Tratamente corporale
Raspunsuri - Pagina 3
Delyutz spune:
hmmm...ma intreb ce efect ar avea daca dupa masare pui folie din aia de plastic sa se incinga...adica un fel de tratament home made. Oare arde foarte tare?
ralualexandrei spune:
Asta ma gandeam si eu ![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
carm3n spune:
Karla, e prima data cand folosesc uleiul acesta, mi-am facut pur si simplu masaj, singura. Ma gandeam eu ca s-ar simti altfel la termocuvertura dar n-am avut timp sa merg la salon si nici nu-mi place sa stau la caldura. Am urmat instructiunile de pe ambalaj dar, daca ma gandesc bine, scrie si ca e bun "pentru orice tip de ten"
deci e gresita traducerea, ca toate variantele de traducere de pe net, poate ne ajuta cineva care stie ungureste?
Zici ca simti cum lucreaza? Am sa incerc si eu ca asa simplu pare inofensiv. Nu am multa celulita dar cea pe care o am este urata,de la genunchi in sus, mai ales pe partile laterale si pe fund si imi apare in special primavara. Anul trecut am avut rezultate foarte bune cu vacuum, intre timp, bineinteles, mai fac si sport, tin si regim din cand in cand, beau foarte multa apa etc.
karla2007 spune:
Fetelor,deci chiar arde,cum va spuneam si mai sus,simti cum lucreaza in zona/zonele cu probleme.Aspectul pielii dupa operatiune e neted,e"altfel",acum depinde de stadiul celulitei,la mine problema e o celulita de grad 2 sub fesieri.
Spor la treaba!
cristi22na spune:
buna, aseara am facut comanda de Intensiv Plus THERMO ACTIVE HOT GEL sper sa ajunga cat mai repede.
maria_ene spune:
Fetelor, mi se pare ca pe voi nu va arde asa tare...deci mie imi vine sa ma pun cu fundul intr-o galeata de gheata, ca in desene animate..
Celulita am 1 spre 2 sub fund si de fiecare deta cand ma dau cu acest ulei, zona aia ma termina psihic...adica pe picioare trece dar acolo mai persista vreo ora usturimea!
gabrieladum spune:
Si voi totusi il amestecati cu ceva sau va dati doar cu el asa? am auzit ca nu e indicat sa fie folosit asa singur.
mihailescu teodora spune:
Mi-am comandat si eu vreo 4-5 creme si uleiuri!
Au preturi ametitor de mici!Aceleasi produse ,in saloanele de modelare corporala ,sunt de 4 X mai scumpe

Iar pe site-ul Irinei R.,jecmaneala pe fata!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
carm3n spune:
Am incercat si cum ati spus voi, home made
, cu folie de plastic si apoi m-am invelit bine, s-a incins, ca si cand as fi fost la termocuvertura dar nu a fost insuportabil. M-am inrosit destul de tare, m-a usturat si dupa aia vreo 2 ore.
Probabil Karla are dreptate, la termocuvertura este mai eficient.
Gabriela82 spune:
fetelor stiti cumva daca uleiul acesta cu boia se poate folosi si daca mai alaptam?
multumesc de raspuns
www.infoturism.ro/acorda-puncte/95398/" target="_blank">concurs
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.