MONTIGNAC (119 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 14
puisorul spune:
Buna dimineata. Vin ei eu la cafea ![]()
Andanii, ce frumoase sunt timisorencele
. Cu machiatul si eu ma faceam zilnic cand mergeam la servici. Dar acum, de cand stau acasa cu Stefi, doar din an in pasti sau la ocazii. Cu ruj cred ca pot sa numar pe degete de cate ori m-am facut de cand am nascut pt ca tot timpul sunt cu Stefi si o tot pup si mi frica ca o murdaresc.
EvaMaria, eu am slabit cam constant, 1 kg pe luna. Dar nu prea sunt un bun ex pt ca eu chiar daca mananc monti mananc mai mult decat ar trebui.
Ymca, vezi ca totusi e bun la ceva traficul aglomerat din Bucuresti? Se pot machia gagicile 
Pai ce faceti fetelor, ce inghetata, ce biscuiti
, pai se poate? Ia luati-va gandul de la asa lucruri nepermise si bagati cate un patratel de cioco neagra. Mie mi-e usor sa vorbesc ca nu ma omor dupa dulciuri
.
Ieri am papat asa:
MD: tofu, wassa, rosii
P: cas, wassa, rosii, ceapa verde
C: brocoli cu ficat de pui prajit
Azi:
MD:cereale cu lapte slab si o clatita cu mere monti
P: mancare de mazare cu ochiuri
C: spaghete integrale cu somon afumat si masline
O zi frumoasa si conforma 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melany72 Eu fug din pat in baie si pe urma la servici.Nu ma scol mai devreme pt aranjat nici sa ma pici cu ceara!! Noroc ca nu se vede. Daca sunt dupa masa la servici ma rimelez si eu. Zorzonele nu port decat bijuteriile clasice: inel, verigheta, inel-toate pe un deget, lant cu ceva la gat si o bratara.Toate din aur.La zorzonele imi place sa ma uit la voi sau la magazin, dar nu port.Deloc. |
ooo da ce tu crezi ca ma trezesc cu o ora mai devreme ... o nuuu .... ma fardez mai repede decat ma spal

am deja dexteritate si o vitezaaaa ... mama mama , pana se incalta sotul si isi ia geanta io deja-s fardata puisorule norocul tau ca nu poftesti dulce , io-s dezastru la capitolul asta
am papat si eu pranzul ... mancarica de varza cu piept de pui .... superrrrr

iar sunt colegele dupa inghetata plecate ... o sa morrrrrrr

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
alinam spune:
ce am primit eu pe mail acum? ( de la o persoana care stie ca ma chinui sa slabesc):
Acum câteva zile, intr-un ora#351; din Fran#355;a, pe un afi#351; cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
"În vara aceasta ce vrei s#259; fii: sirena sau balena?"
Se spune c#259; o femeie tanara, ale c#259;rei caracteristici fizice nu conteaz#259;, a r#259;spuns la întrebarea de publicitate în ace#351;ti termeni:
"Drag#259; domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o via#355;a sexual#259; foarte activ#259;, r#259;mân gravide #351;i au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira m#259;rile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele cânt#259; foarte bine #351;i chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante #351;i, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, ap#259;rate #351;i admirate de toata lumea.
Sirenele nu exist#259;. #350;i dac#259; ar exista, ar sta la coad#259; la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problem#259; serioas#259; de personalitate: "femeie sau pe#351;te?".
Nu au viata sexuala, pentru c#259;-i omoara pe b#259;rba#355;ii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adev#259;rat, dar singure #351;i triste. Oricum, cine ar vrea sa se apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.
PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul câ#351;tigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. A#351;a c#259; nu suntem grase, suntem teribil de culte. De ast#259;zi, când o sa ma uit la fundul meu în oglind#259;, o sa ma gândesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "
e haioasa
la_cristescu spune:
Buna fetelor,
Alinam - noi vorbim aici de Nirvana si alte inghetate si tu ne dai ceai de leustean!?!?!
@] supeeeer faza cu balena.

eu stii ce culta sunt?! am un fund cat o banita, sunt sigura ca acolo sunt toate cunostintele mele.
YMCA- multumim frumos pt abaterile de vineri. kg la trecem tot la tine?! Mi-e imi convineeeee...
Andanii - sunteti foarte dragute in poze. si nu mai fi suparata pt 3 lingurite de inghetata. 
Sanse - de unde luam inghetata conforma si cum se numeste?
Ieri am mancat asa:
- MD- cafea cu lapte si o para
- P - niste chiftelute de pui de la o cantina care sigur erau tavalite prin faina si salata verde cu rosii si un sos de mustar dulce acrisor, iarasi cred ca nu era in regula
C - somon cu creveti si broccoli. am pus si un sos de branza, care sper ca nu avea faina fiindca era de la restaurant ( am iesit cu sotu')
Menu de azi il zic maine, dar pana aku cafea cu lapte degresat si un mar...
andanii spune:
am sa mor, ma voi incuia intr-un balon de sticla .... am mancat 5 linguri de inghetata profiterol si tiramisu 

de la Aloma , sunt asa de bune ca nu m-am putut abtine ... gata , azi nu mai mananc nimic decat fructe ca sa anulez destrabalarea cu inghetata 

ANDANII 

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
elflo spune:
obesia zilei de azi( si de ieri si de miine): INGHETATA!
Deci, am fost in oras ca am avut putina treaba.La intoarcere, in drum spre birou am oprit la o benzinarie sa-mi iau un pachet de tigari..in timp ce asteptam sa plateasca domnul din fata mea ma uit in stinga si vad un frigider cu inghetata...era la 1 m de mine..am facut un pas in lateral, am bagat mina siiiiii....
am extras lozul cistigator: Nirvana chocolate&coffee liqueur...

Toate astea mi s-au intimplat din cauza tigarilor...of, of...mai, mai...
Gata..am aruncat cutia...curatata foarte bine!
andanii spune:
suntem groaznice cu inghetatele astea .... vorba ta eflo .... obsesia zile de ieri , de azi , de maine , obsesia verii 

ANDANII 

elflo spune:
si apropo de machiaj...si eu sint ca melany..dimineata din pat direct la baie si apoi cu viteza pe usa la masina! am cam 10 km de acasa pina la serviciu si fac in jur de jumate de ora...cam pe la jumatea drumului imi dau seama ca sint in trafic...apoi la serviciu beau cafeaua si fumez prima tigara si cam tot atunci ma trezesc definitiv!
Imi este ciuda pe mine ca nu ma trezesc cu 30 de minute mai devreme sa am pt micul dejun si pentru fardat, dar incerc de ani de zile asta si nu-mi iese deloc...in schimb seara ma uit la tv la toate prostiile si numai vad ca se face 1 noaptea...
In schimb, tare imi place de doamnele si domnisoarele care sint mereu aranjate si dichisite...asa cum spune si andanii, te respecti pe tine in primul rind.... si machiajul te schimba (si nu numai, chiar si un colier dragutz sau orice care te scoate din momnotonie) si te face sa te simti mai bine. Bravo fetelor care au grija de ele!
ymca spune:
elflo, sper ca ai citit ce mi s-a intamplat aseara din cauza ta
...sper sa nu te ascult si cu inghetata, cu abaterile, 
...da's influentabila rau
eva@maria spune:
Andanii scuze
, nu bagasem de seama raspunsul tau, de somn probabil azi dimineata
Am inteles cum sta treaba cu slabitul, cam asa ma gandisem si eu ca se intampla.
Eu am mai incercat diete, asa cum spuneam in primul meu mesaj, tot Monti, dar am tinut odata si Atkins cu care am reusit sa slabesc 12 kg in 3 luni, dar in timp, si dupa nastere, m-am porcit si s-au pus si mai multe la loc 
Azi am mincat cuminte, ca de obicei:
MD: cafea si iaurt 0,1% cu o lingura musli
P: o big salata
de castravete, ceapa verde, andiva, ou fiert si cascaval ras
C: cred ca tot salata dar din altele + carnacior gen sibiu
Apa si ceai la greu.
Azi am mers la bazin si am reusit sa stau cam o ora jumate, dar nu am inotat mereu, insa in pauze faceam gimnastica pe sub apa.
Deja se balanganeau pantalonii cand am iesit 
Si mi s-a intamplat o chestie f interesanta: am facut pishu de multe ori in timp ce innotam (la wc nu in piscina
) dar am facut serios, nu doar senzatie, pt ca nu era rece apa. Deci s-a intamplat ceva cu lichidele din corp...oare inotul are proprietatile astea? ca daca stiu asa, mai ma duc mai des.![]()
Eu citesc ce povestiti voi, dar nu am cum sa va dau eu sfaturi sau pareri. Insa cred ca ati slabit ca lumea daca va vine sa va aruncati pe inghetata deja
Mie mi-e pofta insa stiu ca am telul asta si string din dinti si trec mai departe (acum e mai usor, ca au inceput sa se vada si rezultate si ma motiveaza) ![]()
va pup