Puiuti de Randunici 2008!! (260)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Carol, Tineretului, Oraselul Copiilor.

Nu-mi vine sa cred, pe Rebecca a luat-o somnul...eu scriam pe forum si cand ma uit in leagan , fata mea dormea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dimineata!!!!!!!!!
am aparut si eu pe crenguta, saptamana trecuta am avut treaba de joi pana sambata si ieri am fost la gratar, asa ca sunt in urma cu noutatile de pe forum.......ma duc sa citesc din urma sa vad cat reusesc.......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am vazut pozele cu Rebe si Razvanel.....ce superbi sunt amandoi in buburuze!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neata!
Noi am avut we plin si frumos! sambata la gratarel de cununie, la curte, ff fain, Muffy s-a alergat/pupat/jucat cu un pui de caine lup mai mare ca el, apoi pe seara l-am dus la mama si l-am luat duminica seara...duminica, alt gratarel la alti prieteni in Otopeni, singurei si mahmurei, d-aia nu l-am luat si pe Matei ca eram tare osteniti dupa o noapte plina de... de toate!
moaamaaa, vad ca toate ati avut we aglomerat ce de poze!! am vazut asa: rebe alergand de colo colo la zoo, Sku cu lochita mumoasa cu flori loz, iulia cheliuta, ii sta bine, Tea cu zulufii in vant la plimbare, amira mumoasa si motata in Carol, andrei
gudinde si eu tot de operatia clasica am 'beneficiat', cu taietura...nici atunci nu se facea laparoscopic
am vazut si sebaceu burticos la baie, asa decurg lucrurile si la noi, apa rulzzzz
bubu super la padure, misto pozele!cat de tari sunt baietii tipatori la final:))
am vazut alta tura de poze cu Clau&Co. p[rin parc, super barcuta in care se plimba Razvi!
am vazut si peisaje faine tare la nicoleta! si Ochi albastri tuns!:)

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Balaceala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Am vazut asa: pe Amira cu codite, pe Iulia fancand nanitza la aer, pe cantaretii lui Bubu, pe ochiosii Nicoletei si taramurile de vis, pe Sebul betivan...pe mumosii lu' Clau ...si astept poze de la intalneala olteneasca !

Ieri la tara a fost DEMENTIAL, a fost si frate-miu cu Mara si cu ex-cumnata-mea, Sophie a mers numai in talpitele goale si ( spre marea mea mirare ) i-a placut la nebunie...Este EXCLUS sa stea cu palariuta pe cap ( chestie care ma streseaza, la ce vara se anunta...), am inmuiat-o in crema de plaja, pentru ca sambata s-a ars din nou pe labutze...ei, ne-am relaxat, am papat bun, a fost super! Cateva poze cu bronzolici aici : http://www.flickr.com/photos/olguselu/

Gudinde, nuuuu, eu gata cu rapoartele inca de joi. Astept sa termine mai acum !

Alicel, odiseea lu Scooby este urmatoarea : "Sofia-Sophie-Skufie ( Alexandra a scos-o p-asta )-Sku-Scooby Doo"

fetele!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Uichend la tara

Mergi la inceput

Sofia-Sophie-Skufie-Sku-Scooby Doo!!Distractia a fost maxima si la voi,se pare!! E superb la tara!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Pi shentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Scumpa tare Bronzolici in picioarele goale prin iarba!
Zoze, ce super e piata si fantana! pup zambaretul-tot-mai-blond!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput