Tratamente corporale
Raspunsuri - Pagina 5
Natasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mada As vrea sa fac si eu comanda pt uleiul de paprika, anticelulitic, insa nu m-am lamurit exact care este. Va rog spuneti-mi si mie numele complet sa-l pot comanda sau link-ul Multumesc Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008 Ilinca si Rares |
Eu l-am comandat pe asta: http://www.masajshop.ro/products/57/
elyanne spune:
Hai ca m-ai corupt si pe mine ![]()
Intrebare
Am facut comanda on-line (ieri dim.) si zice ca ar trebui sa am contacteze cineva telefonic etc.
Pana acum nu m-a sunat nimeni...
La voi cum a fots? V-ati trezit cu coletul la posta fara sa va sune careva? Ca n-as vrea sa vina dupa o luna
Ca altfel sun eu la ei si poate asa o trimit mai repede...
Eu am luat uleiul cu boia cel mic si o crema tot cu boia (tot mica...) Sa vad intai cu care ma imipac mai bine (ca si mod de aplicare) Si pe urma mai comand... vad ca sunt o groaza anticelulitice... nici nu stiam ce sa aleg... M-am limitat la 60 de ron pt. inceput ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Natasa spune:
Pe mine m-au sunat cind au pus coletul la posta, adica la vreo 2-3 zile dupa comanda facuta online. In alte 3 zile a ajuns la posta. Eu mi-am luat ulei de paprika si unul de portocale. Trebuie totusi sa-mi schimb declaratia :) si sa va spun ca ustura rau. E suportabil doar la ideea ca face ceva bun, dar daca mi-ar face altcineva asta as zice ca e dusmanul meu :) Eu ma dau cu ulei, ma infasor in folii si pe urma fac gimnastica jumatate de ora. Mai stau inca vreun sfert de ora si pe urma fac dus. mai ustura vreo 2-3 ore dupa, asta ca sa stiti la ce sa va asteptati.
Natasa spune:
Karla, multumesc de sfat, dar si asa simt ca mor, cred ca dupa 4 ore ma ia salvarea. Are timp o ora sa intre in piele si clar lucreaza si dupa. Sigur, o fi mai eficient dupa 4 ore, dar o ora stau in picoare, ma misc, fac gimnastica, nu ma asez pe nimic pentru ca pateaza (iese prin folia aia de plastic). In sfirsit, sper sa ma tina elanul macar 10 zile sa vad daca are vreun efect, dar e greu sa te mobilizezi sa te infasori in plastice zilnic :)
karla2007 spune:
In contactul cu apa te ustura si mai tare,tocmai de aceea se recomanda sa nu se faca dus 3-4 ore si bineinteles pentru ca efectul sa fie pe masura.
elyanne spune:
Multumesc pt. raspuns... astept... poate ma suna luni-marti ![]()
Am luat siclutele mici si pt. ca nu stiu daca's in stare sa suport ursurimea
Vad eu cand ajung...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Natasa spune:
Karla, ma ustura si inainte sa ma spal si dupa :) Dar ai dreptate, si atunci cind maninci ardei iute daca bei apa ustura si mai rau. Probabil ca e la fel si in alte parti :)
Delyutz spune:
nu are de raportat nimeni o imbunatatire dupa folosirea uleiului? ![]()
sunt tare curioasa daca are vreun efect de orice fel, la nivel estetic evident, ca dpdv al chinului vad ca e pe loc fruntas 
karla2007 spune:
Are efect,cel putin la mine a avut,nu am avut mari batai de cap,putina celulita,acum depinde si de problema fiecareia.