Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(47)
Raspunsuri - Pagina 5
lia_2009 spune:
Fetelor am fost la doctor de acum ma numar printre tutunicile fericite. Va doresc si voua multa bafta si sa nu va pierdeti rabdarea. Am mare nevoie de pregnyl 5000 u.i. cine ma poate ajuta cu cateva fiole sau sa ma indrume cum sa fac rost de el, platesc. La farmacii, spitale nu se mai gaseste. Astept raspuns pe forum sau poate sa-mi lase mesaj pe mail ananicoleta@yahoo.com. Orice informatie unde se gaseste mi-ar fi de folos.
lucialu spune:
Ola!
Lia FELICITARI!!!Sarcina usoara si la termen cu BBlac sanatos!!!Inca o veste buna,inca un BBic la burtic!Despre ce intrebi scrie si pe la FIV si la Odisee,sa vada cat mai multe fete.
Ioana iti spun cu intarziere aici Sa fii sanatoasa si iubita!Si cat mai repede cu burtica BBluseasca!!!
BB Tudor !Sa cresti mare,sanatos si sa fii mereu vesel si fericit!
Noi aseara ne-am primit PC-ul ca a fost bolnav rau.Si noi de nervi.
Madutz pup burticul!
Lilisor iti tin pumnii si Doamne ajuta!
Monica Doamne ajuta ca a fost doar o sperietura mica!Bine ca sutneti bine!Pup Bandita dulce si burtica
Noi suntem in grafic,maine mai aflu ce si cum concret.Miscam peste tot,facem tumbe si sper ca si dansa este grasumica nu doar maica-sa
Va pupacim pe toate si asteptam vesti bune de la fiecare!
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
ancadragoman spune:
Buna fetele,intru la voi ca am nevoie de pareri si de sfaturi.Sora mea a facut azi o eco si a descoperit un chist(sau ma rog asa ii spun eu),dar mai bine va citesc ce scrie pe eco sq intelegeti mai exact:
"FUND DE SAC PERITONEAL:
EXAMINARE DOPPLER:
Posterior de uter,cu dezvoltare in spatiul rectovaginal prezinta o formatiune de 27/19 mm ,cu centru hipoecogen,neregulat,fara vase,care sugereaza un focar de endometrioza de spatiu retrovaginal.
CONCLUZII:Endometroza de spatiu retrovaginal"
Va multumesc si astept pareri
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
aditzaC spune:
salutare fetelor
criss....am citit pe net despre uleiul de primula si suna f interesant , am sa imi cumpar si eu . Cat timp va tb luat ? o luna , doua , trei ? Pap si rosii engros .....ma bucur ca au beneficii asupra endometriozei . Cum te mai simti ? ceva noutati ? Tu te-ai gandit la un Fiv in viitorul apropiat , bineinteles asta in cel mai rau caz , adika dupa ce incerci mai mult timp natural . Mie imi este frica ..... in primul rand pt un esec si cred ca m-ar pune la pamant din punct de vedere pshic si a doilea rand imi este teama sa nu dau peste un medic caruia ii plac decat banii si atat .
Lia ....felicitari ....eu sunt totusi putin curioasa .....daca ai facut pauza dupa laparo .Sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa ai o sarcina ok si un bebe sanatos .
Lucia ....pup fetele grasune si mumoase !
Boo .....vroiam sa te intreb daca procedura de FIV este dureroasa . Unde ai facut FIV , cat te-a costat ?
anca ......eu nu prea cred in ecografiile care depisteaza endometrioza . Nu zic ca nu poate fi endo ......dar in eco poate parea intr-un fel si la laparo altfel . Ce a determinat-o pe sora ta sa mearga la dr ? avea dureri ? se simtea rau ? In locul ei as merge si la alt medic si as face o eco , as face analiza CA 125 si daca ar iesii ca am endo ....as face o laparo ca sa poata fii curatata cat mai devreme si sa nu apuce sa se intinda . Multa sanatate surorii tale .
Eu sunt ok .....dimineatza am avut niste dureri de ovare ( a durat f putin ) ca si cum se preg sa vina rusii , si intr-adevar pe 24 ar tb sa vina , adika la 28 zile de la ultimul CM . Nu mai stiu ce sa mamanc pe caldurile astea .......voi ce consumati ?
cam liniste si pace pe aici .........
pupicei .....pt toate
anais74 spune:
Buna Anca! Im pare tare rau de sora ta ... dar din pacate cu un asa diagnostic nu e de glumit. Parerea mea este sa nu amane prea mult laparoscopia, pt ca doar asa se poate certifica endometrioza....si cine stie....doamne fereste, dar sa nu fie si pe ligamente sau in alte locuri. Sub laparo se pot scoate focarele de endo, si apoi, cel mai probabil va urma tratamentul de 3 luni cu Dipherellin.
Uite ca eu am asteptat 4 ani ca sa aflu acest diagnostic.
Acum am terminat ultima injectie si anul asta sper la !!
Te pup, pe tine si pe Maria si tin pumnii pentru sora ta!!
lucialu spune:
Anca in principiu exact cum ti-a spus Anais:numai operator se confirma au ba endometrioza.De preferat laparo ca e mai usor postoperator,risc mai scazut la aderente,ca si asa avem o reactie imuna aberanta-excerbata.Insa uneori se cere clasic pt ca exista locuri unde nu se poate ajunge pt curatarea focarelor decat asa. Unde se presupune la sora ta ca ar fi nu prea e floare la ureche. De-asta ar fi bine daca se hotaraste sa se opereze sa aleaga cu grija medicul care va performa, pt ca trebuie un dr experimentat,cu mana f buna.Deci pt endometrioza diagnostic musai operatie,in plus se constata cat e de extinsa si ca prima metoda de "tratament" peste tot cam asta e:curatarea focarelor existente. Pt mai multe detalii puteti rasfoi prima pagina. Suntem cam la zi cu informatiile despre endometrioza.
AditzaAti vb despre rosii.Eu sunt consumatoare inraita de supe de rosii,paste cu suc.Anytime,anywere.Sa papati cirese multe,cat mai inchise la culoare cat tine sezonul,apoi visine,apoi prune.
my little sunshine
mada23 spune:
Anca... imi pare rau pt surioara ta, sfatul meu: laparo de urgenta la un medic specializat pe endo, gen Tutunaru, numai acolo se vede exact ce are si cat de grav este, curatate focarele si tratament in cazul in care se confirma diagnosticul.E floare la ureche laparo.
La eco se fac doar presupuneri , nu e indicat nici un tratament pana nu se curata locul, e in zadar. Nu este un capat de tara,cu un ritm de viata mai atent se poate trai si cu endo, bebei vin mai greu dar vin, depinde de fiecare organism.
Sanatate multa ii doresc daca mai are neclaritati poate ni se alatura, sa-i fim aproape.
Iti pup printzesa frumoasa sa creasca mare si sanatoasa
Boo.. m-am conformat cu povestea pupici lui Alexutz dragutz
Ralu... sa iti traisaca printzisorul , LA MULTI ANI cu multa sanatate
Ioana... cum ati petrecut? ceva poze sa vedem fata/fete frumoasa/frumoase
Lilishor... doua perechi de pumni stransi pt tine, sa fie FIV-ul norocos
Crisis81..nu ne mai spui nimic, printzesa ti-a papat tot timpul? cum este?
Monicule... ma bucur ca esti bine, ai grija de burtika ta si de ochishorii aia scumpi albastri
Lucialu... facem galerie sa ne aduci vesti bune despre printzesa
Adita, Cristy... fetele luptatoare
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea grasunu'
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic www.pregnancy-layouts.com/countdown/images/index-Month-10-Year-2009-Day-24-ImageID-3-String-My%20ghiocel%20is%20come.jpg" target="_blank">ghiocel
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
aditzaC spune:
lucia ..... ma bucur ca si tu papi rosii .....la mine nu lipsesc din meniul zilnic . Abia astept sa mananc cirese .....inca nu sunt facute cum tb .
mada ....mi-a placut mult cum ne-ai zis .....'' fete luptatoare '' tu esti ok ?
criss.....ce faci ???
pupiceiiiii ....pt toate
cristy1977 spune:
buna fetelor, haideti ca am reusit si eu sa-mi asez oasele in pat, va vine sa credeti ca seara cand ma bag in pat este cel mai fericit moment al zilei?
aditza, aci sunt, sa traiti am intrat in epoca intepaturilor de ovare, cum spuneam si luna trecuta fac concert in duet, nici unul nu este mai prejos, desi probabil ne pregatim de cm. sa vezi ce am facut, am fost aseara la farmacie sa-mi iau ulei de primula, i-am cerut farmacistei si ea mi-a dat seminte de primula praf, sunt intr-o capsula, eu eram atat de obosita ca nu mi=am dat seama decat cand am ajuns acasa, asa ca trebuie sa merg din nou si de data asta sper sa-mi cumpar ULEI, cred ca la vara o pun pe soacra mea sa-mi faca suc de rosii in casa si sa-l fiarba cat mai mult ideea FIV-ului usor usor am acceptat-o, am zis ca daca nu iese nimic anul asta, la anu nu mai stam pe ganduri si facem FIV, si nu are de ce sa te puna la pamant psihic. de ce? ce nu ar fi tot copilul tau? asta este important. gandeste-te cat de fericita ai fi daca ti-ai tine bebeul in brate, chiar si prin FIV
lucicut, abia asteptam sa vii cu vesti de la doctor...iar referitor la cirese, visine, prune promit ca rad tot ce imi iese in cale
mada, ce mai face flacaul lu' mama
va pup pe toate
lucialu spune:
Madut,Aditza,Cristy
multumim de pumnisorii stransiSuntem bine are peste un kg si 25 de tzenti, nu a vrut sa ne arate fatzucaI-am luat azi si caruciorul,prima masina
Sucul de rosii-zeama de paradaise i se spune la noi ma nebuneste cu totul.Imi place sa beau mult din el in special in ziua cand se fierbe,caldMiaaaaaam ce pofta mi-ati facuuuut!
Pup fetele si nu va mai ganditi la rusi. O sa vina si ziua cand nu vor mai veni pt BBcii vostri si eu va tin pumnii sa vina cat mai repede!Pana atunci dragoste multa si sa fiti bine,asta e imp!
my little sunshine