Puiuti de Randunici 2008!! (260)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

'Na seara!

Ma, mie mi-a scapat...da' de ce tundeti voi fetele cheliutza? Ca eu as fi in stare sa-i fac si tratamente cosmetice fii-mii, numai sa-i creasca de prins in codite, in fiecare zi ii masor parul.

In alta ordine de idei: vazut pe Sophie la bulane, pupacit virtual un copanash de Ploiesti, o bunatate, nu alta! Am pupacit-o virtual si pe Rebe, la zoo, si pe Iulia-tunsulici si pe Americanca brataroasa, pfiuuu, ce mai de-a copane gustoase!

In sfarsit am pus si noi baterii la aparatul foto si am facut ceva poze.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

noi am fost la tara la bunica sotului,am plecat de dimineata si am ajuns pe la ora 20 ,murdari ca niste purcelushi,a fost f frumos,andru a umblat peste tot,prin curtea gainilor,pe la bobocei,prin gradina,prin gradina cu porumb...a fost f incantat de porumbeii lui tataie...a mancat ciorba de gaina facuta de mamaie,i-a placut f mult iar mamaie a fost f fericita,catalin a plecat la valcea la bunica mea cu maica mea iar eu am ramas acasa cu socru si batranii..

am pus si cateva poze:

http://community.webshots.com/album/572120340GnxZQe

mihutza pai ce numai andru meu sa doarma in pat andrutza smechera..vad ca te-ai pus pe citit ..spor la treaba.

olgutza si eu sunt la fel...mi-ar fi f greu sa mai dorm fara andru, ma simt super cand se intoarce cu fata la mine si ma ia de gat el fiind cu ochii lipitzi de somn,imi vine sa-l papacesc...am vazut si sofiutza frumoasa

ariel vad ca sunteti mai bine

kitzy si andru e fericit cand vede ciori,porumbei,avioane...le arata cu degetelul...

clau rebecoasa incantata de animalute..super pozele am vazut leutzul ,rebe cu babanica ,calutul,razva cocotzat pe gardulet... mami pt noptile dormite..

simo e f tare barosanelul cu nenea

nicoleta am votat!!!

naty am vazut surpriza suprizelor...e mortala iulia cum radee scumpa foc..mai cred ca toate o sa ajunge la un moment dat cand o sa-i tundem la cheliutza ...sigur si eu o sa fac lucrul asta...pupa mama toate cheliutele dupa crengutza...

alice ce frumos sta puiutza la pozat...si ce zulufi are ..mai eu stiu ca se zice ca daca tunzi copii la cheliutza le creste parul mai des....

si cam asta a fost,mi-am facut temele,am vizionat si pozici ,am ramas si ultima pe crengutza...imi verific si eu mail-ul ,mess-ul si ma retrag care patutz...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si eu am tuns-o pe alexutza cand era mica...pana pe la 2 ani. transpira ingrozitor la capsor si avea parul ud dimineata, asa ca am zis ca nu are rost sa o chinui. dar acum ati vazut ce par are???
pe teo l-am tuns la 4 luni si mi-a sarit tot neamul in cap , da' si ce daca? asa imi place mie! acum planuim un nou "atac" dar nu cred ca sta. abia am reusit sa-i tai bretotul ca-i intra in ochi. dar parca mi-e ciuda sa-i tai buclele proaspat aparute...ce ciudat! a avut parul lins si acum s-a ondulat...m-o fi auzit oare cand am zis ca-mi pare rau ca nu seamana cu mine, la par, niciunul din copii ???

feteleor, am si eu o intrebare: daca comand pe net ceva din anglia, platesc taxe vamale? sau numai factura plus taxa de transport?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am vazut familie frumoasa de Clau la Zoo!
si Sku la lochita - parca s-a mai lungit si ea..
si proaspata cheliutza fermecata de balonase de sapun

Alice, tocmai de aia am tuns-o: pa langa motivele de transpiratie si caldura si pt ca odata tuns creste mai des si mai fortzos ca sa zic asa.. am vazut zulufii!

am vazut si ANdreiul la tara plin de verva!
am iesit la o piscina..

see you later!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

eu nu mai am somn
Amira a incheiat seara apoteotic, a cazut in cada si a facut un cucui de am zis ca mor. de obicei ii punem pres antiderapant, dar acum ne grabeam ca se umpluse toata de kk si vroiam sa o spalam repede...si uite ce a iesit. nu vrea sa stea sa-i pun ghetaza sau comprese reci, ii mai puneam mana mea rece pe cucui, si i-am dat cu gel cu diclofenac si nurofen 3.5 ml. sper sa fie ok. o sa o tin sub observatie zilele astea, sper sa nu fie ceva mai grav
astazi am fost la tara, ai mei ii amenajeaza printesei camera unde o sa doarma ea. al meu nu prea e de acord sa o ducem acolo, mi-a zis ca daca i se intampla ceva Amirei eu sunt de vina si ma

in alta ordine de idei...
clau f frumoase pozele de la Zoo! mah eu cand am fost cu Amira nu era nici urs, nici leu (doar leoaica)sau am innebunit eu liana, tu i-ai vazut? Rebe e tot falcoasa si frumoasa! si Razavanel era cocotat pe toate gardurile
mihutza v-am admirat in poze, f dulce Andra, m-am amuzat cu dirija ea circulatia in aeroport!
am vazut-o si pe sku ce mumosika e in rochitza, si pe mandretea de fata a lui alice, ce de clamute are
ramo ce curios e andreiul tau si ce papa la pufuleti
ccris ce dulcica e Andreea in iarba cu tati, ce se mai iubesc ei! ii sta f bine cu palariutza!
am vazut-o si pe iuly cheliutza aproape eu nu vreau sa o tund pe Amira, eu cat am fost mica m-a tuns mama scurt si degeaba! Amirei ii prin parul, mai are un pic si pot sa-i fac o coditza si la spate!

mai stau un pic pe aici poate ma ia

Mergi la inceput

nici eu nu am somn , ca am dormit dupa amiaza vreo 3 ore cat au fost baietii afara...fir-ar sa fie de sirop naucitor!!! si acum buhuhu-iesc prin casa si "latru"...cred ca mai bag o doza de sirop si on 10 min voi dormu ca un prunc

pup amira pe cucui cu buze reci ca sa treaca

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Mergi la inceput

aaaa, ca toata ziua m-am gandit...

CRISTINA-GOJIIIIIII, unde esti??? ce faci acolo???

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

arielu' chiar ma gandeam la tine! nu cred ca mai treb sa platesti taxe vamale daca platesti transportul, sau eu cel putin asa stiu! pe cristina ma vazut-o ca mai scrie pe alte subiecte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

si ceai pentru toata lumea

Deci: raportez o Rebe si un Razva frumosi ca de obicei ( ca si mami si tati de altfel ), o Iuliuta ranjita chiar si chelioasa, un Andru muncitor nevoie mare si o Thee zburatoare . Alicel, DA, se vad zulufii, normaaaal !

Ma bucur ca v-a placut de Scooby cu clamita loz si la cracii goi , sunt foarte fericita ca e cald afara si ca pot sa o imbrac mai repede

Roxi, ! Sa ii treaca repede cucuiul Amirei!!! De ce sa pateasca ceva la ai tai!?! Nu o sa pateasca nimic, o sa vada Omu' ce copil bronzat si fericit o sa ia inapoi. Si sunt doar cateva zile, nuuuu? Curaj!

Simo, de ce ai plans, ma? Ce film ai vazut tu ( ca s ail vad si eu ).

Mihu, in jur de 1 Iunie merg cu ea la controlul de 15 luni. Sunt curioasa si eu cat de lunga e...la 1 an si cateva zile avea 78 cm, si cred ca s-a lungit ceva de atunci!

Ariel, nu stiu sa mai platesti ceva in plus fata de transport. Eu nu am platit niciodata nimic cand am comandat de afara ( chiar si din Anglia..)

Sa stiti ca pe mine m-au tuns la chelie MULT in primii ani de viata si am fost tunsa scurt pana in clasa a Va. Si degeaba, tot putin par am...Cred ca mai conteaza si mostenirea genetica! Si drept e, ca firul retezat la capat pare mai greu si mai gros, nu asa "pisicos" ca cel initial, de bebe.

Ramo, ce iti face bunica?

Noi plecam iar la tara, ca deja e foarte cald la Ploiesti. Va pe toate, va las cafeaua facuta!!! Sa ne revedem cu bine

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ia ghiciti! Iulia are muci si tuseste Dar intrucat nu are febra si e vesela nevoie mare incerc sa raman calma. Pt ca daca maine e mai rau si nu o pot duce la cresa am incurcat-o tare de tot cu cate am de facut-mobilizez soacra, e singura solutie. Sper din suflet sa nu fie nevoie.
Fetelor, n-am tuns fata ca sa-i creasca parul mai des. Nu cred deloc in chestia asta (am ca argument faptul ca, desi bruneta, de ani de zile folosesc NUMAI lama pt picioare si nici gand sa se fi indesit padurea de pe acolo, din contra). Iar pe mine m-au tinut parintii cu parul f scurt ani si ani de zile si am detestat chestia asta-asa ca mi-am lasat plete in doua randuri si de fiecare data am sfarsit tunzandu-ma f scurt din proprie initiativa. Iar la copiii mici chiar zisesem ca-mi face rau sa-i vad rasi. Insa nu am avut incotro, Iulia era permanent transpirata fleasca, cu capul ud, inclusiv noaptea in somn, nu mai vorbesc in masina unde cu tot scutecul pus peste scaun era teroare. Si uitati cat de repede raceste...A, basca faptul ca trebuia uscata cu foenul dupa fiecare baita si ea nu-l suporta si se zbatea mai ceva ca la BB...Asta e, o sa-i creasca.
Roxi, pup cu drag cucuiul de Amira. Sa nu o mai speli fara covoras, era sa patesc si eu cu Iulia exact la fel odata si de atunci il pun orice ar fi. Ca ea circula in toata cada si iese de pe el e alta poveste... Cat despre amenintarile domnului tata, sa se ia de mana cu al meu, vesnic cobe. Copiii nu pot fi tinuti in glob de sticla! Daca se imbolnavesc, iata, se imbolnavesc oriunde, daca patesc vreun accident se poate si in propria casa-eu, dupa ce la povestea Olgutzei gandisem ca Doaaamne, ce zapacita a fost sa prinda mana nepotelei in usa, am facut ieri fix acelasi lucru cu Iulia, chiar insistand ca nu pricepeam de ce nu se inchide Are 3 degete vinete bietul pui, putea fi si mai rau daca nu puneam instantaneu gheata. Si sa nu mai zic cat a plans ca mor cand imi amintesc...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput