Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(47)
Raspunsuri - Pagina 4
Monica9 spune:
Ioana La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, iubita si sa vine bebele anul asta si la voi!
Liliana bafta multa, am vazut ca ai inceput un nou FIV. Sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta.
Ralu La Multi Ani lui Tudor!
Boo bafta multa la bebe 2.
Eu am tras o sperietura azi, am inceput sa sangerez putin, dar totul e ok, am mers la urgenta, bebe e bine, mai mare cu o saptamana decat dupa ciclu, nu s-a vazut nimic ce ar fi cauzat sangerarea, asa ca nu se stie ce a fost. Sper sa nu mai apara ca m-am speriat asa de tare.
Pupici la toate, burtici si aspirante la burtici!
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 11+
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
aditzaC spune:
neatza fetelor
boo .... intrebam ca am vazut multe poze care nu parea a fii din Romania ( cu siguranta erati in CO ) plus casutza voastra care este super .
lia ....din cate stiu eu dupa laparo Cm vine mai tarziu , acum depinde de fiecare organism , dar am o intrebare : tu dupa operatie ai avut contact sexual ? eu stiu ca tb sa faci o pauza de 4-6 saptamani ca sa se poata vindeca in interior .....deci daca ai fii tinut aceasta pauza nu are cum sa fie bebe . Sanatate si bafta !
criss.... ce faci cum esti ? semne de ovulatie ceva ? Dimineatza m-a intepat ovarul stang cateva sec ...am mai avut mom din astea , cine stie de la ce o fii .....pe 24 in mod normal ar tb sa imi vina cm , acum sa vedem ce se va intampla . Ma gandesc ca poate din cauza asta ma inteapa si ovarul .
Am avut un week atat de frumos ....am iesit la padure intr-o zona superba , nu mai vroiam sa plec de acolo .
Ioana ...cum ai petrecut ?
Pupicei
cristy1977 spune:
hello, fetele dragi, iaca si eu la apel
aditza, lucrez la o firma de consultanta la dep.jur., adica la nebuni, eh, da' sa nu ma vb. de scarbici, pai nu am semne de ovluatie, insa de ieri am inceput sa am semne de cm, cam devreme insa tinind cont ca sunt in ziua 16, in fine om vedea, azi mi-am luat mastodynon, sunt tare curioasa ce efect o sa aiba, macar pentru sindromul pm. tu in ce zi esti? mie trebuie sa-mi vina uratii pe 27
monica, slava domnului ca a fost doar o sperietura
liliana ce mai faci? ma bucur ca ai mai intrat pe la noi
va pup
"After all, tomorrow is another day!"
cristy1977 spune:
blahblah, si eu pap rosii, cam 2-3 pe zi, nu sunt atat de bune ca cele de vara, de gradina, dar in salata merg, gasisem si eu un articol asemanator mai demult http://www.monitorulsv.ro/Sanatate/2008-11-24/Rosiile-utile-in-tratamentul-endometriozei, ceva adevar o fi in ele
ps trebuie sa introduceti adresa direct in browser, direct nu merge accesat articolul
aditzaC spune:
buna seara
criss.....sa vina rusiii deja ???? nu cred ......eu sunt a 22-a zi .
Ma bucur ca ti-ai luat mastodynon ...cat ai dat pe el ?
eu mananc rosii engros .....in fiecare zi , si normale dar si chery , daca nu am iaurt si rosii la mine nu poate trece ziua
......susan ai luat?
pupicei fetelorr
cristy1977 spune:
aditza, nu cred ca vin rusii, ar fi prea devreme, numai ca semnele de pm au inceput mai devreme, e bine ca papi rosii, mai ales cherry, alea au un efect terapeutic deosebit, dar sunt si mai scumpute
pe mastodynon am dat 43 ron. voiam sa-mi iau si ulei de primula, dar cand a intrat rosa in plafar a uitat
cristy1977 spune:
susan nu am luat, desi stiu ca este foarte sanatos, insa nu pot sa-l consum in stare pura, iar in batoane sau chestii similare nu am incredere ca nu au e-uri, asa ca mai bine stau cumintica
aditzaC spune:
criss.....poate ai dreptate cu e-urile din batoanele cu susan , insa eu consum cate unul la doua zile . Nu stiam ca rosiile chery au efect terapeut f bun .bine ca mi-ai zis ....sunt scumpe dar cand nu dai banii pe ele ????? ..... mi le aduce soacramea , la inceput i-am zis ca ce naiba rosii sunt astea fara gust sa nu mai imi aduca , dar apoi a adus unele superrrrrrr gustoase si au incepur sa imi placa , asadar mananc zilnic
pe masto nu ai dat mult .... sa ma ti la curent in ce priveste trat
uleiul de primula pt ce mai e ? doamne cate stii ....m-ai inebunit
cristy1977 spune:
rosiile cherry sunt super bune, papa cu incredere, poti sa cauti pe net, uleiul de primula este ffff bun pentru reglare hormonala, sindrom pm, foarte des recomandat in endo, am luat si eu o perioada inainte de a ma opera cand durerile erau atroce si a avut efecte semnificative, mi-a redus durerile considerabil, in cateva zile termin uleiul de peste-omega 3 si vreau sa fac o pauza si sa iau ulei de primula-evening primrose, pe mine m-a ajutat tare mult
blahblah spune:
Culmea stiti care e? Ca nu trebuie sa fie rosii scumpe. E suficient sos de rosii! De fapt, e mai eficient decat rosia cruda, zice articolul, ca ar avea o metabolizare mai buna pt ca lycopene, substanta activa e solubila in grasime.
Dietary sources
Dietary sources of lycopene
Source #956;g/g wet weight
Raw tomato 8.8–42
Tomato juice 86–100
Tomato sauce 63–131
Tomato ketchup 124
Watermelon 23–72
Pink grapefruit 3.6–34
Cooking and crushing tomatoes (as in the canning process) and serving in oil-rich dishes (such as spaghetti sauce or pizza) greatly increases assimilation from the digestive tract into the bloodstream. Lycopene is fat-soluble, so the oil is said to help absorption.
Credeti ca imi pot justifica felia de pizza daca torn mult ketchup pe ea? :D