MONTIGNAC (119 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

da, da asa e cu distributia grasimii ... e bine pentru fetele care sunt putin mai inalte ... eu la 163 mica pitica ..... se vad mult mai urat suncile

of dragele mele .... atatea complimente nu am mai primit de luni de zile de la persoane straine , baietii mei toata ziua ma .... cred ca vreti floricele in plus de aceea ma complimentati atata

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Multumesc mult pentru raspuns.
vreau sa ma inscriu si eu...
Eu am nascut anul trecut in iulie..la prima sarcina am pus 13 Kg..astfel ca am ajuns la 9 luni la 83 Kg...Baietelul meu s-a nascut bolnavior..si la o luna de zile a plecat la Doamne Doamne...durerea si-a spus cuvantul...asa ca am slabit pana la 70 KG in 6 luni...fara mari eforturi.
In februarie am ramas insarcinata...iar azi am 78 Kg
Deci de maine incep...pt ca trebuie sa citesc ceva mai mult azi..si eventual sa si cumpar ce-mi trebuie, nu?????

Ce date trebuie sa dau?
Pt ca de data asta bebelusul meu sigur va trai, va fi sanatos..dar vreau ca mamica lui sa fie si frumoasa..

Multumesc

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Citisem ieri semnatura ta si nu intelegeam ce se intampla cu n si d...mi-a fost teama sa intreb, acum aflu.
Cami, esti o curajoasa si o luptatoare.Nu stiu cum as reactiona in situatia in care ai fost.Doamne...

Te imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

la cristescu cu 5 in fatza deja ????? superrrr

...............

melany e o chestie cu inghetata ....si pe mine ma tenteaza , norocul meu este ca sunt ffff sensibila si imediat ma doare gatul si-atunci nu prea ma incumet .... e bine si ca stagnezi la 70 ...
[/url]

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Lasa ma ca ne vedem noi cu 6 in fata!!!!

Si ce noroc pe tine ca nu poti manca inghetata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

andanii...nu vreau una acum in plus, dar poti sa o pastrezi pe asta si pentru luni, chiar de o fi ea mai ofilita dar fata de un porcusor tot e mai buna! Nu de alta, dar urmeaza "zilele" mele(una de nume si una de nastere) pina la raport si ma tem de ce o sa vad la cintar luni dimineata

ymca..m-as bucura tare sa ne intilnim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

uite ca la asta nici nu ma gandisem...si eu am ziua de nastere pana la raportul de data viitoare...deci raportez crestere de pe acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Fetelor, ce ma fac ca as manca la inghetata non stop! O stiti pe aia Nirvana cu migdale, ciocolata si cafea? da' pe aia cu cirese, tot nirvana? da' din ales pe batz, mari de tot si invelite in ciocolata. le vad in fata ochilor! as manca numai din alea!! ce ma faaaaac?!?!

Ieri:
- MD- cafea cu lapte 0% si fructe uscate cu migdale
- P - salata verde cu ton, ou si casval
-C - ciuperci cu branza frantuzeasca si salata verde cu somon, ciuperci si parmezan
- Gustare - ardei gras cu bacon si cascaval

Azi - pana cum o cafea si o para. Raportez maine menu-l complet ca la mine merge mai bine retroactiv decat programat fiindca nu prea sunt in stare.

In fine, am gasit si o solutie la inghetata - mouse de ciocolata cu capsuni. Am gasit in cartea lui Monty aia scumpa.

Si prajitura de ciocolata, recomandata in faza I:
- 310 g ciocolata 70% se topesc in bain mare si se amestesca, dupa ce se raceste, cu 10 galbenusuri
- separat se bat 10 albusuri spuma, dupa care se incorporeaza usor cu galbenusurile
Se tapeteaza o forma de tarta cu hartie de copt, se incalzeste cuptorul la 200 de grade si se baga prajitura la copt 8 minute. Se raceste la frigider 12 ore si se serveste ca desert la orice masa (asa zice Sefu')
Dupa ce se incheaga, se scoate din frigider si se toarna deasupra inca o cioco cu 70% topita cu 2 linguri de apa, pt glazura.

Pt mouse ne trebuie 1 ciocolata 70%, 250 g capsuni, 3 oua, fructoza.
Ciocolata se topeste, se amesteca galbenusurile, se bat spuma albusurile. Capsunile se terciuiesc si se amesteca cu ciocolata, esenta de vanilie, un pic de fructoza pt indulcit. La final se amesteca cu grija albusurile spuma ca sa fie cat mai aerat, se toarna in cupe si se da la frigider.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui la_cristescu

Fetelor, ce ma fac ca as manca la inghetata non stop! O stiti pe aia Nirvana cu migdale, ciocolata si cafea? da' pe aia cu cirese, tot nirvana? da' din ales pe batz, mari de tot si invelite in ciocolata. le vad in fata ochilor! as manca numai din alea!! ce ma faaaaac?!?!

Iti zic eu ce sa faci...ia-te de mana cu mine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

Iti zic eu ce sa faci...ia-te de mana cu mine!!

fetele, nuu fiti egoiste! luati-ma si pe mine de minuta!am putea face un concurs de papaciosi de inghetata!

cind e ziua ta ymca? a mea e pe 24..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Felicitari celor care au slabit si bun venit prospaturilor!
Eu in weekend am dat-o in bara un pic,in sensul ca am mancat cate un pic si din interzisuri,dar nu exagerat!
De slabit nu cred,da perseveram
Spor!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Ne-am scos!!

Hai ca nu ma fac numai eu de rusine cu poftele mele...

Mergi la inceput