Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99
Raspunsuri - Pagina 6
adrianaady spune:
Buna fete dragi
Tinuta sper ca esti bine si asteptam vesti ff bune
Alina ai reusit sa te programezi?
Tamy da-ne vesti bune despre mama ta
Rocsy ma bucur ca ai mai iesit din butoi
Lali daca au iesit artifici draga mea, sigur vine bebe la voi, iti tin pumnii si chiar suna bine mami lali...
Felix cu atita sustinere si galerie, sigur va veni repede bebicul tau... mai ales la asa o mamica curajoasa si optimista ca tine
Magdita sper ca a trecut gripa sau raceala (ce o fi fost) de sapt trecuta si te simti de milioane... sper sa vina cm repede, repede si apoi sa nu il mai vezi vreo 9 luni cel putin
Mada ma bucur ca sunteti bine toti trei si ca va bucurati de perioada asta minunata. Stai sa vezi ce va incepe grasunelul sa dea din picioruse de o sa va saturati amindoi
Elly draga mea repet ai o atitudine grozava, si cum zic fetele ce multe ai obtinut intr-un an....mai ai putin si vine bebe sigur
Va pup pe toate
mada23 spune:
Lali.. intra la "comoara" mea si ai sa vezi poze
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea grasunu'
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic www.pregnancy-layouts.com/countdown/images/index-Month-10-Year-2009-Day-24-ImageID-3-String-My%20ghiocel%20is%20come.jpg" target="_blank">ghiocel
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
tamaryllis spune:
Fetelor, va multumesc pt sustinere!
Am fost marti la spital cu mama si dr a zis ca nu pare sa fie malign, dar pt orice eventualitate trebuie sa faca si biopsia, asa ca acum asteptam rezultatul la anatomopatologie pe care o sa-l avem in 3 saptamanai. Sper sa va rugati in continuare pt noi!
Ce-am vazut la spitalul ala! M-am ingrozit! Trebuie sa ne multumim ca suntem sanatoase si avem persoanele dragi langa noi! Eu una mi-am propus sa nu ma mai supar pt orice nimic, zau asa! NU SE MERITA! Daca scap si din asta, o sa fiu cea mai fericita!
In alta ordine de idei, mi-am refacut prolactina si mi-a iesit in limite, deci clar a fost o probl. de medicatie si oboseala! Mi-a scazut si VSH-ul, probabil pt ca mi-am scos trompele. Deci e de bine!
La eco totul a fost OK, l-am socat un pic pe medic cu modul in care vb despre faptul ca nu mai am trompe si cu atitudinea mea de tip SUNT OK! Dar i-a trecut!
Lucrurile se aliniaza si sper ca in toamna cel tarziu sa va anunt II!
Va pup!
Va astept cu vesti bune si cu optimism, caci zau, nu aveti motive sa fiti altfel!
2009 este anul in care voi reusi!
aerlilian spune:
Mada ,ai intr-adevar o comoara!!!Ce poze minunate ne-ai pus cu ingerasul tau...Iar burtica ta a crescut considerabil!Doamne,ce repede trece timpul...Sa fii sanatoasa,scumpa mea si sa te bucuri de minunea ta!
felix76 spune:
La multi ani dragutele Elenutele! Va pupacesc cu drag si va urez din suflet sa vi se implineasca cele mai frumoase dorinte!
Lilisor, ce frumos ar fi sa fie durere de nidare! M-as bucura foarte mult!
Mada, mai da frumoasa si mandra burtica mai esti! Sa nu-ti fie de deochi!
Tamy, vesti bune! Vei vedea, trece si hopul asta si apoi vine bebe si la tine! Asa este, trebuie sa fim multumite de ceea ce ne-a fost dat! Si mai ales de sanatate sa fim fericite ca o avem!
Mami Lali cand vine una pleaca cealalta! Las ca ne intalnim noi gravidute, asa cum ne-am promis odata!
Aditu iti simteam lipsa!
Tinuta, cand poti tu spune-ne cum esti! Asa-i ca nu a fost mare lucru operatia?
Magditu, Jorjilic
Pup gasca de tutunici,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
magdita spune:
Neata scumpele mele,
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor zilei de astazi, sanatate, ca-i mai buna decat toate, bucurii si multe impliniri, pe toate planurile !
Elly, La multi ani Elena noastra, sa fii sanatoasa, iubita si binecuvantata cu chiar anul asta .
Madutz, bafta multa la morfofetala de trim II, sa vii cu cele mai bune vesti saptamana viitoare.
Lilisor, sigur ca te nidezi. Abia astept sa va trec pe listuta gravidutelor norocoase, trio "do re mi".
Feli, si de la tine asteptam aceleasi vesti we asta. Vorbim la telefon, daca vezi II.
Mami Lali
Aditu, sunt bine scumpa mea. Am scapat de gripa, antibioticul si-a facut efectul, si am o stare fizica foarte buna, iar cea psihica e si mai buna . Tot astept sa vina cm si vad ca imi face figuri. Sper sa nu am vreo surpriza, ca la cate antibiotice am bagat in mine, numai bine nu ar fi. Asta ar fi culmea ghinionului la mine. Dar nu ma mai gandesc si nu fac speculatii. Astept.
Pup toate fetele si sa aveti o zi minunata .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
elly_me spune:
Salutare fetele
Va multumes pt urari
Eu sunt in concediu si imi fac bagajele- dar nu puteam sa plec fara sa va dau raportul.
Am facut un test de dimineata- si este negativ
Nu-i bai- o sa fie si pozitiv pana la urma
Nu sunt dezamagita- chiar sunt fff bine.
Ma minunez si eu de starea asta de spirit ff pozitiva
Ma cam dor ovarele- deci tb sa vina.
In rest sotul meu- este ff hotarit sa-si faca programare la iosup la CMU pt eco (sunt ff incantata cand il vad asa de ambitios)
Va pupicesc pe toate si ne auzim sapt viitoare.
Ileana- Lali sper sa veniti cu vesti bune.
Lia- poti scrie la acest topic- nu sta "in umbra".
Mai sunt fete gravidute: Anaconda si Mada.
Ele te pot ajuta cu multe sfaturi - sunt deja spre "majorat".
Gabriela- saru'mana pt urari.
O sa te sun saptamana viitoare
paaaaaaaaaaaaaa
Elly
Astept, astept si iar astept .....
sandyprs spune:
Scuze,am dat enter din gresala.Magdita multumesc pt grija,sarcina e bine eu nu sunt deloc bine imi e rau in fiecare zi nu pot sa mananc mai numic si tot ceea ce gust imi vine inapoi.De mancare gatita nu poate fi vorba.
Stiti cumva de ce nu e Tutu martea viitoare la cabinet?Am sunat aseara sa ma programez pt marti si mi-a zis fata care a raspuns ca marti nu se poate ci numai luni sau miercuri si daca vreau sa sun pt a ma programa zilele astea sa nu sun azi?S-a modificat cumva programul la cabinet?Voi ce ziceti e tarziu sa ma duc la control peste 3 saptamani si nu peste 2sapt(de la ultimul control) cum mi-a zis T?Nu pot sa mai plec de la munca si nu stau in Bucuresti(stau la vreo 300 Km).Pup fetele si sa auzim numai de bine.
8+
adrianaady spune:
Buna fete dragi
Elly la multi ani draga mea, sa fi sanatoasa, fericita si in curind cu burtica mareeee Distractie placuta in week-end.
Magdita ce ma bucur ca esti mai bine. NU iti fa griji pt cm, asa mai intarzie dupa un avort, mai este si primavara si schimbare de temperatura.... eu care eram ceas la 30 de zile, am avut la 33 de zile in ultimele doua luni... De venit va veni, dar va fi pt ultima oara pt vreo 9 luni.... tot ma repet sa ne auda acolo sus cine trebuie
Felix sa stii ca si eu va simt lipsa, si indiferent cite am pe cap , tot imi fac timp sa intru si sa va citesc, eu astept vesti bune de la tine.... doamne sa fie cu doua liniute ....
Lilisor pai sigur sunt de la nidare acele dureri ... vedem in curind
Mami lali cred ca asa iti va ramine numele aici la noi
Tamy ai dreptate, tre sa fim fericite si sa ii multumim lui d-zeu pt sanatate,ca daca nu o avem....e vai de noi. O sa fie bine cu mama ta.
Sandy pupam burtica si sper sa iti treaca repede aceste stari si sa poti manca linistita
Mada bafta la eco sapt viitoare, sa ne mai aduci poze, sa iti admiram burtica.......iti sta asa de bine, esti o graviduta tare frumoasa
Ana ce iti face flacaul? tu cum te mai simti dupa serclaj?
Va pup pe toate