Puiuti de Randunici 2008!! (260)
Raspunsuri - Pagina 13
aliceionescu spune:
Pagina doi???? Ultimul mesaj, ora 9,12???? Eiiiiiiiiiii, nino-nino-nino!!!! Faceti loc!!!
aliceionescu spune:
Acum:
Miha, am priceput cum vine cu tunsul. O intrebare: cum a reactionat Andra cand i-ai pus cerceii si cum s-a obisnuit cu ei? Ca ma bate un gand...
Roxana, imi pare rau de busitura Amirei...am patit-o si noi, dar fara cucui, numai o scufundare de zile mari. Tot din cauza de presh, mai precis, am preferat sa luam niste pesti antiderapandi de la Praktiker si prima grija a Theei cand intra in cada e sa-i dezlipeasca...
Cu plecatul la tara, eu zic ca pt astia mici e o mare sansa dc au "o tzara", eu am de gand sa plec cu Thea la parintii mei, la munte, imediat ce vine caldura de nesuportat.
Naty, offff, pup eu degetelele Iuliei, taaare te inteleg. Theei o sa-i cada unghiuta de la degetul prins la lift, cand o vad asa neagra, mereu imi amintesc episodul cu pricina...
Olgutz, ce-mi place mie cum ai botezat-o tu pe Sku!
Cat despre imbracatul "sumar", si eu abia asteptam faza asta!
si pe Ramo, cum vine ea cu temele facute!
si restul stolului si revin cu un mesaj ceva mai pe seara, poate.
ramo_cata spune:
salutare..eu pe caldurile astea am facut niste checuri
...
mihutza distractie placuta la piscina
amira
cucuiul puiutzei..eu fac baie cu andrei tot din cauza ca nu sta,aluneca,inca nu am ajuns sa-i cumpar presulet..cand nu intru eu cu el intra catalin...si uite asa ne balacim impreuna...
vad ca nici arielu'nu a avut somn azi noapte
olga
pt intrebare..nu prea e bine,dar e mai bine ca zilele trecute..azi s-a miscat putin,a mancat putin ,are momente cand e lucida momente cand vorbeste aiurea
..off speram sa-si revina
naty mare dreptate ai ..se poate intampla orice oriunde
...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
tuchita spune:
salut!
si pupp iu ol!
asta pentru ca e pagina 13!![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
amira_roxana spune:
tuchidoar atat?
ramop cum au iesit checurile?
sa te iei de mana cu gecko![]()
si eu am facut clatite ca ne era pofta!
Amira e bine, nu a avut simptome ca e ceva grav, cucuiul s-a retras de tot, mai e un pic vanat locul. va multumesc la toate pt gandurile bune, chiar m-am speriat!
naty
degetele iuliei, si eu la fel am facut, tot inchideam sertarul si nu stiam de ce nu se inchide bine
noi am fost prin carol si ... nu ne-am intalnit cu nimeni! Amira a plimbat un pic carutul si cam atat. nu prea a avut chef sa mearga, vroia mai mult in brate! pun si niste poze: http://family.webshots.com/photo/2795999520103387133fGbZpN
ariel cum te simti?
cam atat pt acum, 

gudinde spune:
Hello everybody!
Sper ca ati avut un weekend bun. Am vazut o multime de pozici frumoase.
Va doresc o saptamana usoara, frumoasa, cu vreme buna si fara copii bolnaviori.
Naty,
Voua in mod special va urez multa sanatate, rezultate cat mai bune la investigatiile medicale si multa putere.
Si sper ca P sa rezolve acea "scrisoare" primita de la servici cu cat mai putina alergatura si cat mai putine batai de cap.
Tuchi,
Long time no see.
Olga,
Tot cu rapoartele de maine?
Cris,
Superba gradina! Sper sa va bucurati din plin de ea in aceasta vara.
Roxana,
Pupici multi Amirei sa-i treaca repede cucuiul.
Luny,
Imi pare rau ca ai avut asa o experienta horror cu scoaterea chistului ovarian. Mie la 16 ani mi-au gasit unul mare si nu se stia daca voi scapa de operatie. Au functionat ACO (desi au avut alte efecte nasoale) si am scapat de operatie, dar a fost o perioada in care am avut multe ganduri si multe lacrimi am mai varsat. Pe vremea aia nici nu se faceau decat operatii clasice.
natynic spune:
Uf, am pierdut mesajul!
Va ziceam ca am fost azi toata ziua in Herastrau, cu copil, copil "vitreg" si sot, a fost tare placut pt toti si raportam un mic progres: trecerea de la mersul tinuta de ambele maini la mersul tinuta de o manuta. Dar credeti ca a fost usor?? Nuuu! Am pacalit-o: in mana libera i-am dat sa tina un...pai
, apoi o floare
si cu acest sprijin "solid" a mers fata de numa'. Apoi s-a plictisit si de astea si a mers nitel cu mana libera complet, insa destul de repede a cedat
. O doamna in parc imi zicea sa spun mersi ca e fricoasa, ca fi-sa merge de la 7,5 luni si chiar acum la 5 ani mai sa-i produca maica-sii infarct de cate sporturi extreme face; un copil fricos si prudent e mai "comod" pt parinti
. Asa o fi...
Si cateva pozici: azi in Herastrau
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gbutucica spune:
Sara buna,
sa nu uit Naty sunt alaturi de tine ,si daca te pot ajta cumva sa-mi spui. cit despre mers cu sprijin ai sa razi Cipache al meu a invatat sa mearga cu ziarul in mana ii luai ziarul avea fundul pe pamint
, deci e chestie psihica.SI MULTA SANATATE
Ela , te sparg te rup te-ndoi , cum sa pierzi mah dijiiul? sa stii............ ca inca sunt paranoia fix asa am crezut (
nici ea nu mai vrea sa fie pretena mea, dar te loveiu si eu).
Bubu iti recomand Cernica pt gratarel , frumos .
Aricel, sanatate max.
Mimo , Clau , si restul ,,din zona zic, pai e treaba di doau zile dau tarcoale cind in IOr cind in titanel , dar nu v-am gasit manecile scurte. S-au v-ati schimbat voi asa de tare sa nu va recunosc , meibi next we , ca in cursul sapt nu prea avem sanse.
am vazut poze
, am votat petitie 

, am votat concurs pt scoala
.
Simo promit sa pun si poze , dar nu stiu cind....
io fata singurica.
va pup
fara sa mai nominalizez.
sa aveti o sapt usoara pe la munci , pe acasa cu copkii, si pe unde aveti de umblat.

PS si ANdreiului i se pregateste o tunsoare , ca ii transpira carliontzii( SIMO
)
noapte buna si usoara
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

cleme spune:
Naty sa stii ca intr-un fel asa este. S-o vezi si pe Diana ce sporturi extreme face... cand iesim afara am ajuns sa alergam cu schimbul dupa ea ![]()
Clau frumoase pozele de la ZOO
Roxana
pe cucuiul motatei.
Giani 
Andreea as vrea sa vb si Diana asa despre mine cand va fi mare... cateodata ma gandesc ca nu sunt o mama prea buna pt ea tinand cont ca sunt mai mult la munca decat acasa...
Stiti unde sunt acum nu? LA MUNCA! Si aici voi fi pana cel putin la 11, nu mai vreau....
VALENTINA C spune:
Sautare fetelor!
Eu sunt 

pentru ca l-am lasat pe Matei la tara o saptamana. Avem casa in renovare si ii e mai bine asa. Dar eu am plans azi o juma de ora inainte de plecare si una pe drum.
Acum m-am linistit, pt ca stiu ca lui ii e foarte bine acolo.
Dar ma simt foarte ciudatfara el si imi vine sa plang din orice...
.
Abia astept sa vina ziua de sambata sa plecam la el...
Valentina si Matei (10.04.2008)