuri - Pagina 19
zozela spune:
Am baiat total
si treaz!!
Fug sa (re)intru in rolul de mama cu norma intreaga!!
Luv u all!
Nicoleta spune:
Salut.
Am vazut si eu poze cu pui-de-Clau, ce distractie pe ei!
Si cu cel-mai-blond, ce bine de voi Zoze cu "tara" aproape! Noi nici nu avem tara la bunici, doar la strabunici...
Matei doarme, ce-o fi avut azi-noapte?? Astept sa se trezesca, sa mergem sa-l luam pe gradinar...
http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Am vazut-o si pe Scoobidutza, ce bulane rontzaibile
!
http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
up-date: Mufa a inceput sa adoarma usor, fara sa-l mai zdrangan cu perna
..seara, bea 180 ml lapte si pana e gata bibele, e aproape adormit, cand termina, da bibele de-o parte, se intoarce pe pe partea cealalta, inchide ochiutii si nani!
il las 5 minute sa fie lemn, apoi il mut la el! peste noapte se scoala o data, azi de ex, la 5..a baut laptic si la 6 fara putin a adormit iar pana la 8,30!
siii...la 11 acum, i-am dat bibele in brate direct la el in pat, si...pe modelul bubu, am plecat! a baut, a vorbit putin cu Panda si in 10 minute facea nani!
nu-mi vine sa cred!![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Sam se ia de mana cu Matei al Nicoletei.toata noaptea s-a frichinit,s-a invartit in tot patul,nu stiu daca am dormit legat vreo 2 ore
,bine macar ca nu a urlat
.e super rosu in obrajiori,deja a facut kk de 2 ori(el care face o data pe zi)...Maselele,bata-le vina
!sus in drepata se vede un coltisor.
eu sunt zombi,zombi,zombi
dar am vazut pozele cu Stef si Vlad la piknic
, cu toti cei 3 flacai
ai Nicoletei,cu copilasii
lui Clau,cu inegalabilu -Blond
si cu Sofia cu Pingu
!
Naty,ce nasol cu tusea...
Iuliei sa treaca repede
Luny,bravo pt Mufarinul care se face tot mai cumintel cand vine vorba de nani
ma bag la nani..sper sa dorm macar juma de ora
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
raluca2107 spune:
M-am delectat cu o gramada de poze, se vede ca a venit caldura...nu comentez ca as tine-o in superlative.
M-ati speriat cu pasaportul separat pentru copil pentru ca noi abia am facut anul trecut pt Sabin, iar al Brianei e expirat deci oricum ii fac separat chiar azi. L-am pus pe sotz sa sune un prieten la pasapoarte care i-a comunicat: daca nu e facut pasaportul sau e expirat se face doar pasaport individual intradevar, dar daca e deja facut pasaportul nu se schimba, merge asa...daca aflu altceva intre timp va anunt.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
mimonix spune:
Neata
Sa nu credeti ca nu v-am vazut ![]()
Sa incep cu fetele care mi-au rapit inima 

Amira cu codite, Tea cu zulufi, Iulia cu palarie (de cheliuta nu pomenesc nimic
), Sku cu rochita si cu palariuta (ce nik frumos
), Rebe cu ochii aia ptiu ptiu....toate cevaaa 

Apoi baietii...Seb la baie (nu e ma putza mica, e doar burta mare
), Sufletelul Blond sa-i mananc carliontii aia la spate
(ce-mi plac mie amenajarile astea pt pici in curte la tara
...si fata, e o doamna blonda cu ochelari supla si f doamna, in toate pozele tale...cine-i? ca am o vaga banuiala si daca-i asa iaca un fluierat de admiratie de la mine
), Bubulinii la gratar cum fac ei concurs de tipete-demential Stef
si brasovenii pe terenul lor de vis ...sa dea Dumnezeu visul sa devina repede realitate
)
Nu stiu daca am ratat pe cineva , sper sa nu
!
Noi n-am fost deloc in forma, Teo a avut febra cu durere de gat si ureche, nici pe Vladutz nu l-am scos afara ca am stat sa o pazesc pe ea, azi a fost doctorul si i-a vazut pe amandoi si sunt bine...ma rog, pe Teo tot o mai doare gatul dar ia antibiotic si nu mai are febra iar Vladutz e "beton" , sanatos tun, papa bine, a inceput sa boscorodeasca si el pe limba lui (zice: didnt, det, act,caca e mortal), are 11,600 kg si 83 de cm ceea ce corespunde din zisele doctorului unui copil de 2 ani. Mi-a recomandat sa-i pun ghetute, oi vedea! Maine avem programare si la neuropsihopupu la Thiery, sa vedem ce ne zice si pe urma om vedea si ce masuri om lua.
Cam atat despre noi, va pup !
PS Ce ma bucur ca doarme Mufa
Bravo!
Vreau si eu socata, e reteta pe bucataras?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Sufletelul Blond sa-i mananc carliontii aia la spate (ce-mi plac mie amenajarile astea pt pici in curte la tara ...si fata, e o doamna blonda cu ochelari supla si f doamna, in toate pozele tale...cine-i? ca am o vaga banuiala si daca-i asa iaca un fluierat de admiratie de la mine |
Daaa maaa..e mama!!

puiuca bolnavioara,Vladu' dus la neuropsihopop-asta e din ciclul.."Cu nasu' la psihiatru"
S-ar putea sa te opreasca pe tine
Nicoo!!Votam,votam,votam!!
Irinuca draga si luny happy, si Mufarinul cuminte,cuminte,si Raluca informa(n)ta..si..normal-pe mami de Barosanel si Daviduc!!Daca tot o prinsei pe mama-vreau sa ma si folosesc de ea-fug sa-mi fac o cafea!!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 M-am delectat cu o gramada de poze, se vede ca a venit caldura...nu comentez ca as tine-o in superlative. M-ati speriat cu pasaportul separat pentru copil pentru ca noi abia am facut anul trecut pt Sabin, iar al Brianei e expirat deci oricum ii fac separat chiar azi. L-am pus pe sotz sa sune un prieten la pasapoarte care i-a comunicat: daca nu e facut pasaportul sau e expirat se face doar pasaport individual intradevar, dar daca e deja facut pasaportul nu se schimba, merge asa...daca aflu altceva intre timp va anunt. Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor |
Aleluiaaaaaa si multi pupici pentru vestea buna cu pasaportul!

Mai ramane de vazut de ce agentia cu care pleaca Sovi a zis ca OBLIGATORIU trebuie sa aiba copiii pasaport individual

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
ramo_cata spune:
salutare ..
am vazut un oltean carliontat pishentru ,la babalceala si la tara
eu bulanasele lui frumoase .
am vazut si un bronzuluici ciu picioarele goale
am vazut o soferitza mica cu fustitza
,un razvanel in barcutza si o mami clau
...
gata fug la bucatarie ca vreau sa fac niste ardei umplut..va pupacesc...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128