MONTIGNAC (119 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 18
melany72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ymca andanii, multumesc .deci m-am razgandit ca tot e mai bine sa ma descarc cumva. ........ si tot ieri, cand ma intorceam de la sala, am primit un telefon de la sot, care era destul de ofticat, ca daca am de gand sa continuu cu programul asta de sala, sa fac bine sa anunt acasa, ca sa fie macar el prezent. ca tataie (care e tataia lui) a cazut alergand pe afara dupa copii si ca mama (adica soacra mea) l-a sunat si l-a mai educat putin despre cum privam noi copiii nostri de prezenta noastra, si i-a spus ca intrerupe orice ajutor. si stiti ca e de-abia a 2a mea luna de mers la sala...si in aprilie am mers doar noaptea sau in weekend tocmai ca sa nu deranjez pe nimeni. iar in mai inceputul a fost cu plecarea de 1 mai deci nici gand de sala...de 2 saptamani recunosc ca am mers des si de fiecare data dupa birou...dar m-am enervat ca dupa 3 ani imi fac si eu o placere care pana la urma ajuta si la sanatatea mea, daca tot era lumea obosita de cat ajutor imi ofera putea sa-mi comunice dimineata cand s-a vazut ca plec cu sacul in spinare. si sunt satula de ajutor din asta oferit plin de amabilitate si care este retras in functie de cheful unor persoane...si mai ales ca nervii apar asa dintr-o data, fara sa pot riposta in vreun fel, ci doar mi se comunica ca trb sa fiu calma si concilianta ![]() ![]() ..... |
F urat din partea lor.
fetelor, eu cred ca actualii bunici, adica parintii nostri/socrii..s-au defectat!!
Si soacra-mea, in aproape 6 ani nu si-a exprimat odata dorinta de a petrece un weekend cu fie-mea.Ma, dar nici o data!!
In schimb are timp de altele.
A venit sa stea cu ea cand ne-a ajuns cutitul la os si daca noi nu am putut sa schimbam nimic in programul de servici. Si aia cu mare sacrificiu.Dupa , mvaaaiii ce se mai lauda ca a stat cateva ore cu nepoata!!
Mi-e scarba si sila.
YMCA, nu le mai baga in seama.Tu te enervezi si ei tot inainte.
O vinere mirifica tuturor.
andanii spune:
ymca LA MULTI ANI !!!!! 
probleme de genul avem si noi .... am decis sa ne descurcam singuri dupa ce ne-am chinuit doi ani numai cu reprosuri din partea ambelor familii .... acuma multumim la dumnezeu ca a crescut si nu mai avem nevoie ![]()
..... concluzia .... cand te descurci singur si te vezi mai putin e super 
deja am emotii pentru luni .... oare am mai dat jos ceva ????? am uitat sa va spun ca nu ma mai cantaresc .... este a 5 a zi de cand nu m-am urcat pe cantar cum obisnuiam de 3 ori pe zi 

sa va spun acuma ce-am constatat referitor la chestia cu necantaritul .... psihologic vorbind parca ma abtin mai bine de la a manca tampenii si sunt mai calma pentru ca nu ma enervez zilnic vazand cum stagnez .... si trec zilele cu speranta ca voi avea rezultat lunea viitoare, cand ma cantaream zilnic ma enervam , ma apuca foamea de prostii .... eram in depresii , mancam parca mai mult ca si-asa n-am mai slabit ... si uite-asa 

va las putin fetele , revin 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
puisorul spune:
LA MULTI ANI YMCA!!!

Andanii, ce bine ar fi daca as reusi si eu sa nu ma mai cantaresc zilnic
.
Aseara am mancat din nou tofu cu rosii, deci ieri doar mancare negatita. Dar pt consolare am bagat vreo cinci linguri de orez cu lapte ramas de la mofturoasa de fiica-mea
.
Ma duc sa imi caut prin frigider ceva de mancare si revin.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
valentinag spune:
La Multi Ani Ymcaaaa!Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!

Nu stiu daca mai am timp sa scriu curand,ca maine are sor'mea nunta,de duminica seara ma duc la mosie si miercuri plec in concediu.Vin duminica!Asa ca sa stiti de mine daca nu mai apar,sper sa nu ma porcesc prea rau in acest timp.Sa va gasesc vesele,voioase si cu cat mai multe kile in minus!
iu all!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
elflo spune:
valentina, casa de piatra surorii tale! sa fie fericiti! 

petrecere frumoasa
si concediu placut!
ymca spune:
![]()
vine omu' linistit la birou....si gaseste numai mesaje de sustinere si urari de la voi...va multumesc din inima 
si va invit sa serviti tort, prajituri si multe baclavale, sau fistic si migdale...e liber la abateri

e chiar cool sa deschizi capitolul si sa vezi urari de la toata lumea, pupaturi....m-ati facut foarte fericita!
aseara mi-am luat cirese...si uitasem ca au efect diuretic...m-am trezit de 4 ori....ca sa nu mai spun ca dimineata, una din fete s-a dat jos din pat si a plecat cu perna cu tot la soacra, iar cealalta s-a culcat pe jos, langa pat, pe o bucata de parchet. m-am trezit, i-am pus o pernuta pe jos, si m-am culcat la loc multumita

ca am tot patul pentru mine.
valentinag, casa de piatra surorii tale, distractie placuta maine si sa va simtiti bine in vacanta. pe mine tot aici ma vei gasi, incercand sa dau jos ce pun azi de ziua mea
laura, una din instructoarele de la voi de la sala, vine si la noi la sala...Sorana o cheama...tu te duci la aerobic? sau doar fitness/piscina? oscilatii de greutate de la o zi la alta exista; eu de-aia urc cantarul sus de tot pe sifonier si nu ma mai ating de el o saptamana; acest lucru are avantaje si dezavantaje - adica momente in care simt ca slabesc si momente in care mi se pare ca desi mananc conform cantarul nu va arata mare lucru, asa ca dau drumul la o abatere. dar parca oricum mi-e mai bine decat atunci cand ma cantaream de cateva ori pe zi.
crivio, distractie placuta in weekend si vointa cat cuprinde, ca la mese mari e cam greu sa ramai conform!
PS: mi-a trecut supararea...si ca sa termin episodul: noi avem bona, luata la insistentele mele, dar ea pleaca la 18.30. si-atunci problema intervine de la faptul ca eu ajung de la sala la 20.00, si deci ei trb sa iasa la parc cu fetele intre 18.30 si 20.00. imi sunt de ajutor, stiti ca va ziceam ca mamaie imi face piept de pui la gratar in fiecare dimineata si mi-l aduce ca sa-l iau cu mine la birou, soacra gateste pentru fete pentru ca o face foarte bine si sanatos; dar o data la 3 luni se isca un scandal din asta in care ni se reaminteste cat ajutor primim si ni-l taie automat de a doua zi, dupa care il reiau ca nu pot sta departe de fete ca le iubesc mult de tot
. dar eu am alta idee despre ajutor - cand il ofer, il ofer pentru ca asa ma simt bine, nu pentru ca astept dupa aceea avantaje si sa mi se returneze ajutorul.
latrishia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui melany72
Ooooo, stiu ca e super.Am vrut si noi anul trecut dar am ajuns pana la urma la Royal Wings.Super si acolo. Si am platit anul trecut, cash, 2300 euro!! Pe o factura.Poate si acolo e max 5000.. ![]() |
Moaama ce diferenta...noi anu asta platim 1500 la Royal wings
www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele
latrishia spune:
Vad ca s a atins un subiect sensibil...soacrele, oare toate ne dorim soacrele prin Italia?...unde n ar pleca si a mea, ca asa ce o iubesc....nu pot exprima in cuvinte.
Am salivat la meniurile voastre sapt asta, mi am salvat ceva retete de la puisorul inventiv tare, paste cu somon suc de rosii si usturoi...m am lins pe dejte ce sa mai, da eu nu stiam ca pestele merge cu paste.
ce sa mai zic de inghetata valentinei, dar la dulciuri n am verde inca...mai astept sa vad un 7 in fata la tonajul meu.
Am avut oarecum acelasi meniu zilnic, adik mic dejun de fructe si finn crisp cu iaurt, pranz salate cu carne/salate cu branza, si cina ceva usor,nesemnificativ. Tin sa spun ca desertul de fructe de padure/capsuni n a lipsit...zilnic un castronel dupa mesele principale.
Pup gagici
www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele
la_cristescu spune:
Buna fetelor,
YMCA - La multi ANI!
Sa stii ca la mine functioneaza perfect relatia la distanta, atat cu mama cat si cu soacra. Una e la Valcea, alta la C-ta. Asa ca noi avem bona care ne ajuta enorm, chiar putem lasa copilul la ea noaptea cateodata. In plus, putem sa o trimitem cate o saptamana la bunici in vancanta cu copilul si e super si pt noi , fiindca avem liber, si pt bunici fiindca sunt depasiti, si pt ea fiindca zice ca se duce in concediu. Si e toata lumea fericita! Eu cu sotul ne-am organizat asa - eu luni, miercuri si vineri ajung acasa la 21,30 ca ma duc la sala, el marti si joi ajunge la fel ca se duce la tenis. Ne completam reciproc si cu bona.
Valentina - casa de piatra pt sora ta!
Plec la maresa-mi recuperez copilul si bona dupa o saptamana. Azi dimineata m-am cantarit si am iar 59,8 kg. Dar nu am mai mancat seara..![]()
pup fetelor si we placut

, cine mai doreste, cine mai pofteste