MONTIGNAC (119 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 15
elflo spune:
ymca...
- nu ai incalcat nimic cu supica pe care ai papat-o!
si inca ceva...ca m-am infuriat! monti nu zicea ca avem voie sa mincam inghetata de fructe? si ce? cafeua nu-i un fruct? 
crivio spune:
Buna ziua fetelor,
andanii cearta-ma ca nu ma supar deloc! Ai dreptate! Fara voi nu pot!!!!!!
Astazi am fost foarte fericita de dimineata. -400g la cantar, iar in talie m-am masurat cand am inceput si aveam 105 cm , iar azi dimineata aveam 84 cm
; deci -21 cm. Deci am motive de multumire. La serviciu ne merge foarte bine. Astazi am aflat ca am iesit pe primul loc intre centrele din reteaua noastra din Romania!
Slava Domnului ca lucrurile incep iar sa intre pe un fagas normal, ca sa ma pot si eu relaxa. Pentru ca eu dau jos mult mai usor(kilogramele) cand sunt relaxata si multumita.
Buna poanta cu balena, dar cred ca tot prefer sa mai dau jos din inteligenta.![]()
Pe cele care nu ies din casa nemachiate le admir si le-am admirat mereu. Insa eu fac parte din categoria celor care se machiaza doar la nunti, botezuri si petreceri. Asta pentru ca, dupa ce ma dau cu fard sau cu rimel ma mananca toata fata de parca am raie,iar ochii ma ustura de parca mi-am dat cu ardei iute. Nici crema de fata nu folosesc , pentru ca ma umplu toata de bube pe fata. Am tot incercat tot felul de creme. Cum ma dau, cum a doua zi parca sunt o pubera la menstruatie!
Vreau si eu reteta de inghetata Monti. Eu deocamdata imi iau inghetata dietetica(pentru diabetici), desi nu cred ca-i tocmai Monti. Ce-i drept am doua caserole de 500 de grame in frigider de vreo trei luni, dar eu nu ma prea omor nici cu inghetata si nici cu ciocolata. Mie imi lipsesc mai mult dulciurile de casa. Imi mai fac uneori dulciuri adapate Monti, dar parca e prea mare deranjul numai pentru mine. Acum insa e bine ca s-au mai ieftinit putin fructele care imi plac mie:piersici, nectarine, capsuni, pepene galben. In curand se ieftinesc si ciresele- ca 35 de ron pe un kg nu dau oricat mi-ar fi de pofta.
Ok! M-am cam intins la vorba si am de calcat un vagon de rufe.
Va pup!
andanii spune:
am papat acuma niste branza dulce cu rosii si masline (cateva ) si putin cascaval
la 7 plecam la sala
o seara cu cat mai putine abateri 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
puisorul spune:
Si eu tocmai am papat cina: spaghete integrale amestecate cu ulei de masline in care am sotat cativa catei de usturoi, somon afumat bucatele si masline negre. E o combinatie super buna 
Andanii, spor la sport ![]()
Crivio, felicitari pt noua silueta 
Merg sa ii dau sa manance si piticei, apoi baita si la somn ca sunt rupta. Am avut azi asa o dispozitie de cacao
, mi-au venit si rusii, am fost sa platesc biletele pt concediu si s-au mocait fetele alea de-acolo de m-au enervat. Si Stefi nu mai avea rabdare...Plus ca am cerut si factura si mi-au zis ca nu pot achita cash decat 5000 RON si restul sa mai fac un drum la banca sa ii transfer in contul agentiei
. Mai bine m-as fi lipsit de factura daca imi ziceau de la inceput. Sa nu mai zic ca habar nu au de ce vand. Ma intreba pe mine in ce zona e hotelul, in loc sa imi povesteasca ele despre hotel
. Te-apuca lehamitea de lipsa de profesionalism a unora din tara asta
.
O seara frumoasa in continuare 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
melany72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puisorul ...Plus ca am cerut si factura si mi-au zis ca nu pot achita cash decat 5000 RON si restul sa mai fac un drum la banca sa ii transfer in contul agentiei . Mai bine m-as fi lipsit de factura daca imi ziceau de la inceput. Sa nu mai zic ca habar nu au de ce vand. Ma intreba pe mine in ce zona e hotelul, in loc sa imi povesteasca ele despre hotel . Te-apuca lehamitea de lipsa de profesionalism a unora din tara asta . |
Ce fel de agentie e asta soro? Auzi sa dai bani cand asa cand asa?
Pana la urma unde mergi?
Somn usor.
Andanii si toate celelalte...imi cer scuze ca v-am adus inghetata in atentie.Imi pun punga in cap si ma retrag.
sanse spune:
Buna fetelor 
M-ati inebunit cu inghetata voastra....
La cristescu este o inghetata fara zahar dar nu mai stiu cum se numeste.O gasesti vara in supermarket-uri.Cred ca e din Italia..nu mai stiu.
Papau fetele vara trecuta.Cand apare dau de veste.
Azi am papat:
md:cateva felii de sunca
p:peste prajit(dat prin faina de naut) cu usturoi
c:aiurea rau...niste varza ,un pic de sunca...
-am ciugulit
Va pup fete scriicioase 
ps:de purcele nu scria nimic la voi la sala ???
andanii spune:
melany daca te mai aud te bat .... cum adica-ti pui punga-n cap si pleci ... doamne fereste ... poate nu vi la raport dimineata
cine te-a suparat ? am zis noi ceva ???? ca suntem pofticioase esti tu vinovata .... fi serioasa te rog 

atata-ti trebuie sa pleci .... 

hai ca te pup ... las ca-ti trece pana dimineata nu ?....

ANDANII 

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
andanii spune:
buna dimineata feteleeeeee
e ora 9 si inca nu ati salutat ????? 

ANDANII 

melany72 spune:
Buna dimineataaaaaa...
Am zis ca plec adicatelea ca nu mai vorbesc ...ca uite ce furtuna am declansat!!
Lasa ca ma potolesc eu cu inghetata.Mai am pret de 2 portii si cine o sa mai cumpere VERDE sa se faca, na!
Azi am o zi...teribila, trebuie sa gatesc si nu stiu ce, sa ies si cu copilul afara ca sotul e dupa-masa la servici(sper sa-mi faca piata in dimineata asta!!), sa fac si sport ca iar am pauza mare...
La servici sunt singurica, deci toate pe capul meu.
O zi minunata tuturor.
Poate imi dati idei ce sa mai pun si eu in oala!!
puisorul spune:
Deci, haideti la
, cine mai doreste, cine mai pofteste ![]()
Melany, mergem in Turcia la IC Santai. Da, se pare ca au avut dreptate cei de la agentie. Pe o factura nu poti plati cash mai mult de 5000 RON.
Am gasit ieri la Billa un gem de prune, fara zahar si fara nici un fel de indulcitori
. Inca nu l-am degustat dar tre sa fie bun.
Aseara am mancat ca o purcica doua portii de spaghete cu somon, pt ca consortul a preferat sa manance cas cu rosii si castraveti. El e innebunit dupa rosii si a zis ca s-a gandit ca nu prea mergeau spagetele cu rosii 
Moama, sunt o lenesa... Stau in fata calcului si am un morman de haine de calcat. Va pup si mai revin.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele