Dieta Atkins-La voi a mers?

Dieta Atkins-La voi a mers? | Autor: happiness

Link direct la acest mesaj

Am tinut celebra dieta Atkins de cateva ori,in anii trecuti,cu rezultate spectaculoase.Am preferat-o pentru ca imi plac ouale si pestele si pebtru ca nu e o dieta care sa te flamanzeasca ,si am tot auzit ca se slebeste repede si mult.Am slabit si 7-8 kg in 2 saptamani,dar fiind pofticioasa si revenind la dulciuri si paine am pus la loc mai mult...Am reluat acum dieta,dar parca nu mai slabesc la fel ca in anii trecuti.Abia am slabit 1 kg in 3 zile,si sunt extrem de dezamagita.Imi vine sa ma las si sa incerc altceva.Nu mai am determinarea de acum 2-3 ani,din pacate.Ati tinut dieta?Ati avut rezultate?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Buna dragutza,
Eu sant o adepta fidela a acestui mod de viata...
Am tinut Atkins anul trecut si am slabit vreo 5 kg.
De atunci sunt mult mai atenta ce bag in gura si stiu ca si in legume si fructe sunt multi carbohidratati...
Din pacate e o dieta destul de grea...
Si in situatia in care sunt eu , ca vreau un bebe nu cred ca e bine de tinut, fiindca e naspa fara fructe si legume...
Cred ca dieta daneza e mai indicata , cu ea am dat 4 kule in 2 sapt dar acum am inceput monogon si am pus un kil intr-o zi ( retine apa )
Oricum revin, cred ca reducerea nr de carbohidratati este un lucru f imp de luat in seama in alimentatie..
Bafta

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

greseli peste greseli in mintea ta in legatura cu dietele.
prima dintre ele:

Citat:
citat din mesajul lui happiness
am tot auzit ca se slebeste repede si mult.

nu trebuie sa slabesti repede si mult, pt. ca la fel te vei ingrasa dupa ce nu mai tii dieta: repede si mult.

Citat:
Am slabit si 7-8 kg in 2 saptamani,dar fiind pofticioasa si revenind la dulciuri si paine am pus la loc mai mult...

exact ce ziceam mai sus, cum ai renuntat la dieta, cum te ingrasi si mai mult.

Citat:
Am reluat acum dieta,dar parca nu mai slabesc la fel ca in anii trecuti.

normal, ulciorul nu merge de multe ori la apa.
dieta se tine pe viata, nu se intrerupe. de aia nu e bine sa te apuci de vreo dieta de care stii ca n-o sa te poti tine toata viata.

Citat:
Abia am slabit 1 kg in 3 zile,si sunt extrem de dezamagita.

glumesti? NU SE SLABESTE 1 KG IN 3 ZILE.
1 kg se slabeste in 2 SAPTAMANI!!!!!!!!!!
asta e ritmul corect de slabit. o jumatate de kg pe saptamana.

eu am slabit 8 kg in 4 luni fara nici o dieta anume, ci prin alimentatie sanatoasa si muuuullttt sport.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput