Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99
Raspunsuri - Pagina 5
anaconda2 spune:
Lalitico , cum bine spunea si Elly .......felicitari ptr starea de spirit ! Bafta in continuare , sa se prinda bb luna asta !
20 +
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Lali, te asteptam cu vesti de la monitorizare. Sper sa se fi spart foliculul si sa fi fost timingul perfect .
Rocsy, ma bucur ca usor, usor iti revii. Aici cu noi e mai usor de infruntat infertilitatea . Bine ai revenit in club .
Tinuta, probabil esti la terapie intensiva acum, refacere cat mai usoara si te asteptam cu cele mai bune vesti cand poti intra pe forum .
Rala
Despre mine, am usoare simptome de cm, care inca nu si-a facut aparitia dupa diphe si intreruperea de sarcina. Am deja 36z de la chiuretaj, si cam 14-15 zile de la presupusa ovulatie, insa ne-am protejat. Sper sa vina cat mai repede, ca sa nu mai vina deloc . Luna iunie e luna mea , sper. Daca nu, anul asta macar sa fie anul meu. Dar am o fixatie cu luna iunie .
Feli, Georgi, Madutz, Tamy si toate fetele nementionate, o zi minunata, plina de lucruri frumoase.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
lalitica2000 spune:
neatza fetelor,
nu stiu daca timimngul a fost perfect, dar seara cu siguranta a fost una reusita pentru noi, cel putin a avut toate ingredientele pentru a fi perfecta. Foliculul s-a spart, endometrul a ajuns la 9,5 asa ca acum nu ne mai ramane sa vedem decat daca spermatozoizii sotului vor putea sa cucereasca fortareata.
Am fost foarte surprinsa sa vad doar 3 persoane la monitorizare. Anul trecut pe cand mai mergeam eu la spital la monitorizare erau mai multe fete dar cel putin azi am fost doar 4 cu toatele.
azi m-am trezit tot cu aceeasi stare de bine, asa ca si daca n-o fi sa fie nimic luna asta, nu-i problema, mergem mai departe si speram pentru urmatoarea luna.
syyylviuta spune:
Stiti cumva daca il gasesc azi la cabinet pe Tutu? Parca e dupa ora 13, nu? Cel putin asa era cand mergeam eu pe acolo. Tot cu "cine-i ultima persoana" se poarta? Multumesc!
mada23 spune:
Heloooo, multi pupi de la noi
Anaconda...-ici cavalerului sa stea cumintel in burtika la mami , miercurea viitoare vin la Iosup pt morfo II , poate ne vedem daca ai drum pe acolo.
Rocsy... o imbratisare mare, mare sa nu mai intri niciodata in butoias
Lalitzico... si zici ca a fost cu artificii , bravo, fii optimista si bucurate de viata perioada asta, , in luna in care am ramas nu am stat nici o clipa, am patinat la greu, am relaxat "fortareatza" , Doamne ajuta sa vii cu vesti bune
Magditzule.. asa te vreau, fii barbata olteanca mea frumoasa, cu siguranta e luna ta, albinutzele si cireselele iti apartin
Aerlilian.. ma bucur ca ti-a fost bine, la cat mai multe perioade de relaxare, si cand mai ai zile "de 13" adu-ti aminte de mirosul naturii, si la "baie" cu restul
Tamy... multa sanatate mamitzului
Elly... sa-i urmezi exemplu colegei tale, imi place mult cum te-ai schimbat, o sa ai o surpriza in curand
Felixule... continuam da? rasplata va veni curand, eu si ghiocelul meu "lucram" cu multe rugaciuni pentru voi, sigur vor fi ascultate , ai incredere, DD e Mare
Georgi... ne pregatesti o surpriza ?
multe pentru fetele frumoase
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea grasunu'
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic www.pregnancy-layouts.com/countdown/images/index-Month-10-Year-2009-Day-24-ImageID-3-String-My%20ghiocel%20is%20come.jpg" target="_blank">ghiocel
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
felix76 spune:
Buna dragutelor!
Tinuta tinem pumnii stransi! Sa vezi ce fresh te trezesti din anestezie! Sa ne spui ca esti ok si n-a gasit nimic dr pe la tine prin burtica!
Lali, ce ma bucur ca s-au aliniat planetele pentru voi! Sper din suflet ca asta sa fie luna norocoasa pentru mami Lali!
Magditu Sa vina rusu ca apoi sa nu mai vina deloc!
Elly, tu te nidezi, da?
Madutule, ce bine ca mai treci pe la noi cu burtica ta! Mergem inainte cu incredere, fie ce-o fi! Avem sustinere si multumim din suflet pentru ea! Ce face grasunu? Il simti? Da din picioare???
Crisarh, ce faaaaci? Ai nascut deja?
Rocsylica, asa-i ca-i mai bine afara din butoaie? Uite neste majorete pentru tine ca ai iesit din starea aia de 2 lei
Lilisor
Tamy, si pe tine te asteptam cu vesti bune despre mama ta!
Jorjilic
Pup gasca
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
mada23 spune:
Felixule.. pe la 15-16 s am simtit fluturati si apoi pauza,spre disperarea mea , pana acum vre-o doua zile cand a inceput sa suteze, finutz, finutz de tot , dar sotul inca nu-l simte , asa ca pana sa il simta si el si sa-mi faca ficatul tandari mai dureaza
poop gashca
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea grasunu'
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic www.pregnancy-layouts.com/countdown/images/index-Month-10-Year-2009-Day-24-ImageID-3-String-My%20ghiocel%20is%20come.jpg" target="_blank">ghiocel
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
magdita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui syyylviuta Stiti cumva daca il gasesc azi la cabinet pe Tutu? Parca e dupa ora 13, nu? Cel putin asa era cand mergeam eu pe acolo. Tot cu "cine-i ultima persoana" se poarta? Multumesc! Proaspata mamica de Stefan Cristian! |
Silvy, tot cam la fel se procedeaza si acum, insa nu stiu cu programarile cum mai este, asistenta era tot in concediu postnatal. Dar de obicei, dr.T vine dupa ora 13.
Lali, am emotii pentru voi, si eu zic ca s-au aliniat planetele pentru mami Lali . Tu esti beton acum, iar sotului tau stiu ca i s-a imbunatatit ff bine spermograma. Deci, Doamne ajuta sa fie luna ta .
Madutzul meu drag, ce ma bucur ca mai intri pe la noi si incurajezi fetele. Imbratisez grasunul si mamica cu toata dragostea .
Felicic, Doamne ajuta sa vii si tu cu vesti extraordinare, de-abia astept .
Pup toate fetele, fara exceptie .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
lalitica2000 spune:
felix, chiar vroiam sa strig dupa tine. Acum cand aparusem eu, tu erai lipsa la apel. Ce frumos suna mami Lali...
sper si eu sa se fi aliniat planetele ca parca prea bine mi-a mers de luni incoace. Cel putin dupa ce-am trecut prin ce-am trecut in ultimele luni chiar imi era dor de perioada asta de beatitudine.
magditza, acu ca ai pomenit de emotii, o sa incep sa am si eu emotii pentru rezultat si mai am ceva de asteptat. oricum v-am zis nu o sa fie luna asta, nu-i bai, mergem mai departe. Tot de la voi am invatat ca trebuie sa ma ridic si sa privesc inainte si sa sper ca la un moment dat vor venii si II liniute.
mada, niste poze cu burtica nu pui si tu? vrem sa te vedem burticoasa...eu cel putin nu te-am vazut. Adevarul e ca, eu chiar ma bucur de perioada asta si incerc sa profit de ea ca cine stie cat ma tine.
tamy, sa vii cu rezultate bune la analizele mamei tale!
silvy, legat de programare eu pot sa-ti spun ca cel putin pentru monitorizare nu-ti trebuie programare. Eu am sunat-o pe Ramona sa ma programeze pentru Z10 si mi-a spus sa merg la cabinet oricand intre orele 14-18 fara sa ma intrebe de nume sau altceva. Evident ca atunci cand ajungi la cabinet intrebi cine e ultima persoana si asa stii cam pe cand ar trebui sa intri la control. Bafta si rabdare!
cred ca Tutu a trimis-o de dimineata la monitorizare pe Ioana ca sa aiba grija de tinuta noastra. Tinuta te asteptam cu vesti bune!
multumesc mult fetelor pentru gandurile bune. Eu sper ca in curand sa se alinieze planetele pentru toate. Offff, asa de mult mi-as dori asta.....
aerlilian spune:
Scumpelor,eu astazi,ca intotdeauna,sunt usor paranoica...Am avut in cursul diminetii usoare dureri de mijloc si o usoara durere de burtica asemanatoare celei de cm.Si ma gandeam...daca ovulatia a fost acum 4-5 zile,asta sa fie semn de nidare?Visez si eu,ce sa fac...Va dati seama cum ar fi...Felix,Lali si cu mine?Adica...trei dintr-o lovitura...