MONTIGNAC (119 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!!!!!!!!

LA MULTI ANI ELFLO, ELE SI CARE MAI SUNTETI ELENE PE AICI, SANATATE MAXIMA SI KG CATE VRETI VOI!

Andanii eu dadeam cafeaua dimineata da azi la 7 cand am intrat in birou mi-a zis sefa :la multi ani, am o veste proasta, trebuie sa faci o situatie pana la 1 !

Aseara am fost obraznica! am facut o supa crema pt copil ( a iesit nasoalaaaaaa) si am mancat si eu, plus am copt multe eclere pentru cei de la munca si am mancat si eu 2 , mari eu care nu puneam gura pe dulciurile facute de mine, nah ca m-am spurcat.

Mama ma bodogane nonstop ca ea nu a slabit decat un kg si cand i-am zis ca asa trebuie cred ca i-a cam pierit entuziasmul, deci fac pariu ca pana duminica nu mai tine monti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

puisorule spaghetele erau integrale?????? cele facute cu somon, ma tenteaza si pe mine

alinam asa-i la lucru , stiu cum e .... si au am zile cand imi vine sa ma-npusc

cami pus si eva maria v-am trecut in tabel.... spor la treaba

LA multi ani !!!!!!! ELenelor si COnstantinelor

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Nu's care intreba de inghetata monti,eu cumparam inainte din aia slim,de la nestle parca,da e scumpa cu draci,asa ca acum imi fac eu:
2 linguri de cacao,jumatate de cioco neagra,8 linguri de apa,6 linguri de fructoza,4 oua,500 ml smantana dulce
Cacao,fructoza si apa se pun la fiert,dupa ce dau in cateva clocote se dau sa se racoreasca,adaugam galbenusurile unul cate unul si amestecam bine sa nu se branzeasca.batem albusurile spuma,frisca la fel si amestecam toate astea!Punem in compozitia rezultata cioco rasa mai mare asa,alune sau nuci daca vreti si o dam la congelator.Mie imi place cum iese,asa arata una din alea de le-am facut eu:
http://good-times.webshots.com/photo/2547627000065259957YSOLPJ

Aseara am mancat vreo 3 felii de pepene,o farfurie de ciorba si 2 bucatele de after eight
Azi am inceput cu un mar,am niste sunca de praga,o rosie si un castravete la mine,diseara imi fac omleta cu branza si marar zic eu,sper sa ma si tin de ce zic!
Spor!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

LMA Elenelor si Constantinilor,plus derivatele lor!Am si eu 4 sarbatoriti azi

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

La multi ani Imparati si Imparatese!
Alina nu stiam ca esti Elena! petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

merci, sant si Elena ca asa a vrut nasa

Sa va zic ce am facut? am fost la pomana intr-un birou, atata a insistat colegul nostru ca mi-a fost jena sa nu mananc si ama mancat pizza deci azi porcaiala pe toata linia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

La multi ani elflo si alinam si tuturor care se simt Elena sau Constantin !

Eu n-am chef sa scriu nimic azi si sper sa va citesc macar...

Mergi la inceput

ymca mama ce ai patit ??? avem umeri pentru ascultat
alinam daca va fi numai pizza aia pe ziua de azi abatere sa-ti fie de bine
vali arata super inghetata ta .... e greu de facut ???? crezi ca ma descurc ???? io nu-s bucatareasa mare

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

La Multi Ani Elenelor si Constantinilor!
Eu n-am avut abateri ieri, la pranz am mancat branza cu rosii, castraveti si ceapa si la desert capsuni, seara am mancat multa carne ( pui, oaie, pastrama) cu salata de varza alba. Azi dimineata supriza: 60,9 KG!!
CUM E POSIBIL!?!?!?!? Ce naiba ma fac pana luni la raport?!?! Sunt terminata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui la_cristescu

La Multi Ani Elenelor si Constantinilor!
Eu n-am avut abateri ieri, la pranz am mancat branza cu rosii, castraveti si ceapa si la desert capsuni, seara am mancat multa carne ( pui, oaie, pastrama) cu salata de varza alba. Azi dimineata supriza: 60,9 KG!!
CUM E POSIBIL!?!?!?!? Ce naiba ma fac pana luni la raport?!?! Sunt terminata!

Laura

mamica Evei

in primul rand ai mancat seara carne si ai zis ca multa ..... oaie, pastrama .... ce sa zic , pranzul trebuia inlocuit cu cina zic eu nu mai fi suparata , se poate sa fie inca acolo si pana le elimini sa cantaresti mai mult .... ai fost la ????

ANDANII

Mergi la inceput