Educatoarea Lidia Gradinita 203
Dragi mamici cu copii la GRADI 203,care ati avut-o pe D-na Lidia,vreau si eu din experienta voastra.
Cum e gradi..cum e Doamna...plusuri si minusuri...
Va multumesc.
Maminuta
Raspunsuri
dicirstea spune:
Maminuta, mai sunteti la aceasta gradi? Cum este?
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Ma intereseaza in mod deosebit grupele "step-by-step".
Chiar nu-i nimeni??
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
OanaP spune:
Nu mai au step by step. Dar altceva despre gradinita asta se mai stie? Cum sunt educatoarele la modul general? Gradinita e in centru, e cumva poluata la fel precum cea de pe Mendeleev?
dim spune:
Eu il am pe baietelul meu la aceasta gradinita si este foarte bine. Gradinita este renovata, salile de grupa sunt foarte mari,sala de mese separat, mobilier nou, bucatarie utilata noua. Educatoarele de la grupa fiului meu foarte bune, blande, profesioniste. Si cel mai important nr. copiilor este de max. 22 inscrisi, si se prezinta zilnic in medie 15 copii.Nu stiu daca toate educatoarele sunt asa,dar vorbesc doar despre grupa fiului meu.
OanaP spune:
O Dim ce bine! Spune-mi te rog mai multe detalii despre gradinita. Am cautat pe google si au aparut informatii contradictorii: se cer "sponsorizari", nu se cer, ba ca e intr-un fel, ba ca e in altul...
Care e programul copiilor? Ce fac dupa micul dejun, ce le spune, ce ii invata? Apoi mancarea stii unde e facuta? E la ei sau catering? Inteleg ca limba engleza e intensiva, dar ce inseamna asta, cat de frecvent?
dim spune:
Eu nu am dat nimic.M-am dus si l-am inscis in perioada inscrierilor, la inceputul lunii iunie. Trebuie sa dovedesti ca locuiesti sau lucrezi in sectorul 1. Masa este pregatita in gradinita.Engeza se face in fiecare zi cate 1/2h, in rest activitati conform programei prescolare.Program de la 8,00 - 17,30.