Tunisia, all inclusive

Tunisia, all inclusive | Autor: karmen

Link direct la acest mesaj

Va rog, cine a fost in Tunisia la All inclusive, cum este mancarea?
Gasesti ceva sa placa si copiilor? Pentru ca am auzit diverse pareri, ca ar fi mancare condimentata, insuficient preparata, etc.
Poate imi recomandati si un hotel la care se mananca decent, stiti cum e cu copiii, sper sa nu faca foame pe acolo.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Trebuie sa alegi un hotel de minim 4 stele ca sa fii sigura ca totul e in regula.la hotelurile de 5 stele eu cred ca totul ar trebui sa fie bine.citeste review-urile inainte sa alegi.Noi am fost multumiti de mincare.E destul de variata si mincarea cu specific local exista,printre alte feluri de mincare europene.Sint convinsa ca o sa ai de unde alege.Vezi sa nu va duceti cind e caldura mare.Cred ca vara n-ai ce cauta acolo ca e deranjanta caldura.O prietena de-a mea a fost in august si era parapad,insuportabil de cald.Noi am fost de revelion asa ca nu-ti pot recomanda perioada optima,dar banui ca acum si in septembrie ar fi ca vara la noi.
Noi am fost in Jasmine Hammamet la El Mouradi Hammamet.
http://www.hotel-board.com/hotels/el-mouradi-hammamet-hotel-hammamet-tunisia-35954-pictures.htm
In statiunea asta mi-a placut hotelul Vincc1 Lella baya.Are o arhitectura deosebita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

NU!
Noi am fost de multe ori in Tunisia,si am avut demipensiune,superOK,o data ii vine mareata idee sotului sa luam AI,a fost mancarea de f. proasta calitate,si am stat la 4 stele Rhiadpalms -Sousse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

La MARABOUT, MARHABA...sau Amir palace, Orient palace nu a fost nimeni?

Mergi la inceput