| Citat: |
| citat din mesajul lui latrishia Moaama ce diferenta...noi anu asta platim 1500 la Royal wings www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele |
Mergem de la 1 august, tot varf de sezon e, si la fel 2 adulti, copilul e gratis...da si tot ultra all
www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele
am deschis capitol nou aici
in cazul in care terminati rapid paginile astea doua sa aveti unde sa scrieti , merg la sala si ajung tarziu de tot 
![]()

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
Am aterizat si eu de prin parc dar e o caldura afara de scoti limba. Numai pe la umbra am stat.
Vali, casa de piatra si copii de beton
surorii tale.
Ymca, multumim de tratatie 
Latrishia, dar pretul asta e fara avion, nu? Ca daca e si cu avion e superextra pretul.
Mi s-au terminat wassa si am incercat ceva la masina de paine dar nu mi-a iesit asa ca mi-am cumparat finn crisp.
Meniul de azi e cam asa:
MD: capsuni, cascaval si rosii
P: finn crisp cu vinete si rosii
C: mancare de pui cu naut
O zi frumoasa si conforma 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele