MONTIGNAC (119 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 13
alinam spune:
Andanii eu te invidiez pentru bronz ca si mie tare imi place , dar eu sunt alergica la soare
ma umplu de bube , in adolescanta nu am avut probleme de genul asta, mi-au aparut dupa 20 de ani si mama zice ca si cand eram mica pateam la fel, asa ca mai rar la soare si imi place atat de mult ...... daca stau la soare ma dau cu crema din aia cu factor de protectie peste 30 deci pauza bronz, daca stau fara crema si o ora e de ajuns sa ma umplu de bube, a zi cu toata crema tot nu rezista pielea mea mai mult de 2-3 zile la plaja.
alinam spune:
Andanii bravo tie ca te aranjezi mereu, eu m-am prostit de ceva vreme mai pun un fard odata la 2-3 saptamani, sa imi fie rushine
si cand ma gandesc ca in tinerete nu ieseam nici sa duc gunoiul nearanjata .....
andanii spune:
alinam si sotul meu e alergic la soare, stiu cum e , il vad cum se chinuie , cand mergem la mare face baie cu tricou si sapca pe cap si la plaja nu sta deloc deloc ... asta de vreo 3 ani ... nu stiu ce s-antamplat, inainte nu avea treaba cu soarele 

de aranjat trebuie sa te aranjezi , pentru tine in primul rand ... te vei simti altfel 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
ymca spune:
si eu ma aranjez...in masina...in drum spre birou! daca tot stau in trafic, macar sa stau cu folos! de ani de zile aplic tactica asta: ies pe usa matusa, si ajung la birou papusa
.
si daca elflo mi-a zis ca mananc putin la cina, am decis sa iau in considerare opinia ei si am mancat supa de pui si tarziu in noapte ananas si 5 capsuni (ca mi s-au stricat desi au stat in frigider...se acrisera, mucegaisera);
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ymca si eu ma aranjez...in masina...in drum spre birou! daca tot stau in trafic, macar sa stau cu folos! de ani de zile aplic tactica asta: ies pe usa matusa, si ajung la birou papusa si daca elflo mi-a zis ca mananc putin la cina, am decis sa iau in considerare opinia ei si am mancat supa de pui si tarziu in noapte ananas si 5 capsuni (ca mi s-au stricat desi au stat in frigider...se acrisera, mucegaisera); |
ce tare esti cu aranjatul in masina .... si nu te vad ceilalti participanti la trafic ????? si eu m-am mai rujat in masina, da nah mai rar si nu zilnic si nu tot dichisul
ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
ymca spune:
la inceput eram atenta la ceilalti participanti si ma rusinam si intrerupeam activitatea...dar acum nu mai suntem decat eu si machiajul meu!...ca sa nu mai spun ca ascult o emisiune la radio si rad de una singura...
eva@maria spune:
Buna fetelor!
Poate nu ma uitati si pe mine cu intrebarile din pagina anterioara, sa imi raspundeti, va rooog
![]()
andanii spune:
| citat din mesajul lui eva@maria Buna fetelor! Poate nu ma uitati si pe mine cu intrebarile din pagina anterioara, sa imi raspundeti, va rooog |
vezi ca deja ai rapuns , pe pag anterioare primul mesaj al meu de azi cuprinde raspunsurile pentru tine

ANDANII

melany72 spune:
| citat din mesajul lui andanii nu eram dichisita pentru intalnire asa-s tot timpul ![]() nu plec pe strada nearanjata si fara prostioare la gat si urechi |
Eu fug din pat in baie si pe urma la servici.Nu ma scol mai devreme pt aranjat nici sa ma pici cu ceara!!
Noroc ca nu se vede. Daca sunt dupa masa la servici ma rimelez si eu. Zorzonele nu port decat bijuteriile clasice: inel, verigheta, inel-toate pe un deget, lant cu ceva la gat si o bratara.Toate din aur.La zorzonele imi place sa ma uit la voi sau la magazin, dar nu port.Deloc.
melany72 spune:
| citat din mesajul lui alinam Melany |
Fata-lica...colega mea nu a facut doar pi.pi...ci treaba aia mare si cu motz!!Toata dupa-masa..
Saracutza...ma striga din baie sa ii aduc hartie ca nu mai e..

Ia sa-i aduc aminte azi cand vine ..ca tot dupa masa e.

asa-s tot timpul